מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת ערנית..שרון17/05/2012
שלום,
יש לנו תינוקת בת חודשיים כמעט.. לא יונקת..אוכלת תחליף חלב, עולה יפה במשקל.ובדר"כ במצב רוח טוב מאוד.
הבעיה העקרית היא שהיא פשוט לא נרדמת. בדר"כ שעות הלילה היא ישנה טוב וקמה פעם אחת בלילה.
במהלך היום, היא בקושי ישנה (שנות קצרות של 20-30 דקות) ומתקשה להירדם במיטתה. היא נירדמת רק על הידיים, בדר"כ תוך כדי תנועה (כדור פיזיו או עגלה) וכאשר מעבירים אותה למטה, היא מתעוררת..
אני לא בטוחה כיצד להתמודד עם זה יותר.. אני רואה שהיא מאוד מאוד עייפה אבל פשוט לא מצליחה להירדם... אני לא בטוחה אם בגיל הזה אפשר לעשות לה "סדרת חינוך" אם לתת לה לבכות במיטה..
הלב נקרע.. והתיסכול גדל..
אשמח לעצה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת ערנית.. - תגובה
דבי גרוס דולב17/05/2012הי שרון
לא כל התינוקות ישנים "כמו תינוק"... ישנם כאלה שאינם זקוקים לשינה מרובה כמו אחרים.
יחד עם זאת יש מקום לנסות טכניקות שונות להסדרת השינה. לצורך זה קיימות יועצות שינה וקיים גם פורום שינת תינוקות, אני ממליצה לך לנסות ולהתיעץ שם.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)