מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלכוהולמני17/03/2015
שלום
אני שותה 2 כוסיות יין אדום או ויסקי כל לילה עמ להרדם
האם ישנם מחקרים על פגיעה בעור או בשיער במינונים כה נמוכים? באופן כללי בריא בדרכ עם תזונה נכונה ואורח חיים ספורטיבי
תודה מקרב לב, מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/03/2015כוס יין ביום אינה מהווה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לבת שנתיים ועשררוית16/03/2015
שלום,
כשאני חופפת לבת שלי נושרות לה שיערות בזמן חפיפה (בערך עשר),עשיתי לה בדיקת מגנזיום והיא תקינה,האם זה טבעי שלילדה בגיל שלה יש נשירה?
מה לעשות?יש עוד בדיקה שרצוי שתבצע?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי,בבקשה תענו,תודה!
רוית18/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער לבת שנתיים ועשר - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/03/2015נשירת שיער יומית היא תכונה נורמאלית , אם הנשירה היא מוגברת כדאי להתייעץ מול רופא עור ולבדוק ברזל , המוגלובין בלוטת הטריס וויטמין B12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מתיחה?שאלה14/03/2015
היי ,
אני בשבוע 29 להריון. לאחרונה הבטן שלי מאוד נמתחת ומרגיש לי מאוד כואב. אני מורחת שמנים אבל אם אני נוגעת בעור הבטן זה כואב לי.
זו תופעה ידועה? מה עושים עם זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מתיחה? - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר15/03/2015סימני מתיחה הנגרמים מקרעים קטנים בעור הבטן זו תופעה ידועה שאי אפשר לעצור אלא רק להקל. תבדקי אם יש ביגוד/מכנס מסוים שתומך ושמפחית את הכאב. כדאי להתיעץ עם תזונאית תפריט עשיר כגון חלבונים, ויטמינים ומינרלים. יש קרמים ושמנים שקצת עוזרים כגון שמן צלקות של פלקסיטול, ואני קראתי שאת כבר משתמשת במוצרים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט ייתכן שהיובש גורם לגירוי וכאב
רננה17/03/2015צריך להקפיד להימרח, לא יודעת באילו שמנים את משתמשת אבל כדאי לנסות משהו אחר או להגביר את התדירות.
את גם יכולה להשתמש במשחה ייעודית לסימני מתיחה- למורז יש משחה כזו שמבוססת על צמחי מרפא, וכדאי להקפיד להימרח כמה פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחה הפוכהלימור14/03/2015
היי שמי לימור בת 20, ויש לי בעיה של צמיחה הפוכה.
כיום אני עושה טיפולי SHR כמעט בכל חלקי הגוף במשך השנתיים וחצי האחרונות, אבל באיזור הרגלים יש לי בעיה קשה של נקודות בעור שנראות כמו חצקונים קטנים וכההים, שלמרות הטיפולים הן לא נעלמות. אשמח לנסות כל דבר על מנת להעלים אותן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחה הפוכה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר15/03/2015בלי בדיקה אני לא יודעת אם מדובר בשערות שצומחות הפוך. על האזור ה"עקשן" אפשר לנסות מכשיר IPL מסוג אחר או לייזר. לפעמים התגובה שונה בין סוגי ואזורי שער שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפיקסל לאחר שימוש ברואקוטןדניאלה13/03/2015
שלום,
ביצעתי היום טיפול בלייזר פיקסל להעלמת צלקות אקנה .סיימתי שימוש ברואקוטן לפני כשלושה שבועות ונאמר לי שזה בסדר.
לאחר כשעתיים פניי נעשו אדומות ביותר ואיני יודעת האם זו התגובה הנורמטיבית או שעורי עדיין רגיש ושברירי יותר בשל הטיפול ברואקטן.
מהעליי לעשות ?מה משך ההחלמה בד"כ לאחר טיפול זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפיקסל לאחר שימוש ברואקוטן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/03/2015ממליצה לא להתחיל טיפול אסתטי לפני 3 חודשים מגמר טיפול ברואקוטאן .
העור יבש עדיין ומגורה ויש כחודש שיש להמתין להתפנות התרופה מהגוף , ועוד חודש - חודשיים שהיובש יפסק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזותרפיהמיה12/03/2015
התחלתי בסוף! ולא בחמצן מקווה שיהיה יעיל לקמטים מעל השפה מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזותרפיה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/03/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בהריוןרונן12/03/2015
היי,
אני בהריון כעת בשבוע 28 . אני מורחת על הגוף קרם גוף ועל הבטן שמן מיוחד להריון.
הבטן נהייתה מאוד יבשה ומחוספסת והקרם של הגוף לא עוזר.
האם אפשרי להשתמש ברחצה בשמן רחצה לתינוק? ואם כן מה מומלץ ליובש קיצוני?
האם יש לך המלצה לקרם גוף /שמן עשיר לגוף או לבטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בהריון - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר12/03/2015רצוי להמנע מסיבון ובמקום זה רחצה בשמן לאמבט כגון בלנאום הרמל. לאחר האמבט לא שוטפים אלא רק מנגבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחמצןמיה11/03/2015
בת 52 שואלת אם טיפול בחמצן יעיל? נגד קמטים מעל השפה בעיקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחמצן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/03/2015בהחלט יכול לעזור
הטיפול בעצם מחדיר תחת השפעת חמצן , וויברציה בעור המשפרת את זרימת הדם, חילוף החומרים וחשוב לא פחות מה מחדירים לעור . מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מגורה באזור בית שחי שמאליקרן11/03/2015
שלום,
יש לי מזה כמה זמן ( 2-3 חודשים) עור מגורה צבע חום
נראה כמו כוויה ליד הבית שחי.
אני ממש לא יודעת מה זה.
לא החלפתי דאודורנט.
אודה על עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מגורה באזור בית שחי שמאלי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/03/2015כול להיות תהליך דלקתי משולב בפטרת ממליצה בדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בציפורןורד שושן09/03/2015
שלום.
הופיעו לי הכתמים האלה על הציפורניים מלפני כמה ימים.
מזה עלול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בציפורן - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר12/03/2015לי זה נראה כמו נזקים על הקצה של הציפורן כגון מלק ג'ל או חומרים אחרים. בסיס הציפורן שהוא הצמיחה החדשה נראה תקין. תשתדלי לא לשים שום תכשירים על הציפורן מספר שבועות, כדי שיחזור להראות בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת + אנטיביוטיקהיוחאי08/03/2015
שלום רב
התחלתי מלפני כמה ימים לטפל בפטרת באמצעות משחה שנקראת Triderm.
בנוסף, אני אמור להתחיל טיפול באנטיביוטיקה (דוקסילין 100) כנגד חיידק "אוראופלסמה".
שאלתי היא האם כדאי להתחיל באנטיביוטיקה או שעדיף לחכות עד לחיסול הפטרת וסיום הטיפול במשחה? אני חושש שהשילוב בין הטיפולים יפגע ביעילות של הטיפול בפטרת.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת + אנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן08/03/2015להמשיך בטיפול המשולב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יוחאי09/03/2015היי, תודה על התגובה, אבל עוד לא התחלתי בטיפול של האנטיביוטיקה ולכן אין כאן מה להמשיך בעצם.
השאלה אם להתחיל אותו למרות שעוד לא התחלתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם בצדי האףjhonny shalev08/03/2015
היי אני בן 29 והתחיל לי קשקשים בחלקים של הגבות ובצידי האף רציתי לדעת אים אפשרי לאבחן את זה אל ידי תמונה ואיזה טיפול צריך לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציני או לא
jhonny shalev09/03/2015איש סוג של תגובה האים זה משהו רציני או שאני צריך ללכת לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שזה סבוריאה
רננה10/03/2015או סתם יובש בגלל המז אוויר. בכל אופן נסה למרוח את הסקין סייבר של מורז, הוא טוב למצבים כאלה (זו משחה טבעית מצוינת) ובכל מקרה אתה יכול להתייעץ עם רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה באףלייה08/03/2015
היי, לפני כמה חודשים התפתח אצלי ציסטה באף.
הלכתי לרופא עור שמרב לי מספר פעמים אך חזר לי כל פעם מחדש.
איך מומלץ לטפל בזה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה באף - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר08/03/2015כדאי להבדק גם אצל כירורג פלסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןlee07/03/2015
אני לוקחת 10 שנים גלולות דיאנה עקב אקנה קשה. בכל פעם שמנסה להפסיקעם הגלולות יש התפרצות אקנה חזקה, האם ניתן לקחת רואקוטן כטיפול מונע-לפני התפרצות האקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר08/03/2015כדאי לך לשקול טיפול פוטודינמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה מהשמשדניאל07/03/2015
האם ג׳ל ההגנה לפנים אולטרסול פרי 50 spf של ד״ר פישר עומד בפרמטרים הנחוצים להגנה גבוהה ומירבית מהשמש ?
תודה.
*הוא קיים באתר, לא הצלחתי להוסיף כאן קישור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה מהשמש - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/03/2015בהחלט כן , עומד בקריטריונים מחמירים , יש מספר חומרי בשוק ברמה טובה מאד , יש גם העדפה אישית על בסיס של ניסון וגם תחושה של העור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)