תינוקת בת 4.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 4.5 חודשים
    לירון
    27/09/2011

שלום,

בתי בת 4.5 חודשים, מתהפכת לשני הצדדים בצורה טובה ומצליחה גם להתקדם ברחבי החדר.
    שמתי לב שהיא מתקדמת רק בעזרת הרגליים (מתקדמת ע"י הרמת הטוסיק) ומשתמשת בידיים מעט מאד. אם מגישים לה צעצוע היא מנסה לתפוס והרבה פעמים גם מצליחה אבל מתעייפת מהר מאד. לאחרונה היא התחילה לעשות תנועות "סופר מן" - להרים ידיים לצדדים ורגליים למעלה ולהתנדנד על הבטן. נראה לי שהרגליים והגב שלה חזקים ולכן היא מעדיפה להשתמש בהם על חשבון הידיים וחגורת הכתפיים שהן יותר חלשות.
    איך אני יכולה לעזור לה לחזק את הידיים וחגורת הכתפיים - אילו תרגילים מתאימים לשלב זה?

תודה,
    לירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 4.5 חודשים

הוספת תגובה

• תינוקת בת 4.5 חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    27/09/2011

הי לירון
    לי לא נשמע שלביתך יש קושי כלשהו, בטח לאור העובדה שהיא מתפתחת מהר מהממוצע. מכיוון שהיא מתחילה את נסיונות הזחילה שלה בגיל כה צעיר היא עדיין לא מאורגנת בתנועותיה ומתקשה להתקדם בעזרת הידיים. אני ממליצה פשוט לתת לה זמן ללמוד את התנועה הנכונה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו