מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משמעות תוצאות בדיקות דם ובדיקת אונקו טסטאמיר06/07/2020
שלום לך.
בן 65, לפני 10 שנים עברתי ניתוח כריתה רדיקאלית של הערמונית בעקבות סרטן ממוקד 3+7. פסא לפני הניתוח 5.6.
עברתי גם 33 הקרנות שנה אחרי הניתוח בגלל כישלון כימי פסא עלה 0.19. מאז הפסא 0.004. לפני שנה קרטן 0.014 בשתי בדיקות בהפרש של חצי שנה ביניהם.
אדם בריא. ללא מחלות רקע. סכרת או מחלות לב. לא מעשן. עושה הליכה 5 פעמים בשבוע כשעה כל פעם.
שמעתי על בדיקת אונקו טסט להרכה מצבי האונקולוגי, רציתי לברר לגבי הבדיקה אם ידוע לך עליה? ומה דעתך הכללית לגבי מצב ההישרדות שלי.
תודה ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלה בנושא משמעות תוצאות בדיקות דם ובדיקת אונקו טסט
יצחק (איצי) באר06/07/2020שלום לך מתמודד סרטן הערמונית נכבד,
לפי מה שאני מבין ה PSA אצלך הוא 0.014 יציב.
זוהי רמת PSA מאד נמוכה שכרגע אינה מצריכה טיפול אלא מעקב PSA בלבד. בדוק PSA כל 3 או פחות חודשים.
עליך להיות במעקב תקופתי אצל אונקולוג מומחה בסרטן הערמונית. ערב אותו, אם תהיה אצלך עליה משמעותי של רמת ה PSA.
אתה במצב מצוין. תחיה ותשתדל לההנות מהחיים. עפ"י הנתונים שמסרת נראה שמחלתך אינה מאיית עליך כרגע.
לגבי אונקוטסט - ישנן הרבה בדיקות שהם מציעים. תגיד לי איזה בדיקות אתה מתכונן לעשות אצלם ואגיד לך מה דעתי.
בגדול לא נראה לי שאתה זקוק לבדיקה שלהם, אבל אני לא רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)