התפתחות של בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות של בת שנה
    נורית
    19/02/2012

היי

ביתי בת שנה עוד כמה ימים ואשמח לדעתכן :

1. מוטורית היא נעמדת הולכת סביב חפצים מהר מתיישבת זוחלת על שש . לא כל כך אוהבת כשאני מנסה להוליך אותה קדימה ותיישבת אחרי כמה צעדים.

היא למדה לעלות ולרדת במדרגות ( בירידה היא יורדת עם הטוסיק מוביל)

2. היא ממלמלת הברות לא מכוונת. בשבוע- שבועיים אחרונים, ממלמלמת מעט ויותר "אה-אה" וצרחות מכוונת ( חלקן צרחות כחלק משיחה איתי) .

3. היא מאוד תקשורתית. כשאני מגיעה היא באה אליי בזחילה מהר ושמחה לראות אותי. קשר עין מצוין. שולחת ידיים שירימו אותה. אוהבת כשאני עושה לה קוק ומתגלגלת מצחוק. אוהבת "שיחה" וכאילו מחזירה לי בעיקר בצעקות וצרחות של שמחה.

4. היא מוחאת כפיים. לא מצביעה או עושה ביי ביי.

5. כשאני שרה לה " היום יום הולדת היא מתחילה לזוז ולרקוד ולמחוא כפיים. כשאני שרה לה "ידיים למעלה" היא משתתפת רק במחיאות כפיים. לעיתים רחוקות היא גם מרימה ידיים לא בתיזמון.

6. לימדתי אותה איך עושים עםמברשת והיא מנסה לחקות אותי כששמה את המברשת על הראש. כשאני עושה "איפה אור" ומצביעה היא לעיתים מסתכלת ולעיתים אף עושה תנועה של הרמת יד לכיוון האור.
    לעיתים כשמשחקת עם חפץ ואני באה אליה מושיטה את היד ואומרת לה "תני לי" היא מושיטה את החפץ אל היד שלי.
    זהו כרגע מבחינת הבנה.

7. היא מגלה דברים מוחבאים ללא בעיה. היא מוציאה דברים מקערות עמוקות אך עוד לא מכניסה. היא מקישה 2 חפצים זה בזה. היא אוהבת לפתוח מגירותולהוציא משם הכל.

איך נראה לך?

נראה לך בסדר לגילה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות של בת שנה

הוספת תגובה

• התפתחות של בת שנה - תגובה

דבי גרוס דולב
    19/02/2012

הי נורית
    נשמע בסדר גמור!

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו