מציצת אצבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציצת אצבע
    אני
    21/12/2011

שלום,
    בני בן חודשיים וחצי. בימים האחרונים החל להכניס את ידיו לפיו ולמצוץ את האגודל.
    עד כה הצעתי לו מוצץ כשמצץ את האגודל (החלפתי ממש בעדינות בין השניים). לפעמים הוא מסכים למוצץ ולפעמים לא. האם צריך בכלל להציע מוצץ או לתת לו להמשיך למצוץ את האגודל ללא הפרעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מציצת אצבע

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

אני
    21/12/2011

לאחרונה החל להירדם בזמן ההנקה. קראתי שקישור כזה בין הנקה להירדמות עלול ליצור בעיה בהמשך ולכן כדאי בשלב שהוא מסיים לאכול לנתק בעדינות ולהחליף את הפיטמה במוצץ. מה לעשות כעת (לאור הגילוי של האגודל)? לתת מוצץ או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה - תגובה

דבי גרוס דולב
    21/12/2011

הי אני
    שוב, לתת מוצץ או לא תלוי בך ובהחלטה שלך. אפשר לנסות ולנתק בעדינות את התינוק מהציצי על מנת לא ליצור תלות. מצד שני, זהו גיל בו עדיין ניתן לאפשר לתינוק את הנינוחות, הנחת והרגיעה שבהירדמות תוך הנקה.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציצת אצבע - תגובה

דבי גרוס דולב
    21/12/2011

הי אני
    תלוי בך...
    אני, באופן אישי, לא חושבת שצריך למנוע מתינוק מציצת אצבע וזאת מכמה סיבות,
    תחילה- יש משהו מאוד נכון בזה שתינוק מחליט בעצמו מתי ואיך להרגיע את עצמו
    ושנית, אני לא הכרתי תינוק שהצליח "להשתכנע" לקחת מוצץ במקום אצבע.
    נשאר לך רק להחליט לפי תפיסת עולמך אם את רוצה להמשיך ולנסות לחליף בין המוצץ לאצבע..

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו