מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה בלילהקרן17/02/2008
שלום רב,
ליאורי שלי בת 11 חודש
בזמן שהייתי בבית עד גיל 3 חודשים הרגלי השינה שלה בלילה היו מצוינים היתה מתעוררת פעם אחת ולפעמים כלל לא, אציין שהנקתי עד גיל 8 חודש.
מרגע שהתחלתי לעבוד היא התחילה להתעורר מס' רב של פעמים, הנחתי שהיא לא קיבלה מספיק בהנקה, אבל מאז היא עברה למטרנה והיא ממשיכה להתעורר אינספור פעמים והיא דורשת בקבוק 4 פעמים בערך בלילה.
אנחנו אובדי עצות, אינני יודעת אם אתם הכתובת, אשמח אם תוכלו לעזור ואם לא להפנות אותי למישהו, הצילווו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה מראש, מדוע לא ענו לי??
קרן19/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לקרן
דבי גרוס דולב19/02/2008הי קרן
וסליחה על העיכוב,
אם ביתך מקבלת בכל פעם שמתעוררת בקבוק שלם לגילה הרי שרוב הסיכויים שלא מדובר ברעב.
הרגלי שינה של תינוקות משתנים לעיתים קרובות במיוחד אם חלים שינויים בחייהם כגון חזרה לעבודה של אמא.
הדרישה שלה לבקבוק לאו דווקא מראה על כך שהיא רעבה ,יכול להיות שזה נהיה הרגל ואין ספק שמדובר ביותר מידי אוכל. נשארת השאלה מדוע מתעוררת כ"כ הרבה, כמו שאמרתי הסיבות יכולות להיות שונות.
אני ממליצה להחליט על נוהג קבוע בו היא מקבלת בקבוק כשהיא באמת צריכה וכשעברו מספיק שעות מהפעם הקודמת ובהתעוררויות הבאות לא להוציא אותה מהמיטה אלא לעבור תהליך למידה שבו אתם מלטפים, מרגיעים ומנסים להחזירה לישון, אם המצב מגיע לבכי קשה אז להוציא מהמיטה, להרגיע ולהחזיר, עד שייווצרו דפוסי שינה חדשים.
במקביל לשים לב איך היא במשך היום מאז שאמא חזרה לעבודה, האם טוב לה במסגרת שלה? האם השינוי הוא רק בלילה?
שיהיה בהצלחה ולילות טובים
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקוץ
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)