מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זחילה לא נכונהנטע26/08/2011
שלום, בני בן ה-9 חודשים החל לזחול לפני כחודש, הבעיה היא שהוא זוחל הוא דוחף עם רגל ימין בלבד כאשר רגל שמאל מונפת כלפי מעלה, בנוסף עם הידים יד ימין מקופלת פנימה עם הכף יד בניצב לפנים ויד ימין ישרה לפנים ונראה כאילו יד שמאל מתרוממת כל זחילה קדימה ויד ימין פחות עובדת, מה לעשות? האם כדאי לנסות לעזור לו ואיך ניתן לעשות זאת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זחילה לא נכונה - תגובה
דבי גרוס דולב27/08/2011הי נטע
אכן זחילתו של בנך מעט משובשת אבל מאוד קשה לי להבין את תיאורך בדיוק.
האם תוכלי לתאר שוב את מצב הידיים?
הסיבות לשיבושים כאלה יכולות להיות שונות- כמו קושי בהצלבות, חוסר תנועתיות של צד אחד של הגוף וכו.
אנסה מתוך התיאור הנוסף שלך להמליץ על תרגול.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזחילה מוזרה
נטע27/08/2011מבחינת הידיים הוא מקפל את יד שמאל לזוית של 90 מעלות פנימה כך שכף היד נמצאת מול הפנים שלו ומתקדם על ידי השענות על כל היד בכל זחילה. היד עוזרת לו להתרומם על ידי כך שהוא מכניס אותה יותר מתחת לגוף, כלומר הזרוע כעת מתחת לחזה ושוב שולח אותה קדימה לאזור הפנים דוחף עם הרגל, היד מתרוממת באזור הזרוע מושטת קדימה מעט ומושכת את הגוף קדימה על ידי כך שהוא דוחף את היד כלפי החזה וכך הוא מתקדם. במקביל יד ימין מונחת כל פעם על הריצפה ישרה לאחר התקדמות. רגל ימין דוחפת (עם הבוהן)ורגל שמאל מונפית באויר כלפי מעלה.
אני מקווה שההסבר היה מובן,אשמח להכוונה מה כדאי לעשות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזחילה מוזרה - תגובה
דבי גרוס דולב30/08/2011הי נטע
לצערי אני מתקשה לדמיין את הזחילה חוץ מזה שאני מבינה שאין הצלבות ורק אלכסון אחד עובד. כדי לעודד עבידה של שני האלכסונים כדאי לתרגל תרגילי הצלבות:
הפגשות של יד ורגל נגדית, הצלבות שי יד ורגל נגדית, חיבור של יד ורגל נגדית וגלגול מצד לצד.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)