התהפכות מהבטן לגב-בן שלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות מהבטן לגב-בן שלושה חודשים
    בר
    17/12/2011

היי
    בני בן שלושה וחצי חודשים כמעט
    לפני שבוע החל להתהפך מהבטן לגב , לא אוהב להיות על הבטן ומחזיק שם רק כמה דקות ספורות אבל מחזיק את הראש יפה (גם לפי רופאה התפתחותית בטיפת חלב בגיל חודשיים כבר הרים את הראש יפה למרות שלא נמצא הרבה על הבטן- כי מסרב)
    אני מחד שמחה שהתחיל להתהפך אבל זה מונע ממנו להיות על הבטן,הוא פשוט מחלץ את עצמו מהסיטואציה שאני שמה אותו בה. אני מנסה בהדרגה דרך תרגילים כמו הגמשת עמוד השדרה באמצעות קירוב הברכיים לבטן והתהפכות על הצד ורק משם לבטן אבל זה לא עוזר, הוא גונח כמה רגעים, מחזיק מעמד שתי דקות ומתהפך.
    שתי שאלות:
    1. האם תקין שכבר למד להתהפך והאם זה לא בעקבות ה"שנאה לבטן"? אני חוששת שיתעכב בלהתהפך מהגב לבטן כי לא מצליח לשהות שם הרבה זמן.
    2. איך ניתן בסיטואציה הנוכחית למשוך את "זמן הבטן "שלו?

תודה רבה ולילה טוב:)
    בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התהפכות מהבטן לגב-בן שלושה חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    18/12/2011

הי בר
    לפי תאורך נשמעת לי הכי התהפכות של בנך לא רצונית אלא "בריחה" משהייה על הבטן ואולי אפילו חוסר יכולת לשכב על הבטן שמוביל להתהפכות. להרמת הראש לא תמיד יש קשר לשכיבה נינוחה על הבטן, תתכן הרמת ראש גבוהה ועדיין קושי בשכיבה על הבטן.
    לדעתי עליכם לחזור לתרגול שכיבה על הבטן ועידודה. בפורום זה תוכלי למצוא תרגילים רבים לשיפור השכיבה על הבטן, נסי לתרגל אותם מספר פעמים ביום ותראי אם יש שיפור. אשמח לשמוע איך הולך ולהמשיך בהמלצות נוספות.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו