מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת מעט איטיתשירן06/02/2012
שלום..
יש לי תינוקת בת 8 חודשים+ היא עדיין לא למדה לשבת, היא למדה רק לאחרונה לזחול על הבטן כאשר היא נאחזת במשהו ואז מןושכת את עצמה. היא רק עכשיו מנסה לעמוד על 4-ברכיים וכפות ידיים. כחודדש אני מניחה אותה בהליכון מאחר ומסרבת לשבת בעגלה. כמו כן עדיין אין לה שיניים. האם זה יתכן שזה כל כך לאט? זה תקין? מתי היא תתחיל להשלים את הפער.ץ? מה אני יכולה לעשות על מנת לעזור לה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת מעט איטית - תגובה
דבי גרוס דולב06/02/2012הי שירן
התישבות מגיעה רק לאחר עמידה על 6, הטיית הטוסיק לאחור והתישבות מלאה. מכיוון שביתך רק עכשיו מנסה לעמוד על 6 לא ניתן לצפות זאת ממנה, בנתיים חשוב מאוד לא להושיב אותה.
אנו מצפים לזחילת 6 עד גיל 10 חודשים ולכן ביתך לא נמצאת כרגע בעיכוב ולכן אין מקום לדאגה. המשיכי לעקוב אחר התפתחותה ולראות אם יש התקדמות בחודש הקרוב.
שימוש בהליכון מאוד לא מומלץ להתפתחות המוטורית של התינוק במיוחד כשתינוק עדיין רחוק משלב ההליכה וההעמידה העצמאיים.
בנושא השיניים- זה בסדר ותקין שעדיין אין שיניים.
אני לא יכולה לצפות מתי תתחיל ביתך להשלים את הפער אבל כרגע אין דבר שאת צריכה לעשות חוץ מלהתבונן, לעקוב ולהמנע מהליכון.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)