חימום ולבוש לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חימום ולבוש לתינוקת
    שיר
    17/12/2011

הקטנה לפעמים לא רגועה(בת חודשיים+).
    נראה לי שחם לה, אבל אני לא סגורה על זה.
    החדר העיקרי שהיא נמצאת בו מחומם לבין 21 ל 23 מעלות עם רדיאטור.
    והיא לבושה עם בגד גוף+רגלית מטריקו ומעל זה או אוברול פליז או פוטר.
    חשבתי לשים לה במקום 2 שכבות של טריקו - אבל אני מפחדת שזה יהיה קר מידיי לשאר האיזורים בבית כשמטיילים איתה.....ואיך אני בודקת עם חם לה? לפעמים היא מזיעה, אבל זה אחרי שהיא במיטה עם שמיכה.... הידיים שלה לא מעידות כ"כ על כלום - כי הן לרוב קרות..... והכפות רגליים מין הסתן חמות כי הן בתוך הרגלית והפוטר.
    אני גרה בקריות (ליד חיפה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חימום ולבוש לתינוקת

הוספת תגובה

• חימום ולבוש לתינוקת - תגובה

דבי גרוס דולב
    18/12/2011

הי טל
    נשמע לי שאת מחממת את ביתך במידה מספקת ואין צורך ביותר מזה. צריך גם להקשיב ולהיות ערה למזג האוויר השורר באותו יום. בתוך הבית מספיקות שתי שכבות, אחת דקה ואחת עבה יותר. אין דרך חד משמעית לדעת אם לתינוק חם או קר, יש רק לדאוג לזה שיהיהי מחומם מספיק, הידיים אכן אינן מהוות אינדיקציה.
    כשיוצאים החוצה יש, כמובן, להוסיף שכבה או מעיל.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי

שיר
    18/12/2011

בגד גוף פלנל + רגלית פלנל ומעל שכבה דקה? זה מספק בקטגוריית השכבה דקה שכבה עבה?
    בנוסף, הטרמומטר של החדר לא בטוחה שהוא עובד....הוא על 21 ונדמה לי שהחדר הרבה יותר חם מזה.....(והוא חדש..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי - תגובה

דבי גרוס דולב
    19/12/2011

הי טל
    קשה לי לרדת לכאלה דקויות אבל נסי להיות קשובה לאקלים השורר בביתכם ולהחליט לפי זה. לא אוכל להגיד לגבי הטרממוטר שלכם..

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו