מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת הפהמירי18/03/2010
בני בן שנה וחמישה חודשים.בתחילת השבוע היה לו חום למשך יומיים ולאחר מכן הופיעו פצעים באיזור הפה והוא יורק המון.רופא הילדים אמר שזו מחלת הפה.
רציתי לשאול האם במחלת הפה אמורים להיות פצעים גם על השפתיים והסנטר?יש לו פצע אחד גם על החזה,האם זה בסדר?כמה זמן זה לוקח ואיך אני יכולה להקל עליו?(הוא בוכה ללא הפסקה!)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחלק את התשובה לשתיים
20/03/2010מה יש לו? אני לא יכול לומר בלי לבדוק
להקלה - כלכלה רכה ופושרת, שתיה, נוגדי כאב ותכשירים המיועדים להקלה על פצעים בפה כפי שימליץ לך הרופא או הרוקח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה נרתיקיתנתי18/03/2010שלום רב
לבתי בת השלוש וחצי היה כתם צהבהב בתחתונים - נראה שזו הפרשה נרתיקית.
שאלתי אם שורף, כואב מציק משהו וענתה שממש לא.
מה יכולה להיות הסיבה?ה אם יכול להיות שמדובר בדלקת?
חשוב לציין כי אני משתדלת ללא הרף ללמד אותה לנגב נכון לאחר עשיית צרכים אך המון פעמים אני רואה שעדיין מנגבת בכיוון הלא נכון.
די לחוצה!
תודה מראש,
נתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיגיינה
20/03/2010הפרשה בתחתון של פעוטה אינה ממצא תקין ובהחלט מעיד על דלקת
המשיכי להסביר ולהדריך לניגוב נכון מאחור לכיוןן קדימה
אמבטיות ישיבה עם סבון, החלפה תדירה של הלבנים (מומלץ כותנה) ואיוורור כשניתן
ובמידה ואין שיפור תוך 4-5 ימים פני לבדיקת רופא/ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות שחוזרותדנה17/03/2010שלום רציתי להתייעץ לגבי משהו, לבן שלי, יש כמעט כל חודש , חודש וחצי, מחלה מלווה בחום, פעם אוזניים, פעם כאבי בטן, פעם שיניים,וכו' לא משהו חוזר ונשנה, כל פעם משהו אחר.
החום לא חום גבוהה, בעבר הוא היה מטפס לו ל-40 אבל לפני כשנה החלנו לתת לו פרוביוטיק לחיזוק המערכת החיסונית, והחום טפו טפו טפו לא עובר את ה39 והרוב נסוב סביב ה38.5 ומטה.
וגם משך המחלה נמשך יומיים שלושה והוא חוזר למצב רגיל, התייעצתי עם הרופאה שלו כי זה נראה לי מאד מוזר שהוא חולה כל כך הרבה, והיא טענה שזה סטנדרטי לשנה ראשונה בגן, יש לציין שגם שהוא לא היה בגן הוא היה חולה הרבה .בנוסף נתנה בדיקות סטנדריות - ספירת דם - שהאחוזים של Lymphocytes % ו-Eosinophils יצאו נמוכים אבל היא אמרה שזה לא רלווטנים כי הערכים שהם לא באחוזים תקינים.
השאלה היא , המון אנשים אומרים לי שזה לא נורמלי, לחברות שלי עם ילדים בגיל של הבן שלי (שנתיים) אין תכיפות כזאת של מחלות , האם אכן כך?האם זה צריך לעורר חשש? והאם בדיקת דם ספירת שם רגילה אמורה להספיק ולהרגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבן כמה הילד?
17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנתיים
דנה17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות חוזרות
20/03/2010חסר המון מידדע שלא ניתן להעבירו בפורום
יש לנהל יומן במשך חודש עם מדידת חופ יומית ורישום המחלות ואז לבוא עם הילד לרופאה המטפלת
ממליץ גם לבדוק תקינות מדחום וצורת המדידה
לאחר הנ"ל הרופאה תוכל לקבל תמונה יותר מסודרת\
על פניו ללא היכרות עם הילד צריך לזכור ששנות החיים הראשונות הן ה"חולניות" ביותר
ובממוצע מבקר ילד כ-18 פעמים בשנה אצל רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימפטיגותות17/03/2010בני בן 4 וחצי נמצא בגן כאשר הגן מוקף בחתולים אשר עושים את צרכיהם בחול הגן (ששכנה השוכנת סמוך לגן אןספת אליה).
