מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכשירי פניםשלום17/04/2015
האם זה נכון שמוצרי הטיפוח של החברות לא מועילות לעור,
וצריך להשתמש בתכשירים מקצועיים מהקוסמטיקאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירי פנים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/04/2015ממש לא
החומרים המותאמים עי קוסמטיקאית במקרים של אקנה או עור שומני ממוקדים יותר , אך חברות הקוסמטיקה משקיעות מחקר ופיתוח ומאפשרות הסבר כללי לא פרטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
F18/04/2015זה מה שהקוסמטיקאית אמרה לי,אז במה כדאי להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פניםשלום17/04/2015
שלום,
פעם ראשונה שעשיתי טיפול פנים העור אחרי זה היה בכתמים שחורים שעברו לאחר שבוע פלוס,
והפעם הזאת שעשיתי לא היה כלום ,למה זה קרה ? האם זה דבר טבעי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/04/2015אחרי טפול קוסמטי לעתים כתמים שחולפים לאחר מספר ימים . לא חובה בכל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתפ לבם - האם פטריה בציפורן?ד``ר סמדר שרייבר14/04/2015
שלום לפני כמה ימים הופיע לי כתבם לבן מתחת לקצה של הציפורן
האם זה נראה כמו התחלה של פטריה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן15/04/2015יכול להיות כדאי להתייעץ עם רופא עור ולבצע בדיקה לפטריות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטייה לסימני מתיחה, והריוןפני13/04/2015
שלום,
אני בת 24 במשקל תקין (52 ק"ג, 160 ס"מ) כל חיי הייתי במשקל תקין עם עליות וירידות בטווח של 3 ק"ג פלוס או מינוס. ובכל זאת- הירכיים והשדיים שלי מלאות סימני מתיחה עדינים ולבנים ובשדיים אני יכולה להרגיש אותם כמו תבליט בעיקר בחלק העליון...
אני עוסקת בפעילות גופנית (גם למחייתי) אוכלת בריא ולא נחשפת לשמש יותר מדי.
השאלה שלי- האם בהריון המתוכנן אני פשוט אתבקע לי? ראיתי תמונות מזעזעות ברשת... מאד מפחדת מזה, אני נכנסת לדיכאון רק מלחשוב על זה, אם כבר עכשיו יש לי סימנים- מה יהיה על העור העדין שלי בהריון? והבטן השטוחה והשרירית שהשקעתי בה ולא באה בקלות בכלל... ממש מפחדת שבעלי ייגעל מזה. יש דרך למנוע את זה חוץ מלשכור שירותי אם פונדקאית ? אני באמת שואלת, גם את הרופאים וגם את הנשים שקוראות... עזרו לי להפסיק לפחד מההריון... מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטייה לסימני מתיחה, והריון - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/04/2015סימני מתיחה הם חלק מהשינויים שחלים בגופינו נשים וגברים .כחלק ממנגנון של הרקמה התת עורית יש שברים בחומרים המעניקים גמישות לעור, ולכן סימני מתיחה מתחילים כבר בגיל ההתבגרות . את עושה מאמצים רבים לשמור על העור ועם זאת
ללדת תינוק זה תהליך יוצא דופן מכל הבחינות .
לא חושבת שיש מקום לדאגה כזו כי יש דברים שתלויים בך ואחרים לא .
ואין לדעת מה יהיה ובעצם הריון יכול להיות נהדר , ללא תופעות כמו אלו שציינת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
פני13/04/2015תודה דוקטור על המענה המהיר והמרגיע,
אני בכל זאת רוצה לשאול אותך- יש משהו שאני יכולה לעשות תוך כדי ההריון? לפני? משהו שיעזור הגנטיקה הגרועה שלי?
אני מוכנה לשמוע גם על רפואה אסתטית כפיתרון...
שוב, תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/04/2015את יכולה שמור על מקל , פעילות ספורטיבית אכילה מאוזנת ושילוב של יוגה , , לא הייתה חושבת שהגנטיקה גרועה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטייה לסימני מתיחה, והריון - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/04/2015סימני מתיחה הם חלק מהשינויים שחלים בגופינו נשים וגברים .כחלק ממנגנון של הרקמה התת עורית יש שברים בחומרים המעניקים גמישות לעור, ולכן סימני מתיחה מתחילים כבר בגיל ההתבגרות . את עושה מאמצים רבים לשמור על העור ועם זאת
ללדת תינוק זה תהליך יוצא דופן מכל הבחינות .
לא חושבת שיש מקום לדאגה כזו כי יש דברים שתלויים בך ואחרים לא .
ואין לדעת מה יהיה ובעצם הריון יכול להיות נהדר , ללא תופעות כמו אלו שציינת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר למרוח שמן קוקוס טבעי כדי לרכך
אסתי23/04/2015את העור וכך הסימנים יראו פחות כ"שברים" ..או חמאת שיאה 100%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים בבטן ובגבשיר12/04/2015
היי.
לפני כחודשיים הופיעו לי סימנים עגולים בבטן ובגב. מעין טבעת אדומה לבנה.
רופא המשפחה חשב שזה פטריות אך רופאת העור שלי טענה שזה יעבור מעצמו אולי תוך שבוע אולי תוך חודשיים
עברו כמעט חודשיים מאז הביקור האחרון שלי אצלה,חלק מהפצעים נעלמו,חלק התרחבו וחלק צצו במקומות אחרים בבטן ובגב אבל הפעם כמו קילוף או יובש אבל גדולים ומלחיצים
אשמח לעזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים בבטן ובגב - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר13/04/2015יתכן ומדובר בגרנולומה אנולרה (תסתכלי על הסבר ותמונות באינטרנט).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע שאינו ממהר להתרפאאורית12/04/2015
שלום שמי אורית
בת 39 ברקע בעיה בבלוטת תירס ותסמונת המעי הרגיז
ובעיה נוירולוגית קלה מוקדי דלקת בחומר הלבן בראש הולכת בעזרת הליכון
לפני חודשיים התחלתי לסבול מזיהום ודלקת בשוק רגל ימין פניתי מספר פעמים לרופא תורן ואחות קופת חולים ללא שיפור עקב החמרה פניתי למיון מהיר איכלוב שם אובחן שמדובר בכיב קטן בקוטר 1 סנטימטר על החלק של קרסול טופלתי בבקטרובן ואפלומיצין המליצו על חבישה מקומית עם גרנופלקס לאחר מספר שבועות הייתה הטבה אבל הדלקת והכאבים ואזור היו עדיין אדומים לאחר תקופה של הפרשות של מוגלה רבות מאזור הכיב נסגר אבל הנפיחות ואודם נשאר נסתי לעשות טיפול של אמבטיות מלח + מים ללא שיפור ואף לאחרונה לפני פסח התחילו כאבי גב תחתון מקרין ומושך את הרגל ימין נהיית מעיין חולשה של הרגל
והברך מתקפלת בזמן הליכה קרה לי מספר פעמים שהלכתי ברחוב למזלי הלכתי עם הליכון בגלל הבעיה הנוירולוגית שממנה אני סובלת אחרת היית נופלת
והפצע נעשה יותר אדמומי ונפוח והתחיל לכאוב שוב וממש יום לפני ערב פסח
פניתי למיון מהיר איכלוב פעם נוספת ונתנו לי טיפול אנטיביוטיקה ל שישה שבעה ימים
הטבה חלקית אבל אין רפוי לגמרי של האזור אף פעם האזור לא נרפא לגמרי
משום מה ? היו מקרים בעבר של דלקות וכו שהצליחו לעבור בשטיפה של מי מלח ומים אמבטיות משחות וכו
בבדיקות דם שנעשו לי במיון crp 10.18 אז הרופאה אומרת לי שנתנו אנטביוטיקה
אבל למרות הכל זה לא ממש עזר יש הקלה מאוד קלה בכאבים ובצריבה אבל כעת זה שוב מתחיל לחזור ואף פעם לא מתרפא
מה דעתך על זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע שאינו ממהר להתרפא - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר13/04/2015כדאי לפנות לרופא שמתמקד בריפוי פצעים כרוניים כגון דר' טופז מוריס לפני שהמצב יחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצה שאינו מתרפא
אורית13/04/2015שלום זאת שוב אורית
תודה רבה על ההצעה לפניה לד"ר טופס מוריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםשיר09/04/2015
שלום,
בעבר לקחתי גלולות ובתקופה הזאת עור הפנים שלי נראה ממש טוב ולא היו לי פצעים (אמרו לי שהפצעים כנראה נבעו מבעיה הורמונלית). הפסקתי עם הגלולות והפצעים חזרו. רציתי לשאול אם יש דרך אחרת אך דומה ויעילה באותה מידה לטפל בבעיה מבלי לקחת גלולות, מכיוון שהן גרמו לי לעלייה במשקל והייתי מעדיפה להימנע מכך, וכשניסיתי לקחת גלולות אחרות הן לא עזרו באותה מידה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/04/2015כדאי להיבדק באופן פרטני ולראות איזה טיפול יהיה לך הטוב ביותר ללא גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להעלים צלקות אקנה??שושו09/04/2015
שלום רב
לצערי יש לי הרבה צלקות אקנה במצח.
מה הטיפול המומלץ ביותר לטישטוש הצלקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להעלים צלקות אקנה?? - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר13/04/2015יש טיפולים רבים לטיפול בצלקות אקנה כגון: לייזר, גלי רדיו...אבל כולם משפרים רק חלקי, ולא קים כלל טיפול שמעלים צלקות! אתה מוזמן לייעוץ באסף הרופא לגבי טיפול פוטודינמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס זוסטראתי08/04/2015
שלום אני בת 25 בריאה בדר״כ ושבוע שעבר קיבלתי שלבקת חוגרת.רציתי לשאול אם מעכשיו אני צריכה להימנע ממגע מילדים שחולים באבעבועות רוח? זה יכול להשפיע עליי? מה הסיכוי שהנגיף הזה יתעורר שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס זוסטר - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר13/04/2015כבר נדבקת בנגיף ולכן לא סביר שתידבקי שנית מילדים, כי הגוף מפתח נוגדנים. החדשות הלא נעימות שהנגיף הזה מתישב בגנגליון של העצבים ויכול להתעורר שוב לרוב כשהגוף או הנפש נחלשים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים קטנים ולבנים על שק האשכיםמני08/04/2015
זה די דומה לחצ'קונים, זה כמו כדורים..גולות לבנות כאלה שגדלות על העור והן קטנות, שונות בגודל אחת מהשנייה, אחת ספציפית די גדולה והתנפחה ודי מגרדת
אשמח לתשובה, בתודה מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו אני ממש לחוץ מזה
מני10/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו אני ממש לחוץ מזה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר13/04/2015כמובן שצריך בדיקה! לפי מה שכתבת נשמע כמו גידולים קטנים ולרוב מדובר בשפירים כגון ציסטות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדום במפשעהע07/04/2015
שלום. לפני כחודשים הייתי אצל רופא עור בשל שפשפת או פצעים אדומים במפשעה. הביא לי משחה במרשם ואמר שאין מה לדאוג זה יעבור לבד. המצב רק מחריף וזה התפשט לצד השני ומגרד מאוד. קבעתי שוב תור לשבוע הבא. יש לציין שיש לי את זה במצב סביר כבר כשנה וכל הזמן שמתי משחה נגד שפשפת. צלמתי תמןנה. האם זה משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדום במפשעה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר13/04/2015בהחלט יתכן שמדובר בפטרת. כנראה שהמשחה לא מתאימה. תפני לרופא עור ותבקשי בדיקת משטח לפטריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בעוראיילה05/04/2015
שלום.. לפני מספר חודשים הופיע לי כתם אדום מתחת לחזה.. בהתחלה חשבתי שאולי זה,כוויה משעווה אז לא ייחסתי לזה חשיבות.. לאחרונה הופיעו לי גם באזור הישבן..מה זה יכול להיות?? מצרפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בעור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן06/04/2015אין מספיק חדות של התמונה כדאי להתייעץ עם רופא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בציפורנייםטל02/04/2015
נושא : פטרת בציפורניים
שלום רב,
מזה כמה שנים אני סובלת מפטרת בציפורני הרגליים. היום, לאחר בדיקת תפקודי כבד, קיבלתי טבליות למיסיל. השאלה שלי היא תוך כמה זמן אתחיל לראות השפעה מיטיבה, מדוע לתרופה יצא שם לא טוב בכל הקשור לתפקודי כבד, האם פגיעה בכבד ולו הקלה ביותר היא הכרחית? מלבד זאת, הרופאה אמרה שמדובר על טיפול של 6 חודשים, האם אכן כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בציפורניים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן03/04/2015התרופה שהייתה מסוכנת לכבד בשם ניזורל בכדורי לא בשימוש . בסבונים זה אינו מהווה בעיה . הציפורן מתחדשת אחת ל6 חודשים לכן הטיפול ארוך ולפעמים יותר ארוך . הכדורים בטוחים ויש תכוניות עבודה המחייבים בדיקה ובקרת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בזרוע היד ולייזראבי01/04/2015
שלום רב
מתחיל טיפולי הסרת שיער בלייזר שבוע הבא אך יש לי פטריה בזרוע היד.הרופא שלי הביא לי משחת פוליקוטן.
האם ניתן לבצע טיפולים בלייזר על פטריה ותוך כדי שימוש במשחת הפוליקוטן?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בזרוע היד ולייזר - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן03/04/2015יש לחזור לרופא המטפל להערכה מחדש , אם אפשר להתחיל טיפול . זה מחייב בדיקה לפני טיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה היאלורוניתתודה01/04/2015
לפני חודשיים הזרקתי חומצה היאלורונית בשקעי העיניים, מתחתת לעין ובלחיים . שמתי לב שמתחת לעין אחת נוצר כתם כהה יותר מהעור (אני לבנה) בגודל של רבע אצבע ונדמה כאילו באותו כתם יש גם שקע קטנטן. מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה היאלורונית - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן03/04/2015מתחת לעיניים השקע לא סימטרי יכול להיות שיש הבל בין השתיים ואולי יש צורך בעוד חומר , הזרקה לא יוצרת כתם , ואם היה שטף דם זה היה נספג ממזמן
לחזור להתייעץ עם הרופא המזריק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)