פוף או טרמפולינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוף או טרמפולינה
    עדי
    23/08/2011

שלום רב,
    יש לי תינוקת בת 5 חודשים, ואני מתלבטת אם לרכוש לה טרמפולינה או פוף מיוחד לפעוטות. אני לא כ"כ רוצה טרמפולינה, אבל לפוף אין רצועות, באמצעותן קושרים את התינוק. האם הוא בטוח ויכול להוות תחליף כמושב האכלה או ישיבה בסלון עם כולם:)?
    תודה רבה!!!
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוף או טרמפולינה

הוספת תגובה

• פוף או טרמפולינה - תגובה

דבי גרוס דולב
    23/08/2011

הי עדי
    בהחלט פוף. טרמפולינה היא מתקן שאינו מעודד התהפתחות מוטורית טובה ואף עלול לשבש אותה. טרמפולינה מעודדת פעמים רבות נסיונות התרוממות לישיבה דרך שרירי הבטן ומכניסה מתח מיותר בשרירי התינוק.
    הפוף,לעומת זאת, מכיל את גוף התינוק בתנוחת ערסול מושקעת, עם גב ארוך, ידיים בקו האמצע, ברכות ובצורה נכונה. מגיע שלב בו התינוק כבר מצליח להתרומם מהפוף אבל מדובר בעוד כמה חודשים, בנתיים מאוד מומלץ להשתמש בו.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

עדי
    23/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו