שינה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה בלילה
    קרן
    17/02/2008

שלום רב,
    ליאורי שלי בת 11 חודש
    בזמן שהייתי בבית עד גיל 3 חודשים הרגלי השינה שלה בלילה היו מצוינים היתה מתעוררת פעם אחת ולפעמים כלל לא, אציין שהנקתי עד גיל 8 חודש.
    מרגע שהתחלתי לעבוד היא התחילה להתעורר מס' רב של פעמים, הנחתי שהיא לא קיבלה מספיק בהנקה, אבל מאז היא עברה למטרנה והיא ממשיכה להתעורר אינספור פעמים והיא דורשת בקבוק 4 פעמים בערך בלילה.
    אנחנו אובדי עצות, אינני יודעת אם אתם הכתובת, אשמח אם תוכלו לעזור ואם לא להפנות אותי למישהו, הצילווו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה בלילה

הוספת תגובה

• סליחה מראש, מדוע לא ענו לי??

קרן
    19/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לקרן

דבי גרוס דולב
    19/02/2008

הי קרן
    וסליחה על העיכוב,
    אם ביתך מקבלת בכל פעם שמתעוררת בקבוק שלם לגילה הרי שרוב הסיכויים שלא מדובר ברעב.
    הרגלי שינה של תינוקות משתנים לעיתים קרובות במיוחד אם חלים שינויים בחייהם כגון חזרה לעבודה של אמא.
    הדרישה שלה לבקבוק לאו דווקא מראה על כך שהיא רעבה ,יכול להיות שזה נהיה הרגל ואין ספק שמדובר ביותר מידי אוכל. נשארת השאלה מדוע מתעוררת כ"כ הרבה, כמו שאמרתי הסיבות יכולות להיות שונות.
    אני ממליצה להחליט על נוהג קבוע בו היא מקבלת בקבוק כשהיא באמת צריכה וכשעברו מספיק שעות מהפעם הקודמת ובהתעוררויות הבאות לא להוציא אותה מהמיטה אלא לעבור תהליך למידה שבו אתם מלטפים, מרגיעים ומנסים להחזירה לישון, אם המצב מגיע לבכי קשה אז להוציא מהמיטה, להרגיע ולהחזיר, עד שייווצרו דפוסי שינה חדשים.
    במקביל לשים לב איך היא במשך היום מאז שאמא חזרה לעבודה, האם טוב לה במסגרת שלה? האם השינוי הוא רק בלילה?
    שיהיה בהצלחה ולילות טובים
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקוץ
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו