תינוק בן שלושה וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שלושה וחצי חודשים
    אתי
    19/07/2011

שלום,
    בני בן שלושה חצי חודשים. הוא מתהפך מהגב לבטן בקלות ואז הוא מנסה לדחוף את הרגליים שלו כדי להתקדם ולא מצליח ואז הוא מתעצבן ובוכה. אני שמה לו ידיים בכפות רגליו ואז הוא דוחף ומתקדם , אך הוא בכל זאת מתעצבן ובוכה.ולא עוזר אם אני מעודדת אותו ואומרת לו כל הכבוד.אני לא מבינה מה הוא רוצה. כי הוא רוצה להיות על הבטן. מה לעשות כדי להרגיע אותו ?
    בנוסף, הוא לא מתהפך מהבטן לגב לבד כי בד"כ אני מרימה אותו או מסובבת אותו כי הוא מתעצבן. האם זה ביסדר. כשהוא היה קטן יותר הוא התהפך מדי פעם ואז הפסיק. מה לעשות כדי לעודד אותו התהפכות זאת? הוא כמעט לא מוכן לשכב על הגב, הוא ישר מתהפך.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן שלושה וחצי חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    19/07/2011

הי אתי
    בנך מקדים את זמנו בהתהפכויות ולכן אין צורך לתרגל ולהאיץ התהפכויות נוספות או התקדמות קדימה.
    נשאלת רק השאלה מדוע בעת שכיבה על הבטן מגלה בנך תזיתיות. האם נראה לך שלא נוח לו על הבטן? האם בעת שכיבה על הבטן רגליו באוויר או על הרצפה? והיכן ידיו? נשענות על המרפקים או בתנוחת "אווירון"?
    אשמח לקבל תשובות על שאלותי ולהמשיך בהתיחסותי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תינוק בן שלושה וחצי חודשים

אתי
    19/07/2011

הי דבי,
    בהמשך לשאלותייך, אני לא כ"כ מצליחה להבין את טל אם נוח או לא, כי כאשר אני מרימה אותו הוא משתולל עם הרגליים וממשיך לבכות. כשהוא שוכב על הבטן, רגליו על הקרקע וכך גם ידיו. לרוב הוא על המרפקים אך לא תמיד גבוה (ב- 90 מעלות). הוא ממש מנסה לדחוף קדימה.
    תודה על ההתיחסות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תינוק בן שלושה וחצי חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    20/07/2011

הי אתי
    אם כך לא נשמע לי שלבנך יש קושי מסוים, יתכן ומדובר בטמפרמנט גבוה שגורם לתנועתיות המרובה ולרצון המוקדם להתקדם.
    אם יהיו לך שאלות נוספות, את מוזמנת לפנות אלי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו