ניתן לשפוך מים רותחים לבקבוק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתן לשפוך מים רותחים לבקבוק?
    מרב
    22/04/2012

היי, אני מבקשת לדעת האם יש באפשרותי למזוג מים רותחים לבקבוקים - ולחכות שיתקררו ? יש לציין שאני משתמשת בבקבוקים ללא הבספינול.
    2. אם זה אפשרי, אני יכולה להכין מגוון רב של בקבוקים עם מים , שיגיעו לטמפרטורת החדר וברגע שהילדות רעבות (יש לי תאומות בנות חודש) להוסיף את הסימילאק. האם אכילה מבקבוק מחייבת טמפרטורה חמימה או שניתן להסתפק בטמפרטורת החדר?
    אני פשוט חייבת "להקל" על עצמי ולנסות למצוא "פתרונות " נוחים יותר....
    תודה מראש, מרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתן לשפוך מים רותחים לבקבוק? - תגובה

נירה מירון
    22/04/2012

שלום מרב. מאחר ואנחנו עוסקים בפורום בהתפתחות מוטורית של תינוקות שאלתך היא יותר מתחום תזונת תינוקות- ובכל מקרה אני חושבת שיש דעות לכאן ולכאן לגבי טמפ האוכל .
    אבל- ההמלצה שלי אלייך היא להצטרף לקהילת הורים לתאומים ושלישיות חפשי בפורטל שלנו- יש שם קבוצה נהדרת- כי בתחום של תאומים- אין חכמים כבעלי ניסיון ותוכלי לקבל שם הרבה טיפים לגבי ההתארגנות וגם לשתף.
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים לסימלאק

עינת
    29/04/2012

ישנו קומקום "קנדיי בייבי" שמרתיחים בו את המים כל יום והוא שומר על טמפרטורה חמימה של המים.
    ממליצה בחום.
    ניתן למצוא אותו גם בסופר.
    הרבה יותר נעים לאכול ארוחה חמימה!
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו