מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוק אצלילדה שעוד מעט בת שלושטלטל06/01/2010
שלום וברכה!
ביתי בת שנתיים ותשעה חודשים,בחודשיים האחרונים יוצא לה הרבה רוק מהפה,בעיקר שהיא מדברת,אבל גם כשהיא לא מדברת.הרוק לא סמיך אלא רוק דליל,לפעמים יוצא מצב שאני מחליפה לה חולצה מס' פעמים ביום בעיקבות כך.
אגב יש לה קצת קושי בדיבור,ההברות לא ברורות ומורגש שקשה לה להביעה דיבור.
רציתי לשאול בבקשה מה זה אומר הרוק שיוצא לה מהפה בלי שליטה?
האם זה קשור לדיבור?
ומה עושים נגד זה?
אגב,הרוק לא משיניים,כי בדקנו את הנושא.
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוק
פרופ' חיים ביבי06/01/2010אם יש בעיה בדבור רצוי שרופא יבדוק בהקדם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור חום - המשךכרמל06/01/2010
שוב שלום, ותודה מראש על כול התשובות שלך עד כה.
באיזה שלב היית כן ממליץ לערוך בירור מקיף יותר עם החום ממשיך ללא סימפטומים נוספים?
לאחר 10 ימים ? שבועים?
מזכירה: בת 8 חודשים,בדיקות דם תקינות,אבחנה משוערת: ויראלי.
הילדה עם חום של עד 41 כבר שבוע.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הילדה תקינה למעט חום סביב שבועיי
06/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלטול ראש ושפשוף הפניםמאיה05/01/2010שלום, ביתי בת חדשיים וסובלת מגזים בערך משבוע שתיים. לפני כשבועיים החלה לשפשף בעצבנות את פניה ובעיקר את אוזניה ולקפל אותם בחוזקה. בנוסף היא גם מטלטלת את ראשה בחוזקה מצד לצד תוך כדי שפשוף עצבני בפניה ובאוזניים. חשבתי שזו דרכה להתמודד עם כאבי הגזים (היא כמעט ולא בוכה בהתקפים אבל ביטנה מתקשה מאוד והיא מתקפלת ומתאמצת ופניה נהיות אדומות כמו עגבניה) אבל עכשיו אני תוהה אם אולי זה בכלל קשור לבעיה אחרת? כל זה מתרחש גם מתוך שינה ונראה שהיא ממש סובלת. השפשופים האינטנסיביים פוגעים בעורה ועושים אותו אדום ומגורה ואפילו מקולף ומשופשף. אני מורחת לה קצת לחות להרגעה אבל זה לא ממש משנה את התנהגותה. האם זו התנהגות נורמלית? ביקרנו אצל רופאת המשפחה אך לא היה לה מענה עבורי. לא מדובר בדלקת אוזניים או כל בעיה נראת אחרת. אני ממש מודאגת ומתסכל שאיני יודעת איך לעזור לקטנה. HELP!!!
מודה מראש על התיחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרייתכן ....אבל.....
05/01/2010ייתכן ומדובר בדלקת עור אטופית
אבל בלי בדיקה לא ניתן לומר
גשי לרופא/ת ילדים לבדיקה בכל זאת נסיונם אמור להיות רב יותר בילדים ואם לא תקבלי תשובה פני לרופא/ת עור לילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחיריים אדומותבת אל05/01/2010נישמע מוזר אבל לבן שלי -בן 4 יש בתוך הנחיריים -בשניהם דם קרוש שאלתי אותו האם הוא קיבל מכה אז הוא אמר שהוא נגע באף - אבל זה כבר שבועיים ככה..
כשהוא קם משינה קשה לו לינשוף מהאף ואולי בגלל זה הוא נוגע...
בנוסף בלילות האחרונים הוא עושה פיפי במיטה בלילה והוא גמול מגיל שנה וחצי וזה מעולם לא קרה-חוץ משנה שעברה...
רק בלילות - אז אחותי אמרה שזה מהאסמה שיש לו בחורף -זה קשור?
מה אפשר לעשות? אולי זה גם קשור שאנחנו עוברים לעיר אחרת בקרוב?
תודה
בת אל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגשת לבדיקת רופא
05/01/2010בלי לבדוק את הילד לא ניתן לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשך לי בטעות גדם הטבור במקלחתמימי04/01/2010הבת שלי בת 10 ימים ובמקלחת תוך כדי שאני מקלחת אותה עם חיתול טטרה נראה לי שנמשך גדם הטבור כנראה כי ראיתי אותו על החיתול של הטטרה לפתע
ואני לא יודעת אם הוא נמשך בטעות או שהוא נשר ..
שמתי אלכוהול על הטבור אבל אני מש מפחדת שמשכתי את זה בטעות במקלחת מה לעשות?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלומר מזל טוב פעמיים
04/01/2010פעם לך עך הלידה ופעם לרגל נשירת הטבור.
הילדה לא מדממת?
לא צועקת מכאב?
לא באי שקט?
אם כך, קרוב לוודאי שנשר גדם הטבור בשעה טובה
המשיכי עם האלכוהול סביב הטבור עוד מספר ימים עד התנרמלות בסיס הגדם וקבלת מראה תקין
והמשיכי לגדל את ביתך בנחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה דימום קל מהמקום שפסק אחרי ששמתי
מימי05/01/2010אלכוהול אז להמשיך עם אלכוהול למשך כמה ימים פעמים ביום?
תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעד מה, להמשיך בכל החתלה
05/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים של תינוקתמימי04/01/2010הבת שלי בת שבוע וחצי והיא כל הזמן משלשלת קקי בצבע חרדל
אני שומעת מן פלוצים ממושכים ואז שאני בודקת את החיתול אני רואה את השלשול הצהוב הריר הזה.
האם זה תקין?
יש לציין כי אני רק מניקה בלבד ללא ההאכלת של פורמולה
ורק מחר אני אהיה בפגישה ראשונית בטיפת חלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמצויין
04/01/2010רושם שמדובר ביציאות הנקה
הביאי איתך מחר טיטול עם צואה שכזו והראי לאחות/ לרופאת טיפת החלב
בהצלחה בהנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא לא קיבלה ברזל כבר שבועכרמל04/01/2010בגלל שהיא לא מסכימה להכניס שום דבר לפה
ומה שהיא מכניסה היא מקיאה.
איזה נזק זה גורם שהיא בלי ברזל ?
חשבתי שהצרה היחידה זה שהיא לא אוכלת
עכשיו זה מלחיץ אותי שאמרת שזה נזק בלי ברזל גם.
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחכים שתחלים, ביקורת הרופא המטפל
04/01/2010וחזרה לתזונה תקינה וברזל מייד עם ההחלמה
הלחץ מיותר ולא יקדם אותך במאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביתי התינוקת מסרבת לאכולרחל יבין04/01/2010ביתי בת 9 חודשים, מאז שנולדה היא אוכלת כמויות קטנות מאוד של אוכל והדבר לא מאפשר לה להתפתח ולעלות במשקל בצורה תקינה. היא שוקלת 5.5 ק"ג , לא זוחלת ולא יושבת אך מתהפכת.
ניסיתי את כל סוגי המזון האפשריים, החל מהנקה, מטרנה, פירות, ירקות וכל דבר שניתן לטחון.
היא מסרבת לאכול, מוציאה את הלשון, מזיזה את הגוף.... ואם אני מנסה מעט להכריח אותה היא מקיאה מיד.
מה אפשר לעשות??? אני ממש מיואשת
תודה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגשת לייעוץ מקצועי וברור
04/01/2010עלולה להיות בעיה קשה באם לא תטופל בהקדם
תתחילי אצל רופא הילדים הראשונה והוא יעשה ברור ראשוני כן/לא מעבדה, קלינאית תקשורת תזונאית, מרפאה להפרעת אכילה בגיל הרך וככל שתקדימי כן ייטב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בטוסיקאמא של ב04/01/2010בני בן שנתיים. כבר כשבוע מתלונן שכואב לו בטוסיק. יש לו עצירות אבל מדי פעם גם יציאות רכות מאד, כך שאני תוהה האם הכאבים נובעים מעצירות או אולי משהו אחר (תולעים?)
אני לא רואה גרד (גם לא אצל שאר בני המשפחה) אבל חוששת שאולי יש משהו שאני מפספסת.
אשמח להכוונה נוספת.
לגבי העצירות, אנחנו מנסים לתת לו מאכלים שיעזרו ליציאות רכות אבל עוד לא עבר לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז אולי כדאי להיבדק????
04/01/2010בלי בדיקה של הילד יהיה די קשה לייעץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה, אמא מודאגת וגם מבולבלתסיגלית04/01/2010סיפור קצת ארוך, בני בן ה-9 לפני כשנה באותה תקופה פחות או יותר סבל מכאבי ראש יחד עם תחושות כאב ועקצוץ ברגליים היינו אצל רופא המשפחה שבדק אותו ופסק שאין לו כלום. לפני יותר משבועיים בני התחיל לסבול שוב מכאבים בראש ולאחר מכן הבטן רגליים וידיים, רק לאחר שבועיים של כאבים שאני קצת מכה על חטא לקחתי אותו לרופא כי יום לפני שאלתי אותו לאחר שמששתי את גרונו אם כואב לו ואז הוא ענה שעכשיו כן, אצל הרופא נמצא שיש לו סטרפוקוק בלוע ולכן התחלנו טיפול אנטיביוטי של פניצילין כבר במשך ארבעה ימים, היום בערב כשצריך ללכת לישון למרות שכל היום הוא היה פעיל הוא התלונן שוב על כאבי ראש, רגליים, זרועות ובאצבעות הידיים וגם כאבי בטן (שאני משערת שזה מהאנטיביוטיקה), הדאגה שלי האם זו חלילה קדחת שגרון, מאחר והתחלתי כנראה את האנטיביוטיקה שבועיים באיחור ( בהנחה שהסטרפוקוק התחיל לפני שבועיים). או שמא זוהיא תופעה ראומטית שקיימת בעיקר אצל מתבגרים ונשים שאינה מזיקה לגוף שהתסמינים שלה מאפיינים אחד על אחד את מה שהבן שלי חש, כאבים בגפיים עליונים ותחתונים רגישות באיזורי הרכות כאבי ראש, שינה לא רגועה ובבקרים הוא קם מאוד עייף ללא רעננות אני לא זוכרת בדיוק את שם המחלה אני חושבת שזה נקרא פיברומיאלגיה.
בבקשה אני צריכה עזרה, הכוונה ואם אפשר אני יודעת שזו לא הכתובת לזה גם כמה מילים של עידוד.
תודה מראש. סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלסיגלית שלום
04/01/2010לא הצלחתי להבין את הפרטים והמהלך
בכל מקרה גם קדחת שיגרון וגם פיברומיאלגיה
(אני מסופק מאוד אם הם רלבנטיים לבנך) הן מחלות שכדאי להתייעץ לגביהן עם מומחה לראומטולוגיה בילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספירת דם - בן שנה וחודש.שרון04/01/2010בני עמית, בן שנה וחודש, עבר ספירת דם, אלו הן הערכים הגבוהים מהנורמה:
WBC K/uL 18.63
RBC M/uL 5.52
HGB g/dL 13.9
Eosinophils K/uL 1.12
יתר הערכים נמצאים בתחום הנורמה.
את בדיקת הדם עבר 4 ימים לאחר חיסוני גיל שנה (3 חיסונים רגילים לגיל שנה + חיסון לשפעת החזירים). האם קשור?
במקביל, בחודש האחרון עמית טופל פעמיים באנטיביוטיקה בשל דלקת אוזניים ודלקת בסימפונות.
אנא עצתך.
בתודה,
אמא שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרס.דם
פרופ' חיים ביבי04/01/2010כ.לבנות מעט יותר מהנורמה ..ספק אלרגיה? תולעים ? ..טווח הנורמה די רחב שאר הבדיקה סבירה.אפשר לחזור על הספירה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן ארבע מקיא מאתמולצילה04/01/2010שלום
בני בן הארבע, בריא בדרך כלל תודה לאל, הקיא אתמול בצהריים. אח"כ היה ישנוני מאוד וחסר תיאבון. בערב אכל פרוסת לחם ובעשר בערב הקיא שוב. ישן טוב בלילה. לפנות בוקר קם לשתות מים. בבוקר הקיא מים פעמיים. מאז אכל מעט לחם ומעט ביצה רכה. שוכב על הספה ונח, עייף אך עירני ומדבר לעניין. עשה פיפי. כמובן לא הולך לגן היום.
האם לקחת אותו לרופא? נראה שהוא זקוק למנוחה בבית אבל אני חוששת מהתייבשות.
איזו תזונה לתת? האם מספיק שישתה? לפי מה להחליט אם לקחת לרופא או לנוח בבית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשכחתי לציין שאתמול בערב היה לו חום
צילה04/01/201037.2. הבוקר לא מדדתי אבל מרגיש כמו 37.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה והארה
04/01/2010אין אפשרות למדוד חום בהרגשה
רק מדחום נותן תשובה.
לגבי הילד מומלץ בכל ספק להיבדק כמו שאמרו חכמים ממני ....Better to be safe than sorry
חסרים לי הרבה נתונים להסקה טובה של מסקנות
חשוב לראות שהיד, ערני, שותה ונותן שתן בהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקות וקשיי נשימה ליילודליאור03/01/2010שלום רב!
חברתי הגרובה ילדה במועד לפני כ-4 ילדים (משקל תקין).בשבוע 34 להריון נדבקה בCMV -טרם ידוע האם היילוד נדבק.
יום לאחר הלידה הופיעה ליילוד צהבת שחלפה לאחר טיפול בפוטותרפיה אולם היום הופיעו לו בצקות ברגליים ובידיים וטכיפנאה והוא הועבר למחלקת טיפול נמרץ ליילודים בבית חולים קפלן להמשך בירור.
לפי דבריה בוצעו מספר בדיקות כגון: אקו לב-תקין. בדיקת סיקור שמיעה ראשונית-לא תקינה.
נלקחו נוגדנים לCMV בשתן טרם התקבלה תשובה.
אני פונה אליך לקבלת דעה מקצועית לפי המתואר מה יכול להיות הגורם?
ואילו בדיקות יש לבצע על מנת למצוא את הבעיה
תודה מראש ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבר המון מידע
04/01/2010הפרטים שמסרת סותרים את עצמם בתוך המשפט
אני מציע לפנות לחברה שתפנה לצוות המחלקה ואולי תיקח אותך יחד אתך לשיחה עם הרופאים הבכירים במחלקה
הם ישמחו לענות ולתת מידע (באישור ובנוכחות ההורים)
אני אומר זאת מהיכרות אישית עם הצוות כי את התמחותי עשיתי בקפלן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרטבת לילה בבן 5רחל03/01/2010בני כמעט בן 5, החל לאחרונה להרטיב מדי לילה ולעיתים אף פעמיים בלילה. כל זאת למרות שממעט בשתיה לפני השינה ונלקח לשרותים ממש לפני השינה. יש לציין שבעבר נגמל לגמרי ולאחרונה חלה החמרה. נראה כי מצבו הנפשי "רגיל" ולא מראה אי אילו סימני דחק במשך היום.
האם יש לבדוק טיפול בנושא או שהנושא עדיין בגדר נורמה בגיל הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממליץ לפנות לרופא הילדים
04/01/2010יש מקום לברר יותר לעומק מדןע ילד גמול חוזר להרטיב
לא בהכרח נדרש טיפול תרופתי ולעיתים טיפול רגשי ו/או התנהגותי יכולים להספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאר הבדיקותריקי03/01/20100.50- 0.00 C-REACTIVE PROTEIN תוצאה 1.48
13.0- 5.0 K/ul 10.0 WBC
5.30- 4.50 M/ul 4.22 RBC
16.0- 13.0 g/dl 11.3 HB
49.0- 37.0 % 34.7 HCT
31.0- 26.0 pg 26.9 MCH
36.7- 33.0 g/dl 32.7 MCHC
16.0- 11.0 % 13.8 RDW
98.0- 78.0 fL 82.4 MCV
75.0- 40.0 % 69.2 NEUT%
50.0- 20.0 % 19.8 LYM%
12.0- 2.0 % 7.1 MONO%
7.0- 0.0 % 2.1 EOS %
2.0- 0.0 % 0.3 BASO %
4.5- 0.0 % 1.5 LUC%
8.0- 1.9 K/ul 6.9 NEUT.abs
4.5- 0.9 K/ul 2.0 LYMP.abs
1.0- 0.2 K/ul 0.7 MONO.abs
0.6- 0.0 K/ul 0.2 EOS.abs
0.1- 0.0 K/ul 0.0 BASO abs
0.4- 0.0 0.1 LUC abs
15.0- 0.0 0.0 MACRO%
10.0- 0.0 2.2 MICRO %
10.0- 0.0 0.3 HYPER%
10.0- 0.0 4.9 HYPO %
10.0- 0.0 0.4 MICRO%/HYPO%
450- 150 K/ul 564 PLT
13.0- 4.0 fL 9.0 MPV
28- 2 mm/h 72 ESR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבקשה ראשונה
ריקי03/01/2010בני בן 14 תוצאות שקיעה C-REACTIVE PROTEIN 1.48 מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש תשובה
ריקי04/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי אתמול אך כנראה נמחק
04/01/2010יש כאן תגובה דלקתית
יש גם חשד לחסר ברזל.
ממליץ לגשת עם הילד לרופא הילדים שיחליט האם ומתי כדאי לחזור או להרחיב את הברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הבדיקה בסדר
ריקי05/01/2010לא הודגמו טפילים Paras gen st cult.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????????
05/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודה לך על התשובה
ריקי05/01/2010לפי בדיקת הדם האים הרופא יודע איזה דלקלת יש לילד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
05/01/2010בדיקת הדם באה להשלים חסר במידע שמקבל הרופא/ה מסיפור המחלה והבדיקה הגופנית יחד עם ההסטוריה של הילד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עודמנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)