מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 4 חודשיםמעיין25/05/2012
שלום,
בני בן 4 חודשים. אובחן כי סובל מריפלוקס מקבל אוכל מיוחד אינפמיל ותרופה בשם זנטק.
העניין הוא שהוא לא יושן הרבה. השינה הרציפה שלו הארוכה ביותר היא שעה וחצי וגם בלילה הוא מתעורר המון. אני מנסה להרגיע אותו מניחה אותו שוב במיטה והוא עדיין בוכה גם אחרי אוכל גם אחרי החלפת טיטול הוא פשוט לא רגוע ולא מצליח לישון ברציפות . וגם כל רעש קטן מעיר אותו והוא לא חוזר לישון. האם זה קשור לריפלוקס? האם זה משהו שכיח ויעבור לו? ואיך ניתן לעזור לו כדי שיישן טוב יותר משום שאני יודעת שהשינה בריאה להתפתחות אבל הוא לא מרבה לישון???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4 חודשים - תגובה
נירה מירון25/05/2012הי מעיין. הפורום שלנו עוסק בהתפתחות הסנסו מוטורית.
עם זאת- אני מחליפה לרגע כובע כיועצת שינה קשה לדעת מתיאורך מדוע בנך מתקשה לישון. יתכן שהריפלוקס הופך את השינה לבלתי נעימה ויכול להיות שיש לכך סיבות אחרות. העיניין מצריך בירור מעמיק יותר. אשמח לעזור -את מוזמנת לפנות אלי במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)