שינה+אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה+אוכל
    שגית
    11/02/2008

הילד שלי בן 4 וחצי חודשים, תמיד היה אוכל טוב אך בשבועיים האחרונים כול פעם שרואה את הבקבוק הוא מתחיל לבכות ומעיף אותו עם הידיים , אנחנו עושים כמיטב יכולתנו שיוכל כמה שאפשר על ידי הסחת דעתו אך זה עדיין מעט מדי, מה אפשר לעשות?

בנוסף בתקופה האחרונה בכול פעם ששמים אותו לישון בלילה במיטה הוא מתחיל לבכות ואז אני מרימה אותו והוא עדיין בוכה או יותר נכון צורח , גם אם הוא ממש עייף ואפילו נרדם עלי כאשר הוא עדיין בוכה..במהלך היום הוא בסדר גמור, מה יכולה להיות הסיבה לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה+אוכל

הוספת תגובה

• בן 4 וחצי חודשים

שירי קאשי
    12/02/2008

הי שגית,
    ייתכן שבנך פשוט חולה (למשל מחלה ויראלית של בחילות שאינה מלווה בחום) ראשית אני ממליצה לך לפנות לרופא הילדים על מנת לברר את הנושא. אם אכן חולה אזי גם התאבון יחזור לו וגם השינה תשתפר. אם אין שינוי בהתנהגות את מוזמנת להפנות שאלה נוספת עם עוד פרטים לגבי ההנתהגות הכללית שלו ותאור התפתחותו המוטורית.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו