מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום באיבר המיןאורנה30/12/2009
שלום רב
ביתי בת שבוע ימים. לפני יומיים גיליתי כתמי דם בטיטול. נראה כי איבר מינה מדמם. נאמר לי שזה טבעי ושזה יעבור אך אני דואגת. כמה זמן אמור להימשך הדימום? ממה הוא נגרם? כיצד ניתן לסייע לה? האם לשטוף את המקום במים פושרים? לשים משחה? האם יכול להיווצר סיבוך כלשהו?
אודה לך על תשובתך.
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' חיים ביבי30/12/2009דמם מאבר המין של תינוקת סמוך ללידה בדרך כלל קורה עם ירידת החשיפה להורמוני המין האמהיים.
תופעה מוכרת ...לא מסוכנת ..חולפת מאליה תוך זמן קצר...אין צורך בשום התערבות חריגה ....רק רחצה רגילה של התינוקת כשגרה...אם הדמם ממשיך זמן ממושך ...יש צורך בבדיקת רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בבלוטות הלימפהגל29/12/2009
שלום רב,
בתי בת שנתיים, לפני שלושה שבועות לבתי היה חום גבוה לא מוסבר והייתה נפיחות בבלוטות הלימפה בצוואר ובלוע. בתי אושפזה וקיבלה אוגמנטין (שישה ימים דרך הוריד ן- ארבעה ימים דרך הפה). בעקבות הטיפול הייתה הטבה במצבה. היום הבחנו כי קיימת נפיחות בבלוטות הלימפה במפשעה, אין חום, יחד עם זאת אנו מודאגים.
אנו מתלבטים מה נכון לעשות, נשמח לשמוע את דעתך
תודה,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגשת לבדיקת רופא
29/12/2009קרוב לוודאי שזה ממצא סתמי אך לא ניתן לייעץ או לקבוע ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה שלישית???אור29/12/2009יש לי שאלה כללית (מעדיפה שלא להכנס לפרטים הרפואיים של המקרה כי אינם רלוונטיים לשאלה)
התינוקת שלנו נולדה עם פגם כירורגי וקיבלנו שתי חוות דעת משני רופאים בכירים
אחד מהרופאים ממליץ על ניתוח די גדול ומסובך והרופאה השניה אומרת שאין כל צורך בניתוח ורק צריך לעשות טיפולים בבית ש"יתקנו" את הפגם לאורך זמן
איך מחליטים על דרך פעולה? שני הרופאים הם רופאים רציניים, בעלי שם טוב וניסיון ואין לנו כל דרך להחליט מי מהם צודק
ללכת לרופא שלישי? יכול להציג עוד דעה שתוסיף על הבלבול והלבטים (מיותר לציין שכל רופא נוסף עושה בדיקה חודרנית ולא נעימה)
לוותר על ניתוח? יכול לגרום למצב של אי שליטה ביציאות בעתיד
ללכת על ניתוח? יכול להיות מיותר או חמור מכך - לפגוע ביכולות שכבר קיימות באזור המדובר
ולכן השאלה, איך מחליטים???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרואיך בדיוק אעזור ?
29/12/2009ללא ידיעת הבעיה, מי הממליצים ומה ההצעות
באופן כללי בדיוק כפי שנוסחה השאלה
שוקלים את הנתונים של כל תשובה בעד ונגד, משלימים מידע חסר ומגיעים להחלטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם לתינוק בן 5 חודשיםנטלי29/12/2009שלום רב,בני בן 5.5 חודשים,נולד עם תת פעילות של בלוטת התריס,וכמובן הוא מטופל,ולכן זאת הסיבה שהוא נשלח לבדיקות דם ובפעם האחרונה עשו לו גם בדיקת דם של ספירת דם ויש ממצאים גבוהים,הייתי מעוניינת לדעת מה זה אומר? האם זה משהו שמצריך עוד בדיקה או טיפול? בנוסף אני מציינת שכאשר הוא אוכל בננה תפוח ואגס נוצר לו נפיחות מתחת לעין שמאל ואדום,אמרו לי כנראה אלרגיה ולהפסיק לתת לו את הפירות הנ"ל עד לגיל חצי שנה,האם יש קשר בין זה לבין תוצאות הבדיקות הגבוהות?סליחה על השאלות הרבות, ותודה רבה מראש נטלי.
להלן התוצאות:
WBC K/uL 9.47 6 (...*.....) 14 BD1
RBC M/uL 4.24 3.8 (.*.......) 5.4 BD1
HGB g/dL 11.0 9.7 (....*....) 12.2 BD1
HCT % 31.7 32 *(.........) 42 BD1
MCV fL 74.8 72 (.*.......) 88 BD1
MCH pg 25.9 24 (..*......) 30 BD1
MCHC g/dL 34.7 32 (....*....) 37 BD1
PLT K/uL 377 140 (......*..) 430 BD1
RDW-SD fL 35.0 BD1
RDW-CV % 12.9 11.5 (...*.....) 15 BD1
PDW fL 10.5 9 (.*.......) 17 BD1
MPV fL 9.7 7.8 (...*.....) 12 BD1
P-LCR % 21.7 BD1
Neutrophils % % 28.6 28 (*........) 59 BD1
Lymphocytes % % 52.2 50 (*........) 70 BD1
Monocytes % % 9.2 2 (.......*.) 10 BD1
Eosinophils % % 9.7 0 (.........)* 7 BD1 (תוצאה גבוהה)
Basophils % % 0.3 0 (..*......) 1 BD1
Neutrophils K/uL 2.71 1.4 (.*.......) 6.6 BD1
Lymphocytes K/uL 4.94 3 (..*......) 9.5 BD1
Monocytes K/uL 0.87 0.1 (....*....) 1.4 BD1
Eosinophils K/uL 0.92 0 (.........)* 0.7 BD1 (תוצאה גבוהה)
Basophils K/uL 0.03 0 (*........) 0.2 BD1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסה"כ ספירת דם תקינה
29/12/2009מעט תאי אלרגיה מוגברים
ממליץ לפני שמפסיקים או ממשיכים לגשת לרופא אלרגיה לביצוע תבחיני עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שמואל תודה רבה על תגובתך : )
נטלי29/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעד מה, לשם כך אנחנו כאן
29/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהנטע29/12/2009שלום, בתי בת 3 שבועות, יונקת הנקה מלאה, אך מגיל שבוע בכל פעם שאוכלת לאחר הארוחה ממש נאנקת מכאבים ביטנה מתקשה, פניה מאדימות ומרגישים כי היא סובלת (לא נראה כלל כגזים) , באולטרא סאונד בחודש 9 נאמר לנו כי בטנה תואמת לשבוע 40 כאשר הייתי בשבוע 36, כשנולדה הבנתי שאכן ביטנה נפוחה , מה יכולה להיות הסיבה לבטן טפוחה? והאם זה יכול להיות קשור לכאביה? רופא ילדים ראה ושלח אותנו ל-US בטן אך עדיין לא עשינו (מחכים לתור השבוע), אך אנו מאוד לחוצים ורוצים לדעת האם צריך לפנות בנוסף לרופא מקצועי? ואיזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקשה לרתום עגלה לפני הסוסים
29/12/2009כשיהיו מעט תשובות על מהות הבעיה ניתן יהיה להמליץ על הרופא המתאים
חכו לתשובת העל שמע ואז תהיו יותר חכמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנמיהענת29/12/2009הבת שלי בת שנה וחצי, אנמית, והיא מקבלת ברזל
הרופאה ביקשה שאעלה את המינון ל- 20 טיפות
מאוד קשה לי לתת לה כמות כזו ניא לא מסכימה וזה מאוד מלכלך
ניסית גם סירופ זה לא עוזר
רציתי לדעת אם אפשר לערבב לה את הטיפות עם מעט מים או מיץ תפוזים?
תודה מראש
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר20 טיפות??????
29/12/2009נראה לי מעט מידי
כמה שוקלת?
מה ערכי ספירת הדם והפריטין?
מיץ תפוזים הוא מעולה מאחר והוא מגביר ספיגת ברזל במעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנמיה
ענת30/12/2009היא שוקלת 10 קילו
הרופאה בטיפת חלב נתנה לי הוראה להעלות את המינון ל 20 טיפות מאחר והיא חושבת
שהרופא ילדים הקבוע טעה במינון כשאמר לי לתת 5 מ"ל של סירופ
20 טיפות או 17 מ"ל (לפי הוראת הרופאה בטיפת חלב) זה לא מספיק? האם להוסיף עוד?
תודה מראש
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם
ענת30/12/2009הומוגלובין 10.9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לצרף את כל הערכים
03/01/2010הימוגלובין בלבד לא מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי נכון
03/01/2010למשקל 10 ק"ג מינון 20 טיפות או 6 מ"ל סירופ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפתע בכי ממושך לפני האכלה מבקבוקאודרי28/12/2009שלום,
בתי בת 3 חודשים ועד כה אוכלת מבקבוק ללא בעיה כמעט ולא סבלה מבעיית גזים. לאחרונה,בחלק מהארוחות,כאשר אני מקרבת את הבקבוק לפיה היא בוכה ומאוד קשה להרגיע אותה ולהאכילה, ואם זה מצליח היא אוכלת מעט (60 מ"ל לעומת 100 בדר"כ).הרופאה לא מצאה בעיה.חשוב לציין שאין שום שינוי בסוג האוכל או בשעות.
אשמח לקבל עזרה,תודה אודרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא ניתן לענות ללא בדיקה
29/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפתע מגיבה בבכי ממושך לפני האכלה מב
אודרי04/01/2010תודה על התגובה, האם ניתן לשוחח איתך על מנת לתת לך פרטים נוספים ,או לצורך תיאום בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה רע ברופא הילדים המטפל?
04/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רזהדודי28/12/2009אני בן 8וחצי שוקל 25 אני בכיתה ג אח שלי בגן בן 6 שוקל יותר מימני הוא שוקל 31 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הגובה?
29/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCRP 8.73 בבדיקת דםיוני28/12/2009חזרנו מבית החולים לפני כמה שעות עם בני בן השנה וחצי.
לפי מה שידוע לנו, יש לו דלקת חריפה בגרון, הוא לא רוצה לשתות ומתן שתן נמוך מאוד.
בבית החולים ניתן לו 220cc נוזלים מאחר והיה מיובש (למרות שניסינו בכל דרך אפשרית לתת לו לשתות).
בבדיקה נכתב CRP 8.73, אחת הרופאות בבית החולים שאלה בקול "למי יש CRP 8-9?" ואף רופא לא ענה לה (לא ידענו בהתחלה שיש לו CRP 8+)
רק כשהגענו בחזרה לבית שמנו לב לזה.
הייתי שמח אם הייתם יכולים לומר לי מה אומר רמת החלבונים בדם הזאת? (8.73)
האם זה גבוה? יש צורך לעשות משהו בנידון?
תודה מראש,
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרCRP
29/12/2009הוא מדד לדלקת המספר ללא ערכי נורמה של המעבדה ויחידות אינו אומר כלום כי למעבדות שונות יש ישטות שונות ונורמות שונות לבדיקה
אם אכן יש לו דלקת לוע אזי CRP מוגבר מתאים לאבחנה ולא דורש התייחסות ספציפית
ממליץ לבוא עם הילד ומכתב השחרור לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לתת מוקסיוויט מהול בחלב?פנינה28/12/2009שלום
לאחר 3 ימים של חום גבוה אבחנה אצל הבן שלי (בן שנה ו7 חודשים) דלקת בגרון.
הוא שוקל 13 ק"ג והוחלט לתת לו מוקסיוויט פעמיים ביום. 10 סיסי כל פעם.
העניין הוא שהתרופה מאוד מרה והדרך היחידה לתת לו את זה היא למהול את זה בסימילאק.
השאלה שלי אם יש אותו אפקט לתרופה כשהיא מהולה בחלב?
תודה,
פנינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמשקל 13 ק"ג??.
29/12/2009מספיק 13 מ"ל פעם ביום ל-10 ימים אם מדובר רק בדלקת לוע
מוקסיוויט אמורה להיות בעלת טעם טוב לילדים
ניתן לתת בכמות קטנה של תמ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף סתום10028/12/2009מה ניתן לעשות לתינוק עם אף סתום ונזלת יבשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמספר דברים
29/12/2009מי מלח לאף
שמן אקליפטוס או קרבול או שמן לבנדר על הבגד או באדים
אדים
השכבה גבוהה
ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על מכשיר אדים
10030/12/2009מותר לשים את אחד השמנים שהצאת בתוך מים במכשיר אדים קרים ? בהוראות של המכשיר כתוב שאסור.... ואם כן, מה השמן הכי יעיל וכמה שמים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר
03/01/2010ואם כתוב שאסור תקני מכשיר מחברה אחרת
כל אחד בוחר את השמן האהוב עליו ובעל הריח הערב לו
שמים טיפה שתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרעושים10028/12/2009פרעושים או פשפשים של חתולים מסוכנים לתינוקות ?
לחתול שלנו יש והטיפול לא תמיד יעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעלולים להעביר מחלה ולא רק לתינוק
29/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים - חצי שנה10028/12/2009שלום ותודה
הבת שלי בת חצי שנה עוד שבוע. יונקת בלבד ומקבלת טעימות אוכל. הבעיה שהיא עדיין סובלת מגזים.
זה מתבטא בעיקר בלילה, קמה הרבה ומתאמצת להוציא, הרבה נפיחות, יוצא לה במשך היום טיפה טיפה צואה בחיתול מהמאמץ אבל לא ממש קקי.
היא עושה קקי פעם בכמה ימים (2-4 ימים)
כשהיא עושה זה לא מלווה בכאב והקקי גדול, נוזלי ולא קשה כלל.
האם זה נורמאלי לתינוקות יונקים ?
או שיש סיבה אחרת ?
הערה חשושבה: בביקור הראשון בטיפת חלב הרופא ההתפתחותי חשב שיש לה חור פי טבעת קטן יחסית אך רופא ילדים שבדק אותה לא ראה ממצא דומה.
אם אכן הרופא בטיפת חלב צדק, כך היו נראים הסימפטומים לכך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא נראה על פניו שיש בעיה
29/12/2009ייתכן ומדובר לאי סבילות לקטוז אך לא ניתן לומר ללא בדיקת הילדה
ממליץ לפנות לרופא ילדים או גסטרו-אנטרולוג ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות משניתשרית27/12/2009ביתי בת שנתיים ואובחנה אצלה מחלת השנית. היא החלה היום בטיפול אנטיביוטי. האם אני או סבתא יכולים להידבק מן המחלה ? (לא חילנו במחלה בעבר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסביר להניח שחליתם
28/12/2009החיידק הגורם הוא סטרפטוקוק
אותו אחד שמחולל את דלקת הלוע הטיפוסית
יממה לאחר תחילת טיפול הם כבר לא מדבקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן פרוביוטיקה וזמן הכנתה מראשקארן סבאג27/12/2009שלום רב.
בתי בת שנה ו3 חודשים. עקב דלקת ריאות ומתן אנטיביוטיקה התחלתי להוסיף לה פרוביוטיקה.
רציתי לדעת האם ניתן להמיס את האבקה הפרוביוטית בנוזל ולשמר אותו כך כמה שעות עד השימוש?
האם יש עדיפות להכין רק בסמוך לשתייה?
אודה לתשובתכם המהירה...
תודה
קארן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתלוי בתכשיר
28/12/2009ממליץ להתייעץ עם הרוקח שמכר לך את התכשיר לו יש את המידע הכי טוב בנושא
לכל תכשיר אמור להיות מצורף עלון לצרכן ולרוב יש שם את המידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)