לפני מספר ימים הופיעו על פניו של בני מספר פיצעונים אדומים קטנים בסנטר ובתנוך אוזן וכן בצוואר הרופא איבחן "אימפטיגו" נתן טיפול אנטיביוטי (ציפורל+משחה אנטיביוטית בקטובן) שאלתי היא האם זה מדביק ילדים כאשר הוא נמצא בסביבתם?????
תודה
תות
ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן ללא קשר לחתולים
17/03/2010אימפטיגו היא מחלה מאוד מדבקת ומומלץ להשאיר את הילד בבית עד חלוף לפחות 48 שעות של טיפול והעדר פצע מפריש
לגבי החתולים יש לפנות למחלקת התברואה של העיריה ואל הוטרינר העירוני וכן לדרוש כיסוי ארגז החול ותחזוקה נכונה שלו בהתאם לכללים הקיימים ממחלקת החינוך בעיריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיכול האוכלרוני17/03/2010תינוק שנולד בן שבוע וכל הזמן הזה אינו מצליח לעכל את האוכל שניתן לו.. הו פולט את כולו. כרגע הוא עם אינפוזיה .. הרופאים אינם יודעים מה הבעיה... האם תוכל לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעזרה אינה דרך הפורום
17/03/2010הברור בתינוק כזה הינו במחלקה בה הוא מאושפז ולא בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה לילדה בת שנה וחצימנסה בפעם ה217/03/2010שלום,
לילדתי היה חשש למחלת הנשיקה והתבקשנו לעשות בדיקת דם דרך הוריד ולהלן התוצאות:
CMV IGG-170.7 POSITIVE
CMV IGM-POSITIVE
EBV -NEGATIVE
יש לציין שיש עוד כמה בדיקות שהם לא בנורמה:
UREA-41
Creatinine-0.2
Platelets-510
Lymphocytes-53
mon על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחלת נשיקה
17/03/2010שנגרמה ע"י נגיף ה-CMV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודים בכפות רגליים ילדה בת 10כינרת17/03/2010שלום רב
ביתי בת ה10 חלתה בפורים (חום כרבי ראש עייפות וכו") היא קיבלה אנטיביוטיקה. לאחר מספר ימים הופעיה לה פריחה הכף רגל ועד ראש! פנינו לרופא והוא שיער שזו מחלת הנשיקה והחליף לה אנטיביוטיקה. ובאמת בדיקות הדם אישרו את השערתו וזו מחלת הנשיקה. הפריחה חלפה אך כבר שבוע שהילדה קמה בבכי בלילה מגירודים חזקים בכפות הרגלים פשוט היא לא יכולה להמשיך לישון (מספר פעמים בלילה) פנינו לרופאת עור שרשמה לה סירופ אריוס. אך הגירודים ממשיכים . מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוזרים לרופא
17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תוצאת אוריאהאלה17/03/2010שלום,
לשאלתך הנורמה של המעבדה:גבול תחתון 9 וגבול עליון 36.ויצא לו 42.
איזה פרמטרים לבדוק בבדיקת שתן ואיזה עוד בדיקות נוספות? תפקודי כליה בודקים בבדיקת דם?
אודה אם תנחה אותי מה לבקש?קראתי שצריך לבדוק קריאטינין
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוריאה
פרופ' חיים ביבי18/03/2010שתן לבדיקה כללית כולל משקל סגולי
קריאטינין וכמובן בדיקת אוריאה חוזרת
42 די קרוב ל 36* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת שלושה חודשים - שעות שינהסטלה17/03/2010שלום,
התינוקת שלי הת שלושה חודשים.היא ישנה הרבה שעות במהלך היום, ערה כשעה וחצי לאחר ארוחה ואחר כך נרדמת לשעה-שעתייםי. אם לא מניחים אותה במיטה לישון, היא צועקת ובוכה.
לפני כחודש גילינו בעיית רוחק ראיה, הבעיה טופלה באמצעות משקפיים והרופא קיווה שהיא תהיה יותר ערה במהלך היום. למרות שקיים שינוי התנהגותי, אין שינוי מבחינת הרגלי שינה. בלילה היא ישנה בין 21:00 - 06:30 בממוצע, לפעמים מתעוררת לינוק.
מבחינת האכלה, היא אוכל רב הזמן סימילאק והנקה מעטה. לאחרונה לדעתי יש לה גם ירידה בתאבון. (אוכלת בין 80-120 CC) בארוחה ללא התלהבות, נראה כי נהנת יותר מהנקה אבל יש לי מעט חלב....
מה יכולה להיות הסיבה לירידה בתאבון ולישנוניות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשעות שינה
פרופ' חיים ביבי17/03/2010לגבי שעות שינה לכל תינוק יש את הטווח שלו.
אם יש רושם של ישנוניות רצוי בדיקת רופא מטפל.
לגבי אוכל אם יש עליה במשקל אין מה לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה של אוריאה בבדיקת דםאלה17/03/2010שלום,
בני בן 3 וארבעה חודשים ויצא לו בבדיקת דם אוריאה 42.הבנתי שזה די גבוה.הוא לא מרבה לשתות .
שותה בקבוק של 210 מ"ל בבוקר של סימילאק וכנ"ל לפני השינה ובמשך היום שותה עד כוס וחצי של נוזלים כמו מים או מיץ פטל. אני די מודאגת? רציתי לשאול אם תוצאה של 42 אמורה להדאיג אותי
והאם יכול להוצר נזק לכליות אם ימשיך באותן רמות שתיה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוריאה
פרופ' חיים ביבי17/03/2010תלוי מה הנורמה של המעבדה - בדרך כלל 42 ערך גבוה.
יש צורך בבדיקת שתן לראות אם מדובר בשתן מרוכז וכמובן לבצע בדיקה נוספת כולל תפקודי כליה נוספים.
גם אצל ילד שלא מרבה לשתות האוריאה לא צריכה להיות גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה pfafaשרון17/03/2010בני בן ה3.5 כבר שנה וחצי עם בלוטות לימפה בצואר נפוחות בנוסף יש לו התקפי חום גבוה 40 מעלות למשך יומיים שלושה בתדירות גבוה בחודשיים האחרונים התקף כל שבוע הרופאים אומרים שזה כנראה pfafa מחלת חום חוזרת אבל לפי מה שקראתי המחלה הזו מאופיינת באפתות בפה שאין לו , ובהתקפים פעם בשבועיים או 4 שבועןת ל4 ימים שאצלו זה כבר כל שבוע התקף. אני גם מודאגת מכמויות האקמול והנורופן שהוא קיבל בחודשיים האחרונים זה גם מזיק . אשמח אם אדע איזה רופא מומחה מטפל בסימפטומים האלו לאן אוכל לקחת אותו ליעוץ אני כבר נואשת .תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרPFAPA
פרופ' חיים ביבי17/03/2010רצוי שהרופא המטפל יבדוק וישקול הפניה לרופא ראומטולוג ילדים לצורך אישור והכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לתחליפי חלבמירי כנען17/03/2010בני בן 10 ח'. זה עתה נגמל מהנקה ועבר למטרנה, יש לי רושם שהוא לא מצליח לעכל אותה בצורה מיטבית, ומעל מינון מסויים הוא משלשל צואה אפורה עם ריח חזק של חלב חמוץ.
1)האם יש בדיקה שיכולה לאשר או לשלול רגישות ללקטוז או למרכיב אחר במטרנה? או רק בדרך של ניסוי וטעיה?
2)האם יש סכנה במינון של 180 מ"ל ביום, גם אם הוא רגיש לתמיסה?
3)הוא שותה כ-500 עד 750 מ"ל מי ברז ביממה, האם יכול להוצר נזק לכליות או לאזיון המלחים?
4)האם ידועה תמיסה קלה יותר לעיכול?
יש לציין תגובה של הקאות לאחר שתיה של סימילק. וללא תופעות חריגות באכילה של גבינות ויוגוט.
אודה לתשובתכם המקצועת
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרראשית אין דבר כזה תחליף חלב
17/03/2010אין כזה דבר תחליף חלב, למרות כל השיפורים עדיין לא נוצרה התרכובת שתתקרב אפילו לאיכותו של חלב אם
המינוח המקובל הוא מזון תינוקות, פורמולה, תמ"ל _תרכובת מזון לתינוקות)
כעת לשאלות החשובות שהעלית
ממה שאת מתארת לא מדובר באלרגיה לחלבון חלב שאם לא כן הילד לא היה ממשיך להיות אתנו בריא ושלם ובמיוחד שאת מתארת אכילת מוצרי חלב אחרים שאינם גורמים לתופעות הנ"ל
מכאן עולה החשד לאי סבילות לסוכר החלב שהיא שונה מאדם לאדם
יש היום תכשירים נטולי לקטוז
אני הייתי מציע לפנות לרופא הילדים, לשקול את הילד מאחר ונראה לי שהוא מקבל יותר מידי נוזלים ופחות מידי אוכל (לא נתת נתונים) ולהמשיך את הברור והטיפול דרכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגרסיה לאחר ניתוח להסרת אדונאידקרן16/03/2010שלום רב,
בתי בת ה-5 עברה באוגוסט האחרון ניתוח להסרת אדנואיד. זאת, בעקבות זמן ממשוך של חוסר יכולת נשימה בשינה, הפסקות נשימה, דיבור "מאנפף" ופה פתוח רוב הזמן. הוחלט שלא להסיר השקדים באותו ניתוח מאחר ולא היו מוגדלים בצורה חריגה (הרופא העריך את גודלם 2" מתוך 4")
מיד לאחר הניתוח חל שיפור משמעותי מאוד באיכות השינה שלה, מס' הפעמים שהילדה היתה חולה ירד משמעותית והיא אף העלתה במשקל כ-3.5 ק"ג ב-4 חודשים.
בחודש האחרון, לאחר הצטננות לא חריפה במיוחד שוב חזרו "נחירות" בשינה, מתקשה לנשום עם האף בשינה, השינה רועשת מאוד. הסתכלתי בפה - השקדים מוגדלים מאוד (ואף נושקים כשהיא אומרת אאאאאאא), אבל לא אדומים.
בבוקר, כשהיא מתעוררת, נחיר אחד סתום לחלוטין, אך משתחרר מאוחר יותר. במהלך היום הילדה ערנית, אין סימני צינון או נזלת כלשהם, שומרת על פה סגור ולא נראה כי מתקשה בנשימה.
אודה לך אם תוכל לחוות את דעתך כיצד ניתן לסייע לה (אולי טיפות אף כלשהן או טיפול אחר) והאם מוכרת תופעה של גדילה מחדושת של אדנואיד זמן קצר כ"כ אחרי הניתוח (קצת מעל חצי שנה).
בתודה מראש וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרייעוץ פרטני לא ניתן בפורום
17/03/2010ממליץ לפנות לבדיקה לרופא הילדים המטפל ובהמשך לא.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיענוח תוצאות בדיקת דםאולגה15/03/2010שלום,
אשמח לשמוע האם הבדיקות תקינות או שיש מחסור בברזל?
הילד בן שנתיים כל הזמן חולה, גם אסמטי.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרס.דם
פרופ' חיים ביבי16/03/2010יש מעט אנמיה גבולית ביותר..קצת ברזל לא יזיק
ס.הדם מראה אפשרות של מחלה וירלית רצוי השרופא המטפל יראה את הבדיקה ויעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRETICUL. COUNT abs- 0.059רויטל15/03/2010שלום רב,
ביצענו לבני בן 13.5 שנים ספירת דם כל התצאות היו בתווך הנורמה חוץ מהתוצאות הנ"ל מה שממש נמוך זה RETICUL. COUNT abs- 0.059
PDW -16
EOS.abs-0.4
RBC-4.28
מה זה אומר האם הנ"ל תקין.
תודה האמא המודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הנורמות של הערכים שציינת
פרופ' חיים ביבי16/03/2010הנורמה מצויינת בסוגריים על יד ערך הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עודמומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)