הרמת ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת ראש
    אמא מודאגת
    22/12/2011

הבן שלי עוד 3 ימים בן 3 חודשים. נולד בלידת ואקום בשבוע 41 לידה תקינה וילד בריא (טפו טפו טפו) :)
    מדי פעם כששמתי אותו על הבטן הוא היה מרים את הראש לכמה שניות וחוזר וכך כמה פעמים. כשהיה מתחיל להתעצבן ולבכות הייתי מרימה אותו כדי שלא יתחיל לשנוא להיות על הבטן (כך קראתי שיכול לקרות). לפני כשבוע התחלתי לשים לב שהוא לא מרים את הראש בכלל כמעט... אני שמה אותו על הבטן הוא שם את הראש על לחי שמאל וככה נשאר, גם לא מסובב את הראש לשום כיוון. ניסיתי להשמיע צעצועים מצד אחר שיסתובב, לקרוא לו, לדבר איתו וכלום !! ניסיתי בעצמי לעזור לו לסובב את הראש אבל הוא חזר לתנוחה הקודמת תוך שניות ממש. אני מדברת איתו ומנסה לדרבן אותו שיזיז את הראש אבל בלי תוצאה. ניסיתי כמה תרגילים שקראתי פה (מקווה שביצעתי אותם נכון) אבל ללא הועיל...
    אני לא בפאניקה אבל זה מאוד מדאיג אותי !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת ראש

הוספת תגובה

• הרמת ראש- המשך

אמא מודאגת
    22/12/2011

שכחתי להגיד שגם כשהוא מתעצבן כבר להיות על הבטן וצורח עדיין לא מזיז את הראש לשום כיוון וגם לא מרים אותו.
    אודה מאוד לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת ראש - תגובה

דבי גרוס דולב
    22/12/2011

הי אמא טרייה
    מכיוון שכבר ניסית את התרגילים המוצעים פה ומכיוון שמדובר באי הרמת ראש גורפת ולא רק בקושי, אני ממליצה לקבל אבחון, לראות מה מקור הקושי וללמוד תרגילים באופן ישיר ומתוך היכרות עם התינוק. אשמח מאוד לעזור.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו