מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתן לשפוך מים רותחים לבקבוק?מרב22/04/2012
היי, אני מבקשת לדעת האם יש באפשרותי למזוג מים רותחים לבקבוקים - ולחכות שיתקררו ? יש לציין שאני משתמשת בבקבוקים ללא הבספינול.
2. אם זה אפשרי, אני יכולה להכין מגוון רב של בקבוקים עם מים , שיגיעו לטמפרטורת החדר וברגע שהילדות רעבות (יש לי תאומות בנות חודש) להוסיף את הסימילאק. האם אכילה מבקבוק מחייבת טמפרטורה חמימה או שניתן להסתפק בטמפרטורת החדר?
אני פשוט חייבת "להקל" על עצמי ולנסות למצוא "פתרונות " נוחים יותר....
תודה מראש, מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לשפוך מים רותחים לבקבוק? - תגובה
נירה מירון22/04/2012שלום מרב. מאחר ואנחנו עוסקים בפורום בהתפתחות מוטורית של תינוקות שאלתך היא יותר מתחום תזונת תינוקות- ובכל מקרה אני חושבת שיש דעות לכאן ולכאן לגבי טמפ האוכל .
אבל- ההמלצה שלי אלייך היא להצטרף לקהילת הורים לתאומים ושלישיות חפשי בפורטל שלנו- יש שם קבוצה נהדרת- כי בתחום של תאומים- אין חכמים כבעלי ניסיון ותוכלי לקבל שם הרבה טיפים לגבי ההתארגנות וגם לשתף.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים לסימלאק
עינת29/04/2012ישנו קומקום "קנדיי בייבי" שמרתיחים בו את המים כל יום והוא שומר על טמפרטורה חמימה של המים.
ממליצה בחום.
ניתן למצוא אותו גם בסופר.
הרבה יותר נעים לאכול ארוחה חמימה!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)