טקס שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טקס שינה
    שיר
    27/11/2011

בתי בת חודש וחצי. האם כבר מעכשיו אני צריכה להקנות טקס שינה?
    אני מקלחת אותה כל יום לא תמיד באותה שעה - לפעמים ב 18.00 לפעמים ב 21.00 ואפילו ב 22.00 - הכל תלוי בחזרתו של החצי השני מהעבודה......
    באיזה שעה מומלץ לעשות מקלחת? באיזה שעה צריך לעמעם את האורות שתדע שעכשיו לילה והולכים לישון? עוד דברים שכדאי לעשות?
    ואם היא מתעוררת - מה כדאי ומה לא כדאי לעשות? הבנתי שצריך כמה שפחות לדבר איתה או לדבר בשקט....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טקס שינה

הוספת תגובה

• טקס שינה - תגובה

דבי גרוס דולב
    28/11/2011

הי טל
    קצת קשה בגיל כה צעיר לצפות להרגלי שינה קבועים של התינוק ואני גם מאמינה שאם יש צורך בעזרה כגון תנועה ,על מנת לעזור לתינוק להירדם, יש לתת לו את זה.
    אין חוקיות ברורה לגבי הגיל המומלץ להתחלת הרגלי שינה וגם באיזה שעה ללכת לישון. מדובר בהעדפות וצרכים משפחתיים, כל משפחה לגופה.
    באופן כללי תינוקות הולכים לישון סביב השעה 8-9 ואז גם נכנסים לתנאי שינה- עמעום האור והורדת הגירויים החיצוניים.
    כשהתינוקת מתעוררת רצוי להמשיך ולשמור על תנאי הלילה, לא להדליק אור חזק, לנסות ולהרדים חזרה בלי להוציא מהמיטה אבל חשוב מאוד להתחשב בצרכיה של התינוק ואם יש בכי בהחלט להרים ולהרגיע.
    נסי גם להקשיב לרצונותייך שלך ולצרכים של המשפחה שלכם, זה לא פחות חשוב.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו