מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת שבועייםשני27/09/2011
נולדה לי תינוקת לפני שבועיים ויומיים אחרי לידה קשה וארוכה שנגמרה בלידת ואקום. הילדה מקסימה ברוך השם :) היו לי יומיים מאוווד קשים איתה של אי נוחות צרחות ושינה קלה גם ברגע שהירדני עלי אחרי הנקה אם הייתי מניחה אותה במיטה או בעגלה היא היתה מתעוררת מיד ובוכה. ככה יומיים שלמים. היינו אצל רופא הכל בסדר ואמר שזה כאבי בטן של הסתגלות המעיים. חשבתי שאולי יש השפעה של הכדורים שאני נוטלת (רסיטל-נגד התקפי חרדה) ביררתי במרכז מידע לתרופות בהריון והנקה הם אמרו שמכיוון שמגיע מהכדור לחלב רק 7 אחוז אז זה בסדר ושווה לי להניק. תשובה לא מספקת שאני לא מרגישה שלמה איתה. הילדה עולה במשקל יפה. אם אני כבר חסרת אונים אני מכינה לה סימילאק אחד ליום אבל לא כל יום. המפתיע הוא שאחרי היומיים המשוגעים שעברנו הילדה ישנה קרוב ל 8 שעות רצוף מידי פעם כשפתחה טיפה עין הנקתי אותה ותוך שניה נרדמה שוב. ובמשך היום היא כל היום אוכלת וישנה!!! האם זה נורמלי הקיצוניות? אולי היא בעצמה עייפה מהיומיים האלה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת שבועיים - תגובה
דבי גרוס דולב27/09/2011הי שני ומזל טוב!
לתינוקות רבים יש תקופה ראשונה קשה בהתחלת חייהם הראשונים. המקרה של ביתך אינו יוצא דופן או כזה שדורש התיחסות או דאגה מיוחדות.
היו לה יומיים קשים (אולי בגלל הלידה הקשה) ועכשיו היא רגועה, זה טוב וזה תקין.
מאחלת לכם ימים טובים ורגועים ושנה טובה כמובן.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)