מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בעינייםכפיר בן 2111/09/2007
נבדקתי ע"י רופא עיניים והובחנה אצלי דלקת בעיניים וקיבלתי טיפול לשבועיים ב מקסיטרול, סיימתי את השבוע הראשון.
הרבה פעמים אני מרגיש מין לכלוך בצד של העין למעלה ועמוק, אני מנסה לשחק בעין ולהוציא את הלכלוך אבל אני לא מצליך,
יכול להיות שבאמת יש לי לכלוך בעיניים שלא יוצא והוא גורם לי לדלקת והרופא לא ראה את זה בבדיקה?
התסמינים של הדלקת החלו אצלי כמה ימים אחרי שעשיתי פירסינג בגבה, יכול להיות שיש קשר בין הפירסינג לדלקת? האם להוריד את הפירסינג?
החלה לי גם ראייה מטושטשת קצת בעין שמאל(בצד של הפירסינג).
אודה לך אם תענה לי על כל התשובות כי אני מודאג!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ12/09/2007הסבירות שזה מהפירסינג קלוש. צריך בדיקת עיניים לאבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשב----10/09/2007
לאחרונה לאחר הרבה זמן שאני יושב במחשב אני מרגיש יובש בעניים ודיי כאבים השתמשתי עד לעכשיו ממש במסך LCD לפי דעתי הוא יותר טוה לעניים..
העניין שהוא נהרס לי וכרגע אני משתמש במסך ישן מאוד עם בטן..
ואני מרגיש סינוור יותר מהמסך הקודם..
האם זה מהמעבר למסך אחר ויעבור בעתיד?
חוץ מזה שאני צריך להמעיט בשימוש במחשב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ11/09/2007ממליץ שימוש רק במסכים דקים שהם יותר ידודותיים לעיניים. בכל מקרה אתה זקוק לבדיק עיניים לשלול גורמים נוספים לתלונות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגעחן10/09/2007
מאיזה גיל אפשרי לשים עדשות מגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ11/09/2007לא ממליץ לפני גיל 14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ועדשות מגעקרן09/09/2007
שלום,
יש לי אלרגיה לאבק שמתבטאת בגרד בעיניים. אני מאוד רוצה לעשות עדשות אבל בזמנו הרופא אמר לי שאם אני אשתמש בעדשות בזמן שיש לי אלרגיה למשהו אחר אז הגוף עלול לפתח אלרגיה גם לעדשות. יש לי כמה שאלות:
1. כשאני משתמשת בטיפות נגד אלרגיה הגרד נעלם לכמה שעות, האם באותן שעות יהיה בסדר לשים עדשות? (לצערי אין אף מצב שהגרד נעלם ממש לכל היום, אז ממילא אני מתכננת לשים אותן רק לארועים וכו' ולא באופן קבוע).
2. ברוב הטיפות כתוב לא להשתמש בעדשות בזמן הטיפול, או לחכות רבע שעה לפחות, ואילו בטיפות שאני משתמשת בהן עכשיו (כרומופטיק) לא כתוב על זה כלום, האם באמת אין בעיה עם זה? (אני זוכרת שבטיפות אחרות שהכילו כרומולין בפירוש היה כתוב על זה). צלצלתי לחברה והם לא ידעו לענות.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/09/2007צריך להביא לרגיעה מהאלרגיה על ידי טיפול אינטנסיבי במשך מספר חודשים ואז תוכל לנסות להרכיב עדשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלה
קרן09/09/2007תודה על התשובה, הבעיה שאין אף פעם מצב של רגיעה 24 שעות, למרות שאני משתמשת בנוסף לטיפות גם בכדורים נגד אלרגיה. אז השאלה אם מותר לנצל את אותן מס' שעות שהעיניים מרגישות בסדר (אחרי שאני שמה טיפות) להרכבת עדשות או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ11/09/2007לא בשום פנים ואופן לא עד רגיעה מוחלטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תנסי חיסונים נגד אבק
כפיר בן 2111/09/2007זה ב 70 אחוז הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפל ראיהאודיה טל-אור08/09/2007
שלום.
קוראים לי אודיה ואני בת 15 כמעט.
לפני 3 וחצי שנים גילו שיש לי גידול שכיח במח הקטן, וניתחו והוציאו אותו וברוך ה' הכל בסדר.
אבל מאז אני רואה כפול. פריזמות לא עוזרות, הייתי אצל רופאי עיניים ועשיתי ניתוח פזילה שעזר מבחינה אסטטית אבל הכפל ראיה נשאר. רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך אחרת לפתור את הבעיה, שכנראה התעוררה לא מהשריר של העין עצמו, אלא ממגע שלו במח.
בתודה מראש, אודיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/09/2007אם מדובר בסיבה מוחית אין טיפול. אם ממנתח עייינים או עבודת שרירי עיניים לא מאוזנת יש אפשרות עם משקפי פריזמה או ניתוח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלאש ממצלמהתום08/09/2007
שלום רב,
לאחרונה מישהו צילם אותי בעזרת מצלמת פלאש, ממרחק מאוד קרוב, ממש בתוך הפרצוף שלי, והבנתי שהפלאש של המצלמה ממרחק כזה יכול לפגוע בעיניים, האם זה נכון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/09/2007התשובה לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! הרגעת אותי :)
תום09/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין שמאלפאדי07/09/2007
אני בחור בן 27 .קרתה לי תאונת עבודה לפני 9 חודשים,אשר נכנס לי חומר כימי לעין שמאל .
אחרי התאונה הועברתי לבית חולים הלל יפה בחדרה ,שם טופלתי ואשפזתי למשך שבוע.
אחרי שבוע עברתי לבית חולים רמבם שם עברתי טיפולים וניתוחים אשר אחד מהניתוחים האלה היה השתלת ממברנה בעין.
בקיצור אחרי כל הטיפולים והניתוחים שעברתי ותקופת האשפוז הארוכה שעברתי למעלה מחודשיים שום דבר לא עזר.
היום אני לא רואה עם העין בכלל,ומה שהכי מפריע לי גם חוץ מזה שהעין שלי נראית גרוע מאוד,נפיחות ,אדומהווווו.
אני מבקש ממך שתגיד לי האם אפשר עוד לעשות משהוא.אגב הרופא שטיפל בי ברמבם היה ד"ר קסל וד"ר יואב ברגר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ07/09/2007הטיפול שניתן לך הוא כמקובל לא יודע אם ניתן להוסיף עוד טיפול יעיל צריך לראות את העין כדי להחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפיים לילדיםמיכל06/09/2007
רופא עיניים קבע כי בני בן 5.5 צריך להרכיב משקפיים המספר הוא 1 - בשני העיניים וצילנדר של 0.25.
בשל קושי רב מאוד בשיכנוע הרכבת המשקפיים ברצוני לדעת האם אי הרכבתם יכול לגרום להגדלת המס'. כעת הוא נמצא בגן ועדיין אין השלכה של בעיה מקריאה מלוח וכו'.
בנוסף ברצוני לדעת האם קיימות עדשות מגע גם עבור ילדים ואם כן האם מומלץאו לא בגיל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ יובל
ד''ר יובל דומניץ07/09/2007לא מתאימים עדשות מגע בגילו. אם אין בעיית עיניים עצלות אזי יכול להיות בלי משקפיים באם מתפקד מול טלויזיה ורחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא עין עצלהאתי06/09/2007
ביתי בת 9 בגיל 6 התגלה אצלה עין עצלה . טיפלנו בעצימת עיניים והתייאשנו . טיפלנו באמצעות תוכנת מחשב חצי שנה ולא ניכרת התקדמות.
שאלותינו :1)האם עדשות מגע יכולות לסייע ? 2)מה ידוע לכם על השיטה הלא קונבניאלית של ד" שניידר, עד כמה היא יכולה לסייע לביתנו?
אשמח לתשובה , אתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ יובל
ד''ר יובל דומניץ07/09/2007בגיל 9 הסיכוי לשפר ראייה בעין עצלה אפסי. אני לא מאמין בתוכנות המחשב וכל מיני שיטות אחרות. עדשות מגע לא יעזרו ולא נותנים בגיל שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מעל העין -------ONLY ME05/09/2007
שלום,
אני בחורה בת 22.
מזה כשנתיים אני סובלת מכאבים מעל העין מתחת לגבה... בשריר של העין.
בצבא נשלחתי ל- CT ראש, טופלתי אצל נירולוגים בטיפול תרופתי למיגרנה ואפילו בטיפולי הרפייה, אך ללא הועיל.
כשהתשחררתי פניתי לנירולוג בקופ"ח שאמר שלדעתו אין מדובר בבעיה נירולוגית ולכן הפנה אותי לרופא עיניים.
רופא העיניים סבר שיש לי דלקת במפרק ( OBLIQUS SUPERIOR)
ושלח אותי לבדיקות דם מיוחדת לגילוי דלקת פרקים. הבדיקות חזרו תקינות.
חזרתי לרופא עיניים והוא הפנה אותי חזרה לרופאת משפחה שגם היא לא ידעה מה ניתן לעשות.
הכאבים כמעט כל יום ותמיד רק מעל עין שמאל. משככי כאבים אינם עוזרים, והדבר היחיד שעוזר הוא שנת לילה.
הכאבים חזקים ומלווים לעיתים בבחילות וסחרחורות. הם יכולים להתחיל ללא סיבה מיוחדת , אבל לאחר חשיפה לשמש, פעילות גופנית, חוסר שעות שינה ולקיחת כדורים כמו- אקמול, נורופן הם תמיד מתחילים.
אני מרכיבה משקפיים מגיל שנתיים, בעין אחת המספר הוא בעין ימין 9.5 עם חצי צילינדר ובשמאל 8.5 . עברתי ניתוח לתיקון פזילה בעין ימין בגיל 6.
ביצעתי בדיקות עיניים כולל קרקעית העין לפני כמה ימים (בבדיקת התאמה להסרת משקפיים בלייזר) והבדיקות יצאו תקינות.
איזה בדיקות נוספות אני יכולה לעשות על מנת לדעת ממה בדיוק אני סובלת? מה זה יכול להיות?
(מצטערת על ההודעה הארוכה, אני פשוט לא יודעת כבר למי לפנות)
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ05/09/2007לא יכול לטפל בלי לראות אותך. אבל ניתן לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכנס לי שמן לעיןאן קינן05/09/2007
שלום נכנס לי שמן רותח לעין לאחר שהרגעתי את העיןחשבתי שזה בסדר ושהכל עבר אבל היום(זה קרה אתמול בבוקר) זה שוב חזר כאבים ודמעות בלי הפסקה מה לעשות? אני בעבודה ולא יכולה לגשת לרופא בשעות הקרובות.help!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ05/09/2007ייתכן ויש כוויה בקרנית יש לפנות ללא דיחוי לרופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכנס לי פלפל אדום או ירוק לעין
אנסטסיה21/06/2010אני בת 13 וחתכתי פלפל אז פתאום אחרי שסיימתי זה אתחיל לשרוף לי בעין ימין ובחצי הפנים הימני מה לעשות זה כואב חזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/06/2010לשטוף עיניים וללכת לבדיקת עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהכפיר בן 2104/09/2007
יש לי הרבה קוים אדומים כאלה בלבן של העין, אני לא יודע אם זה היה לי תמיד או שזה חדש.
יש לי גם הרגשה של אי נוחות בעיניים והרגשה של לכלוך בכל עין שלא יוצא.
הייתי במסיבה שהייתה בה לייזר יכול להיות שנפגעתי מהלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניתי לרופא
כפיר בן 2104/09/2007הוא טען שיש לי דלקת די קשה בעיניים (יכול להיות שזה קשור לפירסינג שעשיתי בגבה לפני כמה שבועות?)
הוא רשם טיפות עיניים מקסיטרול 3 פעמים ביום למשך שבוע ולאחר מכן פעם אחת ביום למשל עוד שבוע.
קראתי שהתרופה הזאת יכולה לעשות נזק לקרנית, אני פוחד מזה, מה אתה ממליץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ05/09/2007מקסיטרול לא פוגע בקרניות. כך שתיקח את הטיפול לפי הוראות הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת משקפיים לילדיםרונית בן חיים03/09/2007
ביתי בת ה-9 קיצרת רואי וצריכה להרכיב משקפיים מספר אחד ורבע בשתי העיינים. ברצוני לדעת באם ישנה שיטה כלשהי שאינה פולשנית או תרגילי עיניים מיוחדים שניתן לעשותם על מנת להקטין את המספר או למנוע הגדלתו בעתיד.
בברכה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ05/09/2007אין שיטה וחבל על הכסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יכולה להגיע אלייך?
ONLY ME05/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ05/09/2007את יכולה להגיע למרפאה בפ"ת אם את במכבי הטלפון שם 9213003
או פרטי לת"א 0544964170* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי עדשות מגעוילי03/09/2007
שלום רב,
אני מעוניין לבצע ניתוח להשתלת עדשה,
לכן אני מעוניין לקבל סקירה מדעית מורחבת על סוגי עדשות ההשתלה, מהן היתרונות של כל סוג ומהן החסרונות .
אודה מאוד לתשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ05/09/2007העדשה המקובלת היא ארטיזן . היא האיכותית ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעורה עקשניתשירלי03/09/2007
שלום, לפני כשלושה-ארבעה חודשים הופיעה שעורה קטנה בעפעף העליון. טיפול בסינטומיצין וחימום יבש לא עזר להעלימה לגמרי. סבלתי מספר פעמים בעבר מתופעה דומה ופעם אחת אף ניקזו את השעורה בניתוח.
בפעם האחרונה (לפני כשלוש שנים) קיבלתי טיפול בטיפות עיניים צמיגיות "פוסיטלמיק" והטיפול אכן עזר והשעורה נעלמה. שאלתי היא האם זהו הטיפול הנכון והמוצא האחרון לפני ניתוח ניקוז ואם כן, כיצד עלי להשתמש במשחה (כמה פעמים ביום? לאורך איזו תקופה? להוסיף חימום?).
תודה,
שירלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ05/09/2007מדובר בכלזיון. מחכים עד 6 חודשים לרוב זה חולף. אין מגבלה על מספר הפעמים ששמים משחה בעיניים ופוסיטלמיק היא משחה מצויינת. את המשחה יש לשים בתוך העיניים ולתקופה של חודש לפחות בשילוב עם ניקוי עיניים עם ליד קר וקומפרסים של מים חמים והרבה סבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)