התפתחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות
    sheli
    24/01/2012

שלום,

יש לי תינוק מקסים בן 9 חודשים.
    הוא זוחל זחילת גחון מגיל שישה וחצי חודשים. בהתחלה הוא היה גורר יד אחת אבל בשבועיים האחרונים הוא זוחל סימטרי עם שתי ידיים ורגליים מהר מאד. הוא אינו יושב ולא עומד על שש. הוא מנסה להתיישב דרך הצד, תמיד צד שמאל אבל לא מנתק את היד מהרצפה ובסופו של דבר נהנה מפוזת חוף הים, שוכב על הצד בחצי ישיבה נשען על יד אחת (תמיד אותה יד).
    הוא אינו מראה איפה אור, אינו מוחא בפיים. אבל מאד סקרן, משחק ומפנהידיים לצעצעויים ומעביר צעצעויים מיד ליד.

יש מקום לדאגה?
    תודה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות

הוספת תגובה

• התפתחות - תגובה

דבי גרוס דולב
    24/01/2012

הי שלי
    כרגע לא נשמע שיש מקום לדאגה. אנו מצפים לזחילת 6 ולהתישבות עד גיל 10 חודשים ולכן בנך לא נמצא בעיכוב התפתחותי. התישבות דרך הצד אינה מהווה שיבוש בהתפתחות אבל חשוב לראות שלאחר שיתחיל לשבת לא יתקבע שם וידלג על זחילת 6.
    זה בסדר שבגיל זה עדיין אין מחוות של מחיאות כפיים והצבעה על אור.
    המשיכי לעקוב ולהתבונן בהתפתחותו של בנך ואת מוזמנת ליצור קשר עוד כחודש ולעדכן איך הולך ואם יש התפתחות.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו