שינוי בהתנהגות והכנה לגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • שינוי בהתנהגות והכנה לגן
    אמאפעםראשונה
    29/10/2011

    שלום! בני בן 9 וחצי חודשים. היה איתי בבית7 חודשים ובחודשיים האחרונים על אבא שלו.. שבוע הבא נכנס לגן.
    עד היום נרדם לבד, משחק עם עצמו, ילד מאד מאד פעיל פיזית (כל הזמן בתנועה) חייכן - וגם אם בוכה היה "מתלונן" ולא ממש ממש בוכה.
    לפני שלושה ימים הסבתא עשתה עליו ביביסטר (מחמש בערב עד הלילה) והוא היה בסד גמור נרדם בלי בעיה. הבעיה שמאז ממש שינה התנהגות - התחיל לבכות ממש עם צעקות (כמו שאומרים לבכות מכל הלב) ששמים אותו במיטה. ישן פחות ביום ובלילה. בלילה הזה בכלל היה שיא שהתעורר בשלוש בבוקר (כבר הרבה זמן שישן לילה שלם) בבכי נוראי ואז בחמש וחצי בבוקר.
    אני מבינה שיש שינוי התנהגות כל הזמן אצל תינוקות השאלה שלי זה איך להתיחס לעניין? אני לא רוצה להרגיל להתעוררויות לילה והרגעה רק ביידים...
    שבוע הבא הוא מתחיל גן (איזה תזמון) יש המלצות?
    אולי זה רק שיניים ואני סתם בלחץ... אבל בהרגשה זה רגשי...
    תודה רבה!!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהתנהגות והכנה לגן

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שינוי בהתנהגות והכנה לגן - תגובה

    דבי גרוס דולב
    29/10/2011

    הי אמא
    תחילה, אין טעם להתיחס לשינוי שחל לפני 3 ימים כאל שינוי בלתי הפיך ודרמטי.
    לתינוקות אכן יש שינויים בהתנהגות ובהרגלים ואין דרך מיוחדת בה יש להתיחס לעניין, פשוט להכיל את הקושי של התינוק ולנסות לתת את הבטחון המירבי לדצ המשך הנסיון לשמור על ההרגלים הקודמים.
    את לא מרגילה אותו להתעורריות לילה ואם הוא צריך כרגע הרגעה על הידיים חשוב לתת לו את זה אבל גם להקפיד להחזיר למיטה כדי לא ליצור הרגלים בהם אתם לא מעוניינים.
    לגבי הגן- אני ממליצה על תהליך איטי וסבלני ולזכור שכמעט תמיד זה מלווה בקושי של הילדים. ואולי זה שיניים.. את זה תדעו בהמשך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו