מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכי 9 חודשיםלילו23/07/2011
שלום.ביתי בת 9 וחצי חודשים, כרגע צומחת לה שן ראשונה.
בזמן האחרון כל פעם שאני יוצאת לרגע מהחדר היא מתחילה לבכות בכי היסטרי וזוחלת אחריי. האם יש קשר לצמיחת השיניים? בעבר זה לא היה כך ויכולתי להשאיר אותה קצת לבד לשחק.עכשיו ברגע שאני קמה היא נכנסת להיסטריה, זה מקשה עליי מאוד!!מה מומלץ לעשות במצב כזה? אני לא יכולה אפילו לאכול.. אציין גם כי הבכי ממשיך לאחר שאני שמה לה ג'ל שאמור להקל על הכאבים. היא גם בוכה יותר בסביבת אנשים ותינוקות אחרים ורוצה על הידיים כל הזמן..
אודה לכל עזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי 9 חודשים - תגובה
ליאת קופיט23/07/2011שלום לילו,
לאור התיאור שלך, אני לא מוצאת כאן בהכרח קשר לצמיחת השן, להרבה תינוקות בגיל זה יש "חרדת נטישה" וגם "חרדת זרים" האם בתך נמצאת איתך? או במסגרת כלשהיא (פעוטון/מטפלת)? כמה טיפים...כאשר את מתרחקת ממנה, הסברי לה זאת ודברי אליה בכל רגע של התרחקות שתבין שאת לא הולכת, את נמצאת בחדר לידה וכבר חוזרת... הפגישי אותה עם אנשים, תינוקות בני גילה ובכדי לתת לה תחושה של בטחון זה בסדר גמור להרים אותה מעט על היידים בהתחלה ולאט לאט לשחרר.
אשמח לעדכון ממך,
ליאת קופיט-מדריכת התפתחות תינוקות מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)