עומד אבל לא מנסה להתיישב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עומד אבל לא מנסה להתיישב
    מור
    30/11/2011

בני בן שמונה וחצי חודשים החל לעמוד לפני שבועיים ולא מראה שום סימנים להתיישבות, הוא זוחל על 6. ניסיתי מה שכתוב על עידוד ישיבה אך הוא פשוט עובר מייד לשכב על הבטן ולא מנסה לשבת. האם עליי לנסות עוד משהו או פשוט להמתין שימצא את הדרך לבד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עומד אבל לא מנסה להתיישב

הוספת תגובה

• עומד אבל לא מנסה להתיישב - תגובה

דבי גרוס דולב
    01/12/2011

הי רינת
    חסרים לי מספר פרטים על מתנ לתת מענה- האם בנך מתיישב ממצב של עמידת 6? יוצא ממצב ישיבה חזרה לעמידת 6? איך הייתה התהפתחותו עד כה? האם עבר דרך כל השלבים בקלות?
    אשמח לקבל תשובות ולהמשיך בהתיחסותי.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה שלי

מור
    01/12/2011

שהוא לא מנסה לשבת כלל, גם לא מעמידה על 6.
    ממצב ישיבה הוא יודע לצאת למצב שכיבה על הבטן ואז עולה על 6.
    עד כה הכל היה תקין, זוחל מגיל 5 וחצי חודשים והתהפך בטן גב גם בזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה שלי - תגובה

דבי גרוס דולב
    03/12/2011

הי רינת
    כשתינוק מתקשה בישיבה או ממהר לעמוד לפני שהוא מתיישב, יתכן ויש לתינוק זה קושי תנועתי מסוים שגורם לו לעמוד לפני התישבות ובכך בעצם לדלג על שלב התפתחותי. הסיבה הנפוצה לעמידה מוקדמת וקושי בישיבה היא זקיפה חזקה מידי בגב,
    זקיפה כזו מקשה על התישבות שדורשת הרבה תנועתיות בגב אך מזרזת עמידה. יש לבדוק אם זו הסיבה ועל פי זה לתרגל.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו