מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבוש וחמום החדרשיר07/11/2011
שלום
אני גרה באיזור הקריות
באיזה מכשיר הכי כדאי לחמם את החדר? רדיאטור?מזגן? מפזר חום? הבעיה עם רדיאטור שהוא מחמם נקודתית ואני מטיילת בכל הבית איתה-למשל להחליף חיתול ואז היא מתעטשת...
(בת חודש))
כמה שכבות טריקו צריך להלביש? אני מלבישה 2 שכבות...האם צריך לעבור למשהו חם יותר.? מה מקובל לשים בחורף? פוטר? שכבה אחת או 2?
במיטה-יש לה פוך ועל זה אני שמה שמיכת פליז דקה נעימה (והיא לובשת 2 שכבות) ויש רדיאטור בחדר-זה בסדר?לא חנוק מידיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבוש וחמום החדר - תגובה
דבי גרוס דולב07/11/2011הי טל
מכשיר החימום המומלץ ביותר הוא רדיאטור שכן הוא אינו מיבש ואינו מסוכן. כדאי להיערך להחלפת חיתול בחדר התינוקת על מנת להמנע מחשיפה לקור. שתי שכבות דקות נשמע לי טוב לעונה זו כולל שמיכת פוך. בהמשך עוברים לבגדי חורף רגילים כגון פליז ופוטר.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר07/11/2011אז לא כדאי להוסיף שמיכה נוספת מעל הפוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דבי גרוס דולב08/11/2011הי טל
בשלב זה לא נראה לי שיש צורך.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)