מופסדת או מורווחת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מופסדת או מורווחת?
    שיר
    22/04/2012

שלום
    בתי נולדה בחודש אוקטובר.
    האם היא מופסדת או מורווחת בכניסה לגן,בי"ס.....
    ז"א הולכים לפי ספטמבר-תחילת שנה או לפי ינואר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מופסדת או מורווחת?

הוספת תגובה

• מופסדת או מורווחת? - תגובה

נירה מירון
    22/04/2012

הי טל. התגלגלת לדעתי לפורום הלא נכון. אלא אם כן את בונה כמה שנים קדימה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שלא טעיתי

שיר
    25/04/2012

גם מעניין אותי מההיבט של מעון.
    בספטמבר למשל (תחילת שנה) היא תהיה בת 11 חודש ואמרו לי שהיא שייכת לתינוקיה - ונראה לי מיותר להכניס אותה לתינוקיה עם תינוקות בני 4 חודשים, 6 חודשים.....
    השאלה איך זה יהיה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שלא טעיתי - תגובה

דבי גרוס דולב
    25/04/2012

הי טל
    פורום זה עוסק בהתפתחות מוטורית ולכן אין לנו תשובה לשאלות מסוג זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שלא טעיתי - תגובה

נירה מירון
    25/04/2012

סליחה על אי ההבנה(-: הכלל המפריד הוא בדרך כלל ההליכה. אם בתך עדיין לא הולכת יהיה לה קשה לקבל מענה לצרכיה בקבוצה של הולכים. כמו כן ההבדל בין גיל שנתיים לאחת עשרה חודשים גדול מאד.גם מבחינה מוטורית וגם קוגניטיבית. הייתי שואלת את הגן האם ניתן להחליף קבוצה באמצע השנה. אני מאמינה שבגיל הזה מה שחשוב הוא הפניות של הצוות לצרכי בתך ופחות יחסי גומלין עם ילדים אחרים. ובלי קשר להתפתחות- מניסיוני בגני ילדים ובאמונה האישית שלי- לילדנו יזומנו אתגרים אין ספור בחייהם. השנה הראשונה קריטית מאין כמוה ליצירת בטחון ואמונה של הילד ביכולותיו. דווקא סביבה שאינה מאיימת עשויה לספק ביטחון זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו