מסגרת לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסגרת לתינוק
    רויטל
    31/01/2012

בוקר טוב
    יש לי כמה שאלות:
    1. באיזה גיל כדאי או רצוי לשים ילד במסגרת כלשהי ? בעלי ואני חלוקים בנושא זה והייתי רוצה לשמוע חוות דעת מקצועית. קרי, באיזה גיל זה חיוני להתפתחותו?
    2. כיצד לומד התינוק לדבר ? האם באופן שהוא ממלמל עם עצמו למשחקים הוא לומד לדבר ?
    תודה רויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסגרת לתינוק

הוספת תגובה

• מסגרת לתינוק - תגובה

דבי גרוס דולב
    31/01/2012

הי רויטל
    אין חוקיות לגבי הזמן הנכון להתחלה של מסגרת עבור התינוק. ישנם תינוקות רבים שנכנסים למסגרת בגיל 4 חודשים ורבים אחרים לאחר גיל שנתיים. הדבר תלוי בתפיסה שלכם ובאורח החיים שלכם. לפני גיל שנתיים אין הדבר משפיע או חיוני להתפתחות התינוק. עליכם לבדוק מה נכון לכם ולילדכם ולחליט על פי כך.
    לי, באופן אישי, קשה לחשוב על תינוק בגיל צעיר נכנס למסגרת של כמה ילדים ואת ילדי הפרטים הכנסתי לגן בגילאי שנה וחצי ועד שנתיים וחצי.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה הראשונה.. ומה עם

רויטל
    31/01/2012

שאלתי השנייה ? לגבי האופן בו רוכש הילד שפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה הראשונה.. ומה עם - תגובה

דבי גרוס דולב
    01/02/2012

הי רויטל
    אני לא עוסקת בתחום זה, נסי לשאות בפורום של קלינאית תקשורת.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו