מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 4.5 חודשיםלירון27/09/2011
שלום,
בתי בת 4.5 חודשים, מתהפכת לשני הצדדים בצורה טובה ומצליחה גם להתקדם ברחבי החדר.
שמתי לב שהיא מתקדמת רק בעזרת הרגליים (מתקדמת ע"י הרמת הטוסיק) ומשתמשת בידיים מעט מאד. אם מגישים לה צעצוע היא מנסה לתפוס והרבה פעמים גם מצליחה אבל מתעייפת מהר מאד. לאחרונה היא התחילה לעשות תנועות "סופר מן" - להרים ידיים לצדדים ורגליים למעלה ולהתנדנד על הבטן. נראה לי שהרגליים והגב שלה חזקים ולכן היא מעדיפה להשתמש בהם על חשבון הידיים וחגורת הכתפיים שהן יותר חלשות.
איך אני יכולה לעזור לה לחזק את הידיים וחגורת הכתפיים - אילו תרגילים מתאימים לשלב זה?
תודה,
לירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת 4.5 חודשים - תגובה
דבי גרוס דולב27/09/2011הי לירון
לי לא נשמע שלביתך יש קושי כלשהו, בטח לאור העובדה שהיא מתפתחת מהר מהממוצע. מכיוון שהיא מתחילה את נסיונות הזחילה שלה בגיל כה צעיר היא עדיין לא מאורגנת בתנועותיה ומתקשה להתקדם בעזרת הידיים. אני ממליצה פשוט לתת לה זמן ללמוד את התנועה הנכונה.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)