מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכשיר לכיני ערווהאבי26/01/2015
שלום רב,
מזה חצי שנה הפסיקו לשווק את שמפו פריודם ופארא פלוס..
איזה תכשיר ניתן לטיפול נגד כיני ערווה שלא מצריך מרשם מרופא עור??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר לכיני ערווה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר26/01/2015לא מכירה בלי מרשם... אבל אתה יכול לשאול את הרוקח, יוצאים תכשירים חדשים ולפעמים רק משנים את השם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהמיכל25/01/2015
אני בת 25 ונותרו על פני מעט צלקות אקנה שקועות.השתמשתי תקופה ארוכה באדפרין עמ מנת להעלימן והמצב לא השתפר בהרבה. האם קיימת דרך אחרת לא פולשנית בצורת משחות וכו להעלים צלקות כאלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן25/01/2015ממליצה להמשיך עם משחת אדפרין לתקופה ארוכה של כ6 חודשים לפחות , הצלקות מתעדנות , לא נעלמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג לסימני מתיחה3434323/01/2015
שלום
אפשר לקבל מידע על הטיפול פילינג לסימני מתיחה
איפה עושים?
האם נשארים סימנים?
כמה זמן עד החלמה ?
כמה עולה וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג לסימני מתיחה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן24/01/2015אין פילינג לסימני מתיחה
משמעות של סימני מתיחה הוא שינוי שחל ברקמת האלסטיקה בעור , יש מרכיב הורמונלי , גנטי, משקל,
הם מופיעים מגיל התבגרות ,.
הטיפולים המקובלים הם משחות על בסיס של ויטמין A , מגרה יצירה של קולגן פנים עורי, זה מסייע לשיפור העור .
יש משחות שונות על המדפים המסייעות לשיפור העור .
טכנולוגיות כמו LPG או גלי רדיו מגרים יצירה של קולגן פנים עורי .
אין העלמה יש שיפור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לא קונבנציונלי למינוקסידילנאור19/01/2015
האם קיים תחליף לא קונבנציונלי למינוקסידיל או בכלל לטיפול בנשירה אשר יש לו אזכור בספרות הרפואית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לא קונבנציונלי למינוקסידיל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/01/2015מה הכוונה לק קונבנציונלי ?
הטיפול במינוקסידיל או פרופציה נחשבים כטיפולי הבחירה למתאימים .
יש גם טיפולים בתמיסות שונות כמו אמפולות של וישי תוכנית 3חודשים לשנה , או תמיסות על בסיס של סטרואידים .,
כל זאת בהתאמה לאחר שנבדקו הסיבות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מחשיד על הבוהןאביב17/01/2015
היום, לאחר ריצה שעשיתי,
ראיתי את הדבר הזה על הרגל על האגודל(מצורף בתמונה).
אין שום כאבים ו\או רגישות אפילו במגע ישיר.
מה זה?
בתודה מראש.
אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מחשיד על הבוהן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/01/2015יש לפנות לרופא עור או כירורגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף עצמימור16/01/2015
שלום רב,
יש לי בעיה אסתטית קטנה שמפריעה לי מאד. אני לבנה מאד.. לעולם לא אצליח להשתזף בשמש. כמה דקות בשמש ואני נראית כמו עגבנייה. ניסיתי המון המון פתרונות של שיזוף עצמי, זה השתעבדות יומיומית וכמובן הוצאה לא קטנה.
שמעתי לאחרונה על זריקה בשם ״מלונטן״ שתפקידה להגביר את רמת המלנין בדם וליצור שיזוף טבעי בעור. האם השימוש בחומר מסוכן? האם אתה יודע מהיכן ניתן לרכוש אותו?
האם אתה מכיר פתרונות נוספים?
אשמח לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף עצמי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/01/2015משחות שיזוף עצמי יעילות , גם א לתקופה מוגבלת , כמו גם שיזוף בהתזה .
לא מכונת שיזוף הפולטת קרינה מייננת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסידיל וכאב ראשנאור15/01/2015
אני משתמש בקצף מינוקסידיל 5 אחוז. עקב כאב ראש החלטתי לעבור לשימוש פעם ביום לפני השינה. בהנחה וכאב הראש נסבל במהלך הלילה האם עליי לדאוג מנזק בריאותי או שניתן להמשיך ברוטינה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסידיל וכאב ראש - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/01/2015נשמע שאולי יש לך רגישות אישית יוצאת דופן. אני ממליצה להתיעץ עם נורולוג האם להמשיך במינוקסידיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרות1234512/01/2015
שלום לקחתי לתקופה מסוימת רואקוטן בגלל שהיו לי מלא פצעים
ואחרי כמה זמן התחילו לגדול עוד פעם
עכשיו אני מחפש תרופה/משחה לקחת כדי לטפל בזה מה אתם ממליצים
לחזור לרוקואטן לא בא בחשבון זה גורם לי לדיכאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/01/2015ממליצה בדיקה פרטנית כדי לקבוע איזה טיפול יתאים , יש לפנות לרופא העור להתייעצות נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרנטיבה טופיקלית
נאור15/01/2015האם קיימת אלטרנטיבה לשימוש טופיקלי בלבד ? (גם תרופות off label )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרנטיבה טופיקלית - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/01/2015טיפול פוטודינמי הוא שיטה מקומית יעילה לטיפול באקנה. אתה יכול לקרוא עליה באתר של אסף הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה רט-אויט1234511/01/2015
שלום אני משתמש ברט אויט משהו כמו שלושה חודשים
בידיים זה ממש אבל ממש עזר
במותניים לעומת זאת זה סיפור אחר כמעט ולא השתנה
מה אני יכול לעשות בקשר למותניים
כלומר מה האפשרות הבאה שלי
יש לציין שאני בן וזה לא מהריון או משהו זה מהשמנה.. ועכשיו הרזתי 15 קילו וממשיך להרזות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה רט-אויט - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/01/2015רטאויט עוזר לסימני מתיחה מכל הסוגים טיפול שנה . כל ערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בכפות הידייםחסוי07/01/2015
שלום, אני בת 21. אני סובלת מיובש רציני בכפות הידיים. התחלתי למרוח החל מאתמול בערב את המשחה "יומובט משחה" בהוראת הרופא עור פעם ביום לאחר הרחצה. אני צריכה למרוח אותה במשך חודש. לקח לה הרבה מאוד זמן להתייבש. שאלותי הן:
1. אחרי כמה זמן המשחה הזו צריכה להתייבש?
2. למה לקח לה המון זמן להתייבש?
3. אני יכולה להוריד את המשחה הזו אפילו אם היא לא מתייבשת עד הסוף? אם כן, אחרי כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בכפות הידיים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן10/01/2015אין צורך למרוח כמויות גדולות , מינון קטן פעמיים ביום יספיק , ממליצה לשלב קרם ידיים ייעודי ולא רק קורטיזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בכפות הידיים
חסוי16/01/2015תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהאור06/01/2015
ערב טוב אני לוקח כבר שבועיים כדור פרופסיה שהרופא עור נתן לי ורציתי לדעת בבקשה שתי דברים לגבי זה..1. כבר כמה ימים יש לי בעיות בשינה בלילה האם זה יכול להיות מיזה או זה מקרי ו2. תוך כמה זמן רואים תוצאות ראשוניות מלקיחת הכדור..תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דולגתי
אור12/01/2015אשמח לתגובה..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסיה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/01/2015לידיעתי, בעלון של החברה לא מופיעה תופעת לואי של בעיות בשינה. יחד עם זה בפורומים שונים מופיעות תלונות של מטופלים על תופעות כגון עיפות ואפילו דיכאון. קשה מאד לדעת אם זה נגרם בגלל התרופה כי אלו תלונות נפוצות גם באוכלוסיה שלא לוקחת כדורים. יש אנשים שיש להם תגובה מיוחדת אישית לתרופות, ואם הפרעות השינה לא קרו לפני שהתחלת עם פרופציה, עדיף להיות זהיר. תנסה לתקופה להפסיק פרופסיה ותראה אם זה עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסיה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן25/01/2015פרופסיה לא קשורה לשינה
6 חודשים נוטלים את הכדור כל יום , התוצאה מתחילה רק בשלב זה והלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לליזרבת אל04/01/2015
שלום, ברצוני להבין איזה מבין הלייזרים המוצעים בשוק הכי יעיל יחסית לעור קהה? אני מודעת לכך שאפילציה הינה השיטה המוכחת להוצאה לצמיתות אך יעד המטרה הינו החלק האינטימי לנשים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לליזר - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/01/2015לייזר לייטשיר ואלכסנדריט מצוינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניזורל וקונדישינראריק03/01/2015
שלום ,
האם זה בסדר להשתמש בקונדישינר מיד לאחר חפיפה עם שמפו ניזורל ( עקב יובש שנוצר בשיער ובקרקפת ) ?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניזורל וקונדישינר - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן10/01/2015מרכך ניתן למרוח על השיער לא על השורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פניםדיאנה29/12/2014
היי,
לפני כשבוע עשיתי טיפול פנים והיום פתאום נזכרתי שהיא השתמשה בחומרים עם רטינול וחומצה סליצילית(פילינג ומסיכה)
אני מאוד מאוד מודאגת היות ואני לפני הריון(כרגע לא)אבל יכולה להיכנס להריון בשבוע הקרוב,
האם בסדר?האם עליי לדאוג?
כמה אחוזים יכול להיות בחומרים שהשתמשה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן02/01/2015ממה את מודאגת אין קשר להריון בטיפול פנים , בדרך כלל ריכוזים נמוכים של חומרים אינם מזיקים , בעקרון טיפולי פנים עושים גם בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קעקועאורלית28/12/2014
האם מומלץ למי שסובל מאלרגיה של העור לא לקעקע בגופו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קעקוע - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/12/2014אין קשר לאלרגיה .
המקעקעים לא מבצעים טסטים לאלרגיה , ואלרגיה יכולה להתפתח אצל מי שלא היה אלרגי אף פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקעקוע
אורלית29/12/2014אסביר שוב את שאלתי:
בני סובל מאלרגיה של העור: פריחה, אודם, שלפוחיות.
הוא אלרגי למספר גורמים (ערכנו טסטים).
האם זה בסדר שהוא יעשה קעקוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)