פעילויות וצעצועי התפתחות לפי גיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילויות וצעצועי התפתחות לפי גיל
    דנה
    25/07/2011

שלום,
    חיפשתי ולא מצאתי באף אתר..
    האם ישנו אתר או קישור שמסביר אילו פעילויות לעשות בכל גיל ואילו צעצועים התפתחותיים כדאי לקנות לפי גיל? התינוק שלי בן 4 חודשים ואני כל הזמן מרגישה שאני לא עושה איתו מספיק דברים ושאין לו מספיק דברים חשובים לגילו.
    בחנות אני גם אובדת עצות כיוון שכמעט אף פעם לא כתוב על הצעצוע לאיזה גיל הוא מתאים אלא באיזה גיל בטוח להשתמש בו. אני גם חוששת לתת לו משהו שעדיין מוקדם מידי לגילו..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעילויות וצעצועי התפתחות לפי גיל - תגובה

דבי גרוס דולב
    26/07/2011

הי דנה
    תינוק בגיל זה לא צריך יותר מידי. ולדעתי האישית והמקצועית, באף גיל לא צריך התינוק או הילד יותר מידי. עודף של צעצועים וגירויים גורם רק להצפה חושית ואילו כמות מדודה גורמת לפיתוח הדמיון והיכולת להיות עם עצמו בהנאה. כנ"ל לגבי טלוויזיה.
    בגיל 4 חודשים כדאי שיהיה מזרון פעילות, אין צורך במזרון מקושקש מידי, אוניברסיטה שגם בזה אין צורך להשתמש בכל פעם, כמה צעצועי בד רכים ומרשרשים וזהו.
    תינוק ששוכב ומסתכל על וילון מתנופף ברוח נהנה מאוד.
    כשאת בחנות משחקים את יכולה לשאול את המוכרת מה מתאים לגילו של בנך ולבחור מהמבחר הגדול על פי טעמך האישי. אני תמיד בחרתי את הצעצועים הפחות גרניוזיים, כל אחד לפי טעמו ותפיסתו האישית.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו