מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זמן פעילות עם התינוקתשיר27/12/2011
בתי בת חודשיים וחצי.
החלה להיות עירנית יותר ביום.
רציתי לדעת כמה זמן זה סביר להיות איתה בפעילות(למשל: לשיר לה שירי משחק, השכבה על הבטן, סתם על הידיים) וכמה זמן סביר לשים אותה באוניברסיטה, טרמפולינה, מובייל של העריסה (היא מאוד אוהבת ויכולה להסתכל עליו במשך 15 דקות בהנאה, גם את האוניברסיטה היא מאוד אוהבת ויכולה להיות רגועה שם משך אותו זמן בערך)
וכמה זמן ביום אני צריכה לשים אותה על הבטן? היא לא כ"כ אוהבת, אז אני לא שמה אותה כל הזמן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
שיר27/12/2011היא התחילה למלמל בתגובה לגירויים או אלינו. רציתי לדעת כשאני מדברת איתה והיא "עונה" לי - איך להגיב כדי לחזק את המילמול הזה? לחקות אותה זה בסדר? לענות לה בדיבורים רגילים? בהברות דומות להברות שהיא עושה? בהברות אחרות.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
דבי גרוס דולב28/12/2011הי טל
את יכולה לענות לה כפי שמרגיש לך, אין שיטה לזה ואין צורך בתגובה קבועה.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן פעילות עם התינוקת - תגובה
דבי גרוס דולב27/12/2011הי טל
לפי הודעותייך עד כה אני ממליצה לך להקשיב יותר פעמים למה שאומר ליבך, למה שאת מאמינה באופן אישי ולהקשיב לצרכיה של ביתך.
אני כותבת זאת מפני שגם זו שאלה שאין עליה תשובה מספרית חד משמעית וברורה.
את יכולה לשיר לה כמה שאת רוצה וכמה שהיא רוצה, כנ"ל על הידיים, מול מובייל ובאוניברסיטה.
אני כן רוצה להמליץ להמעיט ככל הניתן את השימוש בטרמפולינה שכן הדבר ה עלול לשבש תהליכים בהתפתחות המוטורית ולהרבות בשכיבה על הבטן, ככל שהתינוקת מאפשרת.
במקביל, כדאי לתרגל תרגילים לשיפור השכיבה על הבטן כפי שמופיעים בפורום זה.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי השאלה השניה?
שיר27/12/2011היא התחילה למלמל בתגובה לגירויים או אלינו. רציתי לדעת כשאני מדברת איתה והיא "עונה" לי - איך להגיב כדי לחזק את המילמול הזה? לחקות אותה זה בסדר? לענות לה בדיבורים רגילים? בהברות דומות להברות שהיא עושה? בהברות אחרות.?
ואיפה אני מוצאת בפורום תרגילי בטן?
ואין זמן מינימום להשכבה על הבטן כדי לא לפגום בהתפתחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)