מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינהיאנה03/06/2012
איך לגרום לתינוקת בת 5 חודשים לישון כל הלילה?
לפני כחודש הייתה מתעוררת רק פעם אחד בסביבות 4 לפנות בוקר אוכלת חוזרת לישון כיום היא יכולה להתעורר כל שעה לפעמים כל שעתיים ולפעמיים כל חצי שעה ולא תמיד רוצה לאכול אני לא יודעת מה מפריע לה לישון אבל אני עייפה גמורה עזרו לי....
בצהריים היא יושנת כמה פעמים ז"א בבוקר איזה שעה ואז בצהריים 2/3 שעות לפעמים עוד חצי שעה בסביבות 6/7 זה לא נראה שיושנת הרבה ביום אבל בכל זאת בלילה מתעוררת המון..מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה - תגובה
דבי גרוס דולב03/06/2012הי יאנה
פורום זה עוסק בעיקר בהתפתחות מוטורית של תינוקות ולכן לא נוכל לעזור באופן מעמיק. על מנת לקבל תשובה מקצועית נסי להתיעץ בפורום שינת תינוקות או עם יועצת לשינת תינוקות.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום שינה?
יאנה04/06/2012איפה יש פורום כזה? שינת תינוקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום שינה? - תגובה
נירה מירון04/06/2012יאנה היקרה. מאחר ואני גם יועצת שינה אשמח מאד לענות לך במייל. אנא רשמי לי אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה בנושא שינה למייל
יאנה05/06/2012אני אחזור על בעיית השינה...ז"א שאילתי איך לגרום לתינוק ב 5 חוד לישון לילה שלם?
בתי בת 5+חוד במהלך היום אוכלת חלב אם שאוב בזמן אחרון לא אוכלת טוב בכלל עד כה 180 מ"ל כל 3 שעות לפעמים פחות לפעמים יותר לקראת ערב מטרנה לקראת שינה מטרנה 180+1/2 כפיות דייסה ובלילה גם מטרנה 120 .התחלתי מוצקים קצת פרות+ירקות. אני מטיילת איתה בערב ,עושה אמבטיה לקראת שינה ,מסאג'. במהלך היום גם לא יושנת הרבה 3/4 שעות לא ברצף כל שעתיים בערך שעה עד שעתיים ,בערב פעם אחרונה בסביבות 6/7 רק חצי שעה .עד כה הייתה יושנת בין 10-4/5 אוכלת וחוזרת לישון עד 7/8 כיום הכל התהפך לה קודם כל למדה להתפך מגב לבטן ובשינה היא מרימה כל הזמן רגליים מתוך שינה כאילו מנסה להתפך וזורקת אותם חזרה למיטה בבום