בתי בת ה 5.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה 5.5 חודשים
    שואלת
    17/02/2012

שלםו רב
    בתי בת ה5.5 חודשים נולדה מעל 4 קילו, עכשיו כמעט 10 ק"ג... מאסיבית בלי עין הרע. מאז שנולדה הידיים שלה מאוד קפוצות, לא רוצה לישר ידיים ואגרוף יד שמאל שלה משתחרר בקושי רב. תופסת צעצועים אך משחררת אחרי זמן קצר- ביחוד ביד שמאל...
    היא ישנה על הבטן בלי בעיות, אך משום מה אחרי שכיבה בערות על הבטן שלא עם צעצוע מולה מיד מושיטה ידיים לצדדים ורגלים למעלה כמו אוירון. כל נסיונותי לקרב לה את הידים ולכופף את המרפקים נתקלים בסרוב.
    מנסה את כל התרגילים אך לרוב נתקלת בהתנגדות.
    לאחרונה מתהפכת מהגב לבטן דווקא, בעיקר דרך צד אחד, אם כי לא מרימה מאוד את הרגליים אבל מצליחה לבד. מהבטן לגב בכלל אין מה לדבר כי הידיים תמיד לצדדים...
    היתי בשיעור איתה ללווי התפתחותי ושם אמרו לי שאין לה נוקשות שרירית אלא "הגוף לא מאורגן", ושאני עובדת איתה יותר מדי...
    אני מרגישה שבתי תקועה. האם עלי לדאוג? מה אפשר לעשות כדי לעזור לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת ה 5.5 חודשים

הוספת תגובה

• בתי בת ה 5.5 חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    19/02/2012

הי שואלת
    אני לא יכולה להסתמך על אבחון שלא נעשה על ידי וכשאינני מכירה את התינוקת אבל על פי תאורך לי נשמע שדווקא כן קיים מתח רב בשרירים. הידיים הקפוצות, תמוחת האווירון והקושי לכופף מרפקים, כל אלה מעידים בד"כ על טונוס מעט מוגבר.
    אני מאמינה שלכל קושי יש פתרון ותרגול מתאים אבל לצערי לא אוכל להמליץ על כך ללא היכרות עם התינוקת. ביתך צעירה מאוד ולכן קל יהיה לעבוד איתה ולהביאה למצב של הרפייה ולמקום ממנו תוכל להתפתח נכון ובנינוחות ולכן כדאי לעשות זאת.
    אין צורך לדאוג אבל יש מקום לטפל, אשמח לעזור.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו