מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 10 וחצי חודשיםחן14/09/2011
שלום רב,
הבן שלי בן 10 וחצי חודשים והוא לא כל כך רגוע הוא רוצה הרבה להיות עליי אפילו שאני יושבת לידו וכשהוא עלי הוא לא יושב עליי הוא נעמד הוא מסתובב הוא לא רגוע.
אם אני מחליטה שהוא יהיה בריצפה הוא יכול לשבת ולהעסיק את עצמו אבל לכמה דקות הוא משתעמם מהר ואם אני יוצאת מהחדר הוא מיד מתחיל לבכות ולהתעצבן וכתצואה מכך הוא מושך לעצמו בשערות.
רוב הפעמים שהוא מתעצבן הוא מושך לעצמו בשיערות ומרביץ לעצמו או לי וגם לי הוא מושך בשיערות אני מבירה לו שזה לא נעים והוא צוחק וממשיך.
חשוב לי לציין שככה הוא עושה גם כשהוא עייף וגם מרדים את עצמו נותן לעצמו סטירות באוזניים או מושך לעצמו בשערות.
יש לי ולבעלי רק ילד אחד ואני נמצאת בהריון בחודש רביעי.
בבית אנחנו גרים לבד ואין צעקות או מריבות ובטח ובטח שלא מכות.
אני ממש אשמח לעזרה ועצה טובה כי אני ממש מתוסכלת.
תודה רבה מראש,
חן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 10 וחצי חודשים - תגובה
דבי גרוס דולב14/09/2011הי חן
שאלותייך הן מתחומי ההתפתחות ההתנהגותית/ פסיכולוגית ולא המוטורית ולכן לא אוכל לענות על שאלותייך, אנא נסי פורום של פסיכולוגיה התפתחותית.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)