מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסגרת לתינוקרויטל31/01/2012
בוקר טוב
יש לי כמה שאלות:
1. באיזה גיל כדאי או רצוי לשים ילד במסגרת כלשהי ? בעלי ואני חלוקים בנושא זה והייתי רוצה לשמוע חוות דעת מקצועית. קרי, באיזה גיל זה חיוני להתפתחותו?
2. כיצד לומד התינוק לדבר ? האם באופן שהוא ממלמל עם עצמו למשחקים הוא לומד לדבר ?
תודה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסגרת לתינוק - תגובה
דבי גרוס דולב31/01/2012הי רויטל
אין חוקיות לגבי הזמן הנכון להתחלה של מסגרת עבור התינוק. ישנם תינוקות רבים שנכנסים למסגרת בגיל 4 חודשים ורבים אחרים לאחר גיל שנתיים. הדבר תלוי בתפיסה שלכם ובאורח החיים שלכם. לפני גיל שנתיים אין הדבר משפיע או חיוני להתפתחות התינוק. עליכם לבדוק מה נכון לכם ולילדכם ולחליט על פי כך.
לי, באופן אישי, קשה לחשוב על תינוק בגיל צעיר נכנס למסגרת של כמה ילדים ואת ילדי הפרטים הכנסתי לגן בגילאי שנה וחצי ועד שנתיים וחצי.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה הראשונה.. ומה עם
רויטל31/01/2012שאלתי השנייה ? לגבי האופן בו רוכש הילד שפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה הראשונה.. ומה עם - תגובה
דבי גרוס דולב01/02/2012הי רויטל
אני לא עוסקת בתחום זה, נסי לשאות בפורום של קלינאית תקשורת.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)