התפתחות תינוק בן ארבעה וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות תינוק בן ארבעה וחצי חודשים
    דורה
    13/03/2012

שלום לכן,

יש לי תינוק מקסים בן ארבעה וחצי חודשיים,הוא מתהפך לשני הכיוונים בקלות,ומגיל ארבעה חודשים הוא עומד על שש,עכשיו כשהוא נעמד על שש הוא מנסה לזנק קדימה מזיז רגל אחר רגל וקופץ קדימה...מקווה שברור עדיין לא עושה הצלבות..אבל מצליח להתקדם,לפעמים גם ברוורס.
    בנוסף הוא גם עושה גשר לפעמים ז"א עומד על ארבע.

האם זה תקין..זה לא מוקדם מידי?
    הבן הבכור שלי לא עשה את הדברים האלו בגיל שלו.

וכומבן שמושיט ידיים לחפציים ,ממלמל המון.

ועוד שאלה האם שהם מתחילים לזחול הם כבר לא מנסים להתהפך...אני מפחדת שינסה להתהפך על הריצפה?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דילגתם עליי

דורה
    13/03/2012

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות תינוק בן ארבעה וחצי חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    13/03/2012

הי דורה
    בהתפתחות מהירה מידי יכולים להיות גם חסרונות כגון אי מימוש מספק של לשבים מוקדמים יותר ולפעמים הדבר הוא גם פועל יוצא לאישקט, לא תמיד.
    מצד שני לא ניתן לעצור את התפתחות התינוק אבל חשוב לשים לב ששלבי ההתפתחות מתרחשים באופן תקין , שאין דילוג של שלבי התפתחות ושיהיה ביסוס טוב של הזחילה, כשתגיעה.
    תינוקות ממשיכים להתהפך גם לאחר שמתחילים לזחול, לפעמים מלווה הדבר בנפילה או בקבלת מכות קטנות בהתחלה עד שהתינוק מתחיל להיות מיומן גם בזה.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו