גזים, כנראה, לבת חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים, כנראה, לבת חודשיים
    אפרת
    02/08/2011

בתי בת חודשיים, ינקה מעט עם לידתה אך לאחר שבועיים עברה לבקבוק לאחר שלא היה לי מספיק חלב. היא נולדה קטנה יחסית - 2.100 ק"ג. לפני כחודש היא כבר שקלה 3 ק"ג ובעוד כמה ימים אמורה להישקל שוב. בשבועות האחרונים היא ממש סובלת כשהיא אוכלת, לוגמת כמה לגימות ומתחילה להתעוות ולבכות בהיסטריה. בשבוע האחרון הבכי אף החמיר כך שממש קשה להאכיל אותה, כמעט כל זמן ההאכלה היא בוכה וממשיכה לבכות גם אח"כ - בכל פוזיציה. היא נרגעת רק עם השינה. אנו נותנים לה סימיקול שלא עוזר. בהתייעצות עם רופאת הילדים ניסינו תרופה לריפלוקס אך גם היא לא עוזרת. אנו אובדי עצות, טרוטי עיניים, היא סובלת ואנו סובלים ובמיוחד אני, שנמצאת איתה כל היום, על סף התמוטטות. אני מוצאת את עצמי בוכה המון כי כמה כבר אפשר להחזיק מעמד כך? הצילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים, כנראה, לבת חודשיים

הוספת תגובה

• גזים, כנראה, לבת חודשיים - תגובה

דבי גרוס דולב
    02/08/2011

הי אפרת
    לצערי הרב לא אוכל לעזור לך , זה לא מתחום עיסוקי. כדאי להמשיך ולהתייעץ עם רופא הילדים ולשקול מעבר לפורמולה אחרת, ישנן פורמולות שונות שמתאימות למצבים כאלה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו