מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים, כנראה, לבת חודשייםאפרת02/08/2011
בתי בת חודשיים, ינקה מעט עם לידתה אך לאחר שבועיים עברה לבקבוק לאחר שלא היה לי מספיק חלב. היא נולדה קטנה יחסית - 2.100 ק"ג. לפני כחודש היא כבר שקלה 3 ק"ג ובעוד כמה ימים אמורה להישקל שוב. בשבועות האחרונים היא ממש סובלת כשהיא אוכלת, לוגמת כמה לגימות ומתחילה להתעוות ולבכות בהיסטריה. בשבוע האחרון הבכי אף החמיר כך שממש קשה להאכיל אותה, כמעט כל זמן ההאכלה היא בוכה וממשיכה לבכות גם אח"כ - בכל פוזיציה. היא נרגעת רק עם השינה. אנו נותנים לה סימיקול שלא עוזר. בהתייעצות עם רופאת הילדים ניסינו תרופה לריפלוקס אך גם היא לא עוזרת. אנו אובדי עצות, טרוטי עיניים, היא סובלת ואנו סובלים ובמיוחד אני, שנמצאת איתה כל היום, על סף התמוטטות. אני מוצאת את עצמי בוכה המון כי כמה כבר אפשר להחזיק מעמד כך? הצילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים, כנראה, לבת חודשיים - תגובה
דבי גרוס דולב02/08/2011הי אפרת
לצערי הרב לא אוכל לעזור לך , זה לא מתחום עיסוקי. כדאי להמשיך ולהתייעץ עם רופא הילדים ולשקול מעבר לפורמולה אחרת, ישנן פורמולות שונות שמתאימות למצבים כאלה.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)