לבוש וחמום החדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבוש וחמום החדר
    שיר
    07/11/2011

שלום
    אני גרה באיזור הקריות
    באיזה מכשיר הכי כדאי לחמם את החדר? רדיאטור?מזגן? מפזר חום? הבעיה עם רדיאטור שהוא מחמם נקודתית ואני מטיילת בכל הבית איתה-למשל להחליף חיתול ואז היא מתעטשת...
    (בת חודש))

כמה שכבות טריקו צריך להלביש? אני מלבישה 2 שכבות...האם צריך לעבור למשהו חם יותר.? מה מקובל לשים בחורף? פוטר? שכבה אחת או 2?

במיטה-יש לה פוך ועל זה אני שמה שמיכת פליז דקה נעימה (והיא לובשת 2 שכבות) ויש רדיאטור בחדר-זה בסדר?לא חנוק מידיי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבוש וחמום החדר

הוספת תגובה

• לבוש וחמום החדר - תגובה

דבי גרוס דולב
    07/11/2011

הי טל
    מכשיר החימום המומלץ ביותר הוא רדיאטור שכן הוא אינו מיבש ואינו מסוכן. כדאי להיערך להחלפת חיתול בחדר התינוקת על מנת להמנע מחשיפה לקור. שתי שכבות דקות נשמע לי טוב לעונה זו כולל שמיכת פוך. בהמשך עוברים לבגדי חורף רגילים כגון פליז ופוטר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שיר
    07/11/2011

אז לא כדאי להוסיף שמיכה נוספת מעל הפוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דבי גרוס דולב
    08/11/2011

הי טל
    בשלב זה לא נראה לי שיש צורך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו