מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה ו-4 בבקשה עזרו ליקרן30/05/2012
שלום
אני אמא לילדה בת שנה ו-4 חדשים הכנסתי אותה לראשונה לגן
ביום ה-1 היתי איתה שעה והיא מאוד נהנתה היא אוהבת חברה אבל שמתי לב שהיא מחפשת אותי
וביום ה-2 הלכתי איתה ועזבתי אותה לבד אחרי 10 דק' למשך שעה
התקשרו אלי מהגן לאחר חצי שעה ואמרו שהיא בוכה ושקשה לה אז הבאתי אותה הביתה
נורא כאב לי נכון שזן רק ההתחלה אבל גן זה לא כמו בבית בכל זאת היא קיבלה יחס וטיפול אישי שאין את זה בגן הכי טוב שיהיה
כמה זמן בערך עד שהם מתרגלים?
ואיך נכון לקחת אותה בהדרגה שלא יהיה לה טראומה?
לעזרתכם אודה
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה ו-4 בבקשה עזרו לי - תגובה
נירה מירון30/05/2012שלום קרן. אנו עוסקים בפורום בהתפתחות סנסו מוטורית ושאלתך היא מתחום שונה. עם זאת מעבודתי כיועצת התפתחות בגני ילדים אני רוצה לומר- תינוקות חווים קשיים בגן הילדים. לעיתים הם חווים תסכול ואי נעימות ונדרשים להתמודד עם תחושות לא נעימות. אין סיבה לייפות את המציאות. עם זאת גם בבית הילדים חווים קושי ותסכול. אנו מכניסים את הילד למסגרת בגלל כורח המציאות אבל גם כהכנה לחיים. אם את סבורה שמצאת גן שאת יכולה לשמוח על הצוות שלו שיענה לצרכים של ילדתך עליך להשתדל להעביר את המסר לבתך. בגנים נורמטיביים בעלי תפקוד תקין לא נגרמת לילדים טראומה מפרידה. ואל תשדירי לבתך את המסר שמשהו נורא עשוי לקרות לה. אלו ימים קשים של הסתגלות אבל עם זו מסגרת טובה בתוך כמה ימים ילדתך תתרגל וגם את. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)