התהפכות בגיל חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות בגיל חצי שנה
    שירי
    04/03/2012

שלום,
    רציתי לברר לגבי בתי בת חצי שנה+שבוע שאינה מתהפכת. בגיל 4 וחצי חודשים התהפכה מהבטן לגב פעמים ספורות ומאז הפסיקה, היא נמצאת המון על הבטן אך לא על המרפקים, אלא ישר מושיטה ידיים לצדדים. אני עובדת איתה לפחות פעמיים ביום על כל התרגילים של התהפכות, ברגע שאני עוזרת לה עם הרגל הנגדית היא משלימה את ההיפוך לבד, לשני הצדדים, אבל בלי עזרה שלי היא לא. ובנוסף כשהיא על הגב היא לא מרימה רגליים לאוויר, לא מעלה אותם למעלה לכיוון הפה, וכשאני מנסה להעלות לה אז היא עושה רעש כאילו היא מתאמצת וזה קשה לה, כאילו היא לא גמישה מספיק. אשמח לעצות
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות בגיל חצי שנה

הוספת תגובה

• התהפכות בגיל חצי שנה - תגובה

דבי גרוס דולב
    04/03/2012

הי שירי
    את צודקת, התיאור שלך מתאים לבעיה של חוסר בגמישות או ליתר דיוק מתח שרירים גבוה מידי שמקשה על תנועה חופשית.
    אי ההתהפכות, תנוחת ה"אווירון" ואי הנפת הרגליים בשכיבה על הגב יכולים כולם להצביע על קושי תנועתי שמתאים לטונוס שרירים מעט מוגבר.
    מכיוון שמדובר בקושי ברור ומכיוון שביתך כבר נמצאת בעיכוב מסוים המלצתי הובה ביותר היא לקבל אבחון מעמיק יותר וללמוד תרגול ביתי מתאים, אשמח לעזור.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו