תינוקת ערנית..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת ערנית..
    שרון
    17/05/2012

שלום,

יש לנו תינוקת בת חודשיים כמעט.. לא יונקת..אוכלת תחליף חלב, עולה יפה במשקל.ובדר"כ במצב רוח טוב מאוד.
    הבעיה העקרית היא שהיא פשוט לא נרדמת. בדר"כ שעות הלילה היא ישנה טוב וקמה פעם אחת בלילה.
    במהלך היום, היא בקושי ישנה (שנות קצרות של 20-30 דקות) ומתקשה להירדם במיטתה. היא נירדמת רק על הידיים, בדר"כ תוך כדי תנועה (כדור פיזיו או עגלה) וכאשר מעבירים אותה למטה, היא מתעוררת..
    אני לא בטוחה כיצד להתמודד עם זה יותר.. אני רואה שהיא מאוד מאוד עייפה אבל פשוט לא מצליחה להירדם... אני לא בטוחה אם בגיל הזה אפשר לעשות לה "סדרת חינוך" אם לתת לה לבכות במיטה..
    הלב נקרע.. והתיסכול גדל..
    אשמח לעצה..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת ערנית..

הוספת תגובה

• תינוקת ערנית.. - תגובה

דבי גרוס דולב
    17/05/2012

הי שרון
    לא כל התינוקות ישנים "כמו תינוק"... ישנם כאלה שאינם זקוקים לשינה מרובה כמו אחרים.
    יחד עם זאת יש מקום לנסות טכניקות שונות להסדרת השינה. לצורך זה קיימות יועצות שינה וקיים גם פורום שינת תינוקות, אני ממליצה לך לנסות ולהתיעץ שם.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו