מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חימום ולבוש לתינוקתשיר17/12/2011
הקטנה לפעמים לא רגועה(בת חודשיים+).
נראה לי שחם לה, אבל אני לא סגורה על זה.
החדר העיקרי שהיא נמצאת בו מחומם לבין 21 ל 23 מעלות עם רדיאטור.
והיא לבושה עם בגד גוף+רגלית מטריקו ומעל זה או אוברול פליז או פוטר.
חשבתי לשים לה במקום 2 שכבות של טריקו - אבל אני מפחדת שזה יהיה קר מידיי לשאר האיזורים בבית כשמטיילים איתה.....ואיך אני בודקת עם חם לה? לפעמים היא מזיעה, אבל זה אחרי שהיא במיטה עם שמיכה.... הידיים שלה לא מעידות כ"כ על כלום - כי הן לרוב קרות..... והכפות רגליים מין הסתן חמות כי הן בתוך הרגלית והפוטר.
אני גרה בקריות (ליד חיפה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימום ולבוש לתינוקת - תגובה
דבי גרוס דולב18/12/2011הי טל
נשמע לי שאת מחממת את ביתך במידה מספקת ואין צורך ביותר מזה. צריך גם להקשיב ולהיות ערה למזג האוויר השורר באותו יום. בתוך הבית מספיקות שתי שכבות, אחת דקה ואחת עבה יותר. אין דרך חד משמעית לדעת אם לתינוק חם או קר, יש רק לדאוג לזה שיהיהי מחומם מספיק, הידיים אכן אינן מהוות אינדיקציה.
כשיוצאים החוצה יש, כמובן, להוסיף שכבה או מעיל.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי
שיר18/12/2011בגד גוף פלנל + רגלית פלנל ומעל שכבה דקה? זה מספק בקטגוריית השכבה דקה שכבה עבה?
בנוסף, הטרמומטר של החדר לא בטוחה שהוא עובד....הוא על 21 ונדמה לי שהחדר הרבה יותר חם מזה.....(והוא חדש..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי - תגובה
דבי גרוס דולב19/12/2011הי טל
קשה לי לרדת לכאלה דקויות אבל נסי להיות קשובה לאקלים השורר בביתכם ולהחליט לפי זה. לא אוכל להגיד לגבי הטרממוטר שלכם..
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)