גזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים
    שיר
    03/12/2011

בת חודשיים. בשעות הבוקר-7.00 בערך מתחילה להתאמץ ליציאה כמה שניות וחוזרת לישון, נראה כאילו סובלת, או שזה חלק מגזים שיש לה. היא מתמודדת עם זה לבד. אח"כ כשמתעוררת היא כבר לא עושה את זה הרבה, אלא רק בזמן שאני מניקה אותה(גם מוזר...) או מידיי פעם. האם לתת לה להתגבר על זה לבד? או שיש צורך להרים אותה?(אני מדברת על הזמן שהיא ישנה - היא קמה בבוקר בשעה 9.00)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים

הוספת תגובה

• גזים - תגובה

דבי גרוס דולב
    04/12/2011

הי טל
    אם המאמץ לא מעיר את התינוקת ואינו גורם לתסכול הרי שאין צורך להעיר אותה בזה שתרימי אותה מהמיטה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שיר
    04/12/2011

זה נראה כאילו כן גורם לתסכול- וכשזה קורה היא מתחילה לבכות ואז אני מרימה אותה - השאלה אם צריך להרים אותה לפני ולא לתת לה להגיע למצב של "תסכול".....כי לפעמים זה מסתיים בלי התסכול...והיא לא בוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דבי גרוס דולב
    04/12/2011

הי טל
    יש שאלות שאין עליהן תשובה חד משמעית של כן או לא. לפעמים צריך רק להקשיב ללב ולהחליט מה הכי נכון לביתך ולכם, כמשפחה. אם את רואה שביתך זקוקה לידיים אז הרימי אותה ואם לא אז לא.. אלא אם את מרגישה אחרת.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו