בן 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4 חודשים
    מעיין
    25/05/2012

שלום,
    בני בן 4 חודשים. אובחן כי סובל מריפלוקס מקבל אוכל מיוחד אינפמיל ותרופה בשם זנטק.
    העניין הוא שהוא לא יושן הרבה. השינה הרציפה שלו הארוכה ביותר היא שעה וחצי וגם בלילה הוא מתעורר המון. אני מנסה להרגיע אותו מניחה אותו שוב במיטה והוא עדיין בוכה גם אחרי אוכל גם אחרי החלפת טיטול הוא פשוט לא רגוע ולא מצליח לישון ברציפות . וגם כל רעש קטן מעיר אותו והוא לא חוזר לישון. האם זה קשור לריפלוקס? האם זה משהו שכיח ויעבור לו? ואיך ניתן לעזור לו כדי שיישן טוב יותר משום שאני יודעת שהשינה בריאה להתפתחות אבל הוא לא מרבה לישון???
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4 חודשים

הוספת תגובה

• בן 4 חודשים - תגובה

נירה מירון
    25/05/2012

הי מעיין. הפורום שלנו עוסק בהתפתחות הסנסו מוטורית.
    עם זאת- אני מחליפה לרגע כובע כיועצת שינה קשה לדעת מתיאורך מדוע בנך מתקשה לישון. יתכן שהריפלוקס הופך את השינה לבלתי נעימה ויכול להיות שיש לכך סיבות אחרות. העיניין מצריך בירור מעמיק יותר. אשמח לעזור -את מוזמנת לפנות אלי במייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו