2 שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות...
    ניצנית
    11/02/2008

שלום...
    בני בן 5 שבועות ורציתי לשאול -
    1. הוא מתחיל למצוץ את הידיים, ואני קוראת פה בפורום שזה שלב התפחתותי חשוב. השאלה היא, איך להבדיל מתי זה סימן שהוא רעב ומתי סתם בא לו לנשנש את הידיים?
    2. שאלה נוספת - לאחרונה צצים לו פצעונים בפנים. כשזה היה בסנטר חשבתי שזה מהחלב שנוזל מהבקבוק (אני לא מניקה) ואולי אני לא מנקה לו טוב, אבח עכשיו צצו גם במקומות אחרים בפנים. יש סיבה לדאגה?
    תודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות...

הוספת תגובה

• ידיים בפה ופצעים

שירי קאשי
    12/02/2008

הי ניצנית,
    הידיים בפה כפי שכבר הבנת זהו שלב טבעי וחשוב. תינוק שכבר רעב לא ימצוץ את ידיו להנאתו אלא ידאג להראות עוד סימנים כמו חוסר שקט ועד בכי היסטרי. גם כחלק מתהליך ההתפתחות רצוי לתת לתינוק לבטא את עצמו ולחכות לכך שינסה להביע עצמו ולהעביר מסר לאמא שהוא רעב. כמובן שלא צריך לחכות לבכי היסטרי אבל באותה מידה גם לא צריך לרוץ לתת בקבוק בכל פעם שהילד מכניס ידיים לפה. תשמחי על האינטואיציות האמהיות שלך על מנת לראות מתי התינוק מרגיש חוסר שקט ומתי הוא נהנה, נרגע או חוקר את ידיו בפיו.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לפצעים

שירי קאשי
    12/02/2008

לגבי הפצעים אני ממליצה לפנות לרופא הילדים.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו