פעילות לתינוקת בת 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות לתינוקת בת 3 חודשים
    ג'ניפר
    05/10/2011

שלום,בתי בת 3 חודשים אני רוצה לדעת אילו פעילויות מתאים לה על מנת שהיא תתפתח..אני שמה אותה באוניברסיטה/מספרת לה סיפורים../מביאה לה דברים ליד שתוכל להחזיק.

מה עוד אפשר לעשות עם בתי שלא תשתעמם כל היום.
    אילו משחקים מתאים לה להתפתחות שלה.

אגב,אני גרה בארה"ב ופה יש סדנאות קריאה וכו,האם זה מתאים לגילה?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעילות לתינוקת בת 3 חודשים - תגובה

ליאת קופיט
    05/10/2011

ג'ניפר שלום,

בגיל זה ניתן לגרות את ההתפתחות של בתך ע"י פעילות של מגע ותנועה, שחיית תינוקות, עיסוי תינוקות, צלילים, טיולים בעגלה כאשר היא שוכבת על הבטן " ומציצה" החוצה..(זה מחזק את שיררי חגורת הכתפיים והצואר..), גירויים ע"י צעצועים (עובד על קשר עין יד), המשיכי לשים אותה באונברסיטה ולגרות את כפות ידיה ע"י רעשנים בכדי שתשלח יד.
    לגבי סדנאות קריאה, זה נכון ומומלץ לדבר עם התינוק מיום הוולדו, לשיר לו ולשוחח עימו, אך בשביל סדנאות קריאה היא קטנה מידי. המתיני עם זה.

בברכה,
    ליאת קופיט-מדריכת התפתחות תינוקות מוסמכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה.

ג'ניפר
    10/10/2011

ליאת,תודה רבה על התגובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו