תינוקת מעט איטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת מעט איטית
    שירן
    06/02/2012

שלום..

יש לי תינוקת בת 8 חודשים+ היא עדיין לא למדה לשבת, היא למדה רק לאחרונה לזחול על הבטן כאשר היא נאחזת במשהו ואז מןושכת את עצמה. היא רק עכשיו מנסה לעמוד על 4-ברכיים וכפות ידיים. כחודדש אני מניחה אותה בהליכון מאחר ומסרבת לשבת בעגלה. כמו כן עדיין אין לה שיניים. האם זה יתכן שזה כל כך לאט? זה תקין? מתי היא תתחיל להשלים את הפער.ץ? מה אני יכולה לעשות על מנת לעזור לה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת מעט איטית

הוספת תגובה

• תינוקת מעט איטית - תגובה

דבי גרוס דולב
    06/02/2012

הי שירן
    התישבות מגיעה רק לאחר עמידה על 6, הטיית הטוסיק לאחור והתישבות מלאה. מכיוון שביתך רק עכשיו מנסה לעמוד על 6 לא ניתן לצפות זאת ממנה, בנתיים חשוב מאוד לא להושיב אותה.
    אנו מצפים לזחילת 6 עד גיל 10 חודשים ולכן ביתך לא נמצאת כרגע בעיכוב ולכן אין מקום לדאגה. המשיכי לעקוב אחר התפתחותה ולראות אם יש התקדמות בחודש הקרוב.
    שימוש בהליכון מאוד לא מומלץ להתפתחות המוטורית של התינוק במיוחד כשתינוק עדיין רחוק משלב ההליכה וההעמידה העצמאיים.
    בנושא השיניים- זה בסדר ותקין שעדיין אין שיניים.
    אני לא יכולה לצפות מתי תתחיל ביתך להשלים את הפער אבל כרגע אין דבר שאת צריכה לעשות חוץ מלהתבונן, לעקוב ולהמנע מהליכון.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו