בן 7.5 חודשים אחרי מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 7.5 חודשים אחרי מחלה
    ילנה
    07/07/2011

שלום רב,
    בני בן 7.5 חודשים חלה לפני כ3 שבועות חום הקאות חוסר תאבון שלשולים.
    הייתי מספר פעמים אצל רופאה המטפלת שלו לאחר מכך הילד לא רצה אפילו לשתות מים התאשפזנו בבית חולים נעשו כל הבדיקות דם ,שתן ותצועה לא נמצא שום דבר כלומר הכל שלילי.מאז האשפוז בן שלי לא מוכן ללכת לאף אחד למעט אותי ובעלי צורח לא בוכה צורח כאשר מישהו רוצה להרים אותו,לא מוכן לשכב ולשחק על השטיח פעילות ובכלל בשום מקום רק ידיים ולפעמים קצת בעגלה.
    בטיפת חלב ובבית חולים בבדיקה לאחר אישפוז אמרו לי שזה טבעי שתינוק מגיב ככה לאחר מחלה ואישפוז.אבל איך מחזירים אותו לשטיח הוא צריך להתפתח לזחול לפני מחלה הוא כבר זחל לאחור.וכרגע הכל משתבש לנו.אני פשוט לא יודעת מה לעשות
    נ.ב. גם בלילה הוא מתעורר מספר פעמים ופתאום נכנס להסטריה של בכי הוא רוצה לישון ולא מצליח להרדם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 7.5 חודשים אחרי מחלה

הוספת תגובה

• בן 7.5 חודשים אחרי מחלה - תגובה

דבי גרוס דולב
    07/07/2011

הי ילנה
    התנהגותו של בנך אופייינית לתקופה שלאחר מחלה. כבר עשיתם את כל הבדיקות ואתם יודעים שהכל בסדר, נותר רק לחכות בסבלנות ובמקביל לנסות כל פעם מחדש להשכיב על המזרון, לשכב לידו אם יש צורך, להרים כשצריך ולחזור ולנסות.
    לאט לאט הדברים יחזרו לעצמם וכך גם השגיו המוטורים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו