מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבון פניםאבי28/04/2015
שלום בן 28 לפני שנה בערך סיימתי רואקטן לאקנה קשה בגב וקומדונים במצח פצעים פנים היו לי יותר בשנים קודמות. כרגע אין לי 1-2 במצח אני רוצה לקנות סבון פנים האם נחשב שיש לי עור שמן לאיזה עור לקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון פנים - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר01/05/2015מומלץ לקנות סבון פנים שמתאים לעור שנוטה לאקנה ושמנוניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בצבע העוררונית28/04/2015
לפני שבועיים העור מתחת לחזה נהיה אדום שהפך לחום (כהה יותר מצבע עורי) והופיעו שלפוחיות קטנטנות
מה זה וכיצד לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בצבע העור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/04/2015אבחנה יכולה להיות מספר דברים לכן חשוב לפנות לרופא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפותאלונה28/04/2015
שלום
כאבים בפות, עקב טיפול לייזר.
בטיפול האחרון לפני כחודש, האחות כנראה בטעות שמה לי את המכשיר על הפות באותו רגע תפסתי לה את היד מתוך כאב.
הגעתי הביתה עם כאבים וצריבה.
בבדיקה אצל רופא נשים לא נמצא משהו חריג.
קבעתי תור לרופאת עור.
האם ידוע לך, על השפעות הלייזר? האם הנזק הזה של הרגשת הכאבים הוא בלתי הפיך או או שזה אמור לעבור. כרגע במחזור ומרגישה את הכאבים, צריבה באזור יותר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/04/2015כוויה ?
בעקרון זה יחלוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
אלונה30/04/2015תודה על תגובתך.
לא. אין כוויה.
רופאת עור בדקה ואמרה שאין כוויה.
יש צריבה מקומית חיצונית מידי פעם. והעוצמה משתנה .במחזור הרגשתי יותר את ההצקה וההרגשה הזו.
האם ידוע לך, כי הלייזר יכול לגרום רק לכוויה באזור הפות (הלייזר נעשה בטעות על הפות באזור השפתיים העליונות במקום של הדגדגן)? האם יש תופעות אחרות שיכולות להיגרם כתוצאה מהלייזר או שמא רק יכול להיגרם רק כוויה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם בקרקפתאבי28/04/2015
רציתי לשאול מה האודם הזה בקרקפת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם בקרקפת - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/04/2015אודם בקרקפת עשוי להיות מאודם חולף , רגישות אלרגיה ועוד , תלוי מה התסמינים .
כמה זמן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור אלמן
אבי30/04/2015הסתפרתי קצוץ ואמרו לי שיש. אולי גירוי? איןמלי מושג כמה זמן . אין לי גרד מה אפשר למרוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור אלמן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן02/05/2015אבי , אין טעם למרוח חומרים עד שאין אבחנה וכיוון מה הסיבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה שומנית מתחת לעיןרוית28/04/2015
שלום,
הבת שלי בת 3 ,ראיתי מתחת לעין שלה,נקודה שומנית,ממה זה נובע?
אני לא רוצה שישרפו לה את זה,האם זה יכול לעבור,היא כל-כך קטנה
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה שומנית מתחת לעין - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/04/2015אין צורך לטפל , לעתים זה עובר לבד בלוטת חלב קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים יבש מאדנעמי26/04/2015
אני סובלת מיובש כרוני בפנים, במיוחד באיזור הפה. נוטלת קפסולות ויטמין E ושותה הרבה מים, אך זה לא מספיק. האם יש בקופות החולים קרם פנים רפואי לעור יבש מאד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים יבש מאד - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר26/04/2015יש קרמים רבים לעור יבש בבתי המרקחת כגון א-דרמה. יש גם קרמים טיפוליים על בסיס צמחי כגון אובליפיחה. כאשר היובש קשה, חשוב גם שהסבון לא יגרום נזק או גירוי ועדיף סבונים ללא SLS ופראבנים (תפוח, ממי קר). כל המוצרים האלו ואחרים דומים נמצאים בבתי מרקחת, וכדאי להתיעץ עם הרוקח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרוקח המליץ לי על תחליב
אני28/04/2015בשם לקטופיל-כתוב על האריזה שזה ללא SLS..כמה פעמים ביום מומלץ להשתמש? האם למרוח עוד משהו לאחר השימוש במצב של עור מגורה ורגיש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרוקח המליץ לי על תחליב - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר01/05/2015תשתמשי 3 פעמים ביום ותבדקי אם זה עוזר תוך מספר שבועות. תוכלי בהמשך לנסות תכשירים אחרים ולהשוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי שחוץ מקרמים יש גם
לילי03/05/2015תוספים שעוזרים ליובש מהסוג הזה ובכלל לעור הפנים... אולי כדאי לטפל בבעיה מבפנים מה שנקרא ולא רק חיצונית על ידי קרמים.
מעניין אותי אם שמעת על סיליצאה ביוטי שמבוסס על צורן (מינרל)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת כתמים פתאומייםאני25/04/2015
שלום,
בת 41, בעלת עור עדין ומעורב (נוטה ליובש בצדדים, שמן באזור ה-T). מגיל 35 פתאום הופיעה לי אקנה ברמה של אדמומיות ופצעונים שמופיעים לפני מחזור, ורודים וכואבים, לא מוגלתיים חמורים (לא סבלתי מאקנה בגיל ההתבגרות). מטפלת בעור באופן שוטף בניקוי ע"י תרחיץ או ג'ל גרגירים עדין + מריחת קרם לחות לא שומני.
בשנה האחרונה התחלתי לסבול יותר מיובש בפנים, והתחלתי למרוח יותר קרם לחות.
הבעיה - לפני כמה ימים קמתי בבוקר בתחושת עקצוץ וצריבה וגיליתי לפתע שני כתמים חומים בהירים על שתי הלחיים בחלק העליון. הבדל הפיגמנטציה נראה בבירור. האזור רגיש עם תחושת חום מקומי ומרגיש כמו כוויה למרות שלא נחשפתי לשמש בימים שקדמו לכך בכלל. לא שיניתי שום דבר הורמונלי, תזונתי וכו'.
התור שלי לרופא רחוק וזה מאד מפריע לי תחושתית ואסתטית. קרם פנים לא עוזר. כעת אני מורחת קצת ג'ל אלוורה. מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעת כתמים פתאומיים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן25/04/2015כתמי עור יכולים להופיע כמעט בכל זמן נתון , מסיבות הורמונליות , מטבוליות , שמש ,גנטיקה .
ללא כל קשר לתחזוקה או לשגרת הטיפוח שלך , ממליצה בשלב זה לא למרוח חומרים שונים עד שאין לך אבחנה .
לאחר אבחנה נפתחות אפשרויות טיפול ולעתים הלחץ מניב תוצאות הפוכות .
המתיני בסבלנות למומחה עור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לאקנה -
אלי28/04/2015טוב, אני לא מתיימרת לפתור לך בעיה שרק רופא עור שמכיר אותך ויראה את הפנים יפתור אבל לפצעי בגרות יש פתרון מעולה. הבת שלי השתמשה בטינאייג' של מורז, משחה שמייבשת את הפצע במהירות, פועלת לשיקום העור וגם פועלת נגד הדלקת. זה ברור שאם לא מטפלים באקנה, יכולות להופיע צלקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת בפניםאני24/04/2015
איך מעלימים צלקת בפנים שנוצרה ממשחה נגד פצעים???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת בפנים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן25/04/2015צלקת נוצרת מתהליך דלקתי , תלוי איזה צלקת יש כאלו שנעלמות לבד , יש משחות כמו קלוקוט המשפרות תהליכי רפוי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בחלק הפנימי של הירךאסתי23/04/2015
שלום אשמח לעזרה משום שאני מתביישת לגשת למרפאה...
היה לי פעם כתם אחד בהיר בצבע עור(תמיד הנחתי שזאת צלקת מבעבועות רוח שהיו לי)כמו בתמונה בחלק הפנימי של הירך קרוב למפשעה...אחרי יום חם מאוד הוא ניהיה אדום וגדול יותר והופיעו עוד כמה כתמים זהים באותו איזור...סך הכל כ5 כתמים קטנים ואחד גדול בקוטר של סמ' 1..
שמתי על זה קצת ספריי טבעי נגד עקיצות וזה נרגע קצת...
מה הכתמים האלה ?והאם יש טיפול שיעלמו
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בחלק הפנימי של הירך - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר26/04/2015לפי מה שאני רואה בתמונה אלו כתמים שלא ניתן להסיר. זה כמובן במגבלה שלא בדקתי אותם, לפעמים הבדיקה מוסיפה מידע שמשנה את הגישה. לכן מומלץ בדיקת רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אולי טיפול של טשטוש או ממה הם
אסתי27/04/2015יכולים להגרם?הכתמים בגודל של אפונה בערך
בנוסף רציתי לשאול האם יש דרכים להבהיר את השפשופים החומים שנוצרים במפשעות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה הכתמים נמצאים באיזור אינטימי
אסתי10/05/2015כדאי לגשת לרופא/ת עור או רופאת הנשים שלי?
הופיעו לי מספר כתמים בצורה זהה לזאת על הישבן ...נראה כמו פטריה ...הם ורודים כרגע...מתביישת לגשת לרופא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת על הידג23/04/2015
שלום
יצאו לי בכפות ידיים 2 יבלות בכל כף יד
צירפתי תמונה
אשמח אם תוכל לתת לי הכוונה או המלצה למשחה מסוימת
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת על היד - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר26/04/2015היבלות האלו נראות בתמונה כתוצאה מלחץ ועבודה קשה בידיים. אפשר לשמן את הידיים בקרם ידיים רגיל, ועד שהן יבריאו (ימים עד שבועות) לנוח מעבודה מאומצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת כתוצאה מפצע אקנה שנפתחאדם23/04/2015
שלום, אני בן 25 ויש לי במצח צלקת ישנה שנגרמה לפני קרוב ל-10 שנים כתוצאה מפצע בגרות שלחצתי עליו. היא נראית כמו סדק בעור, לא מאוד בולטת אבל מפריעה לי ולעתים גם רגישה בעקבות מגע.
האם ניתן לעשות משהו עבור צלקות מסוג זה? מדובר כאמור למעשה בסדק בעור, האם ניתן לגרום לה להירפא ו"להתמלא" מחדש לפחות חלקית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת כתוצאה מפצע אקנה שנפתח - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר26/04/2015יש צלקות שמשתפרות חלקית בעקבות טיפולים רפואיים כגון לייזר, גלי רדיו, מזותרפיה.
יש צורך בבדיקה רפואית כדי להעריך מה יעזור במקרה שלך, אם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם גדול אדום ומגרדמודאגת מאד22/04/2015
מה זה יכול להיות? מגרד לו מאד והוא אינו אלרגי לעקיצות יתוש, צירפתי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם גדול אדום ומגרד - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר26/04/2015פרט ליתושים יש עקיצות טורדניות אחרות כגון עכביש. מומלץ לגשת לרופא לבדיקה כי הפצע (שנראה כעקיצה) נפוח ויתכן שיש זיהום משני. להבנתי יצטרך טיפול נגד עקיצה כגון ג'ל קלנדיל של חברת היל שיכול לעזור, ואולי גם טיפול בכדורים נגד אלרגיה, ובנוסף אנטיביוטיקה כדי לכסות אפשרות של זיהום חידקי שהתישב במקום בעקבות שריטות הגרוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות על כף הרגלאדם22/04/2015
שלום,
זה מספר שנים שיש לי על כף הרגל 2 יבלות. לעתים נגרמת רגישות כתוצאה מכך בהליכה. הייתי בעבר מספר פעמים אצל רופא עור שהקפיא אותן (נדמה לי ע"י חנקן קפוא) אבל למרות שהן התקשו ונשרו הן אף פעם לא נעלמו.
מה ניתן לעשות כדי להיפתר מהבעיה הזאת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות על כף הרגל - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר26/04/2015מה שכתבת יכול להתאים ליבלות וירליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצקון פנימיאני21/04/2015
שלום, היה לי חצקון פנימי (אני לא יודעת איך לקרוא לזה) בלחי, הכאב עבר אחרי יום יומיים, אבל הגולה נשארה. איך אפשר להיפטר ממנה?? ניסיתי טבעקוטן לא עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצקון פנימי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/04/2015משחה אנטיביוטית , 3-4 ימים וסבלנות , ייקח מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצקון פנימי
אני21/04/2015תודה רבה על התשובה המהירה. האם יש משחה שאת ממליצה עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לצמיתות לנערהטלי18/04/2015
שלום,
אני מעוניינת להוריד לביתי בת ה-13 שיערות בית שחי לצמיתות. ביתי נמוכה לגילה, טרם קיבלה מחזור. האם הורדת שיער לצמיתות עלולה לפגוע בה באיזושהי דרך היות וכנראה עוד לא סיימה את צמיחתה? אם כן, מהי השיטה הבטוחה ביותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לצמיתות לנערה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר20/04/2015יש מכשירי IPL או לייזר רבים שמאושרים ע"י משרד הבריאות והם בטיחותיים. החיסרון היחידי בהסרת שיער במתבגר, היא שאחרי סיום הטיפול יכולות להופיע שערות חדשות כתוצאה מהשינויים ההורמונליים, ולכן אפשרי שתצטרך טיפולים רבים מאשר אשה מבוגרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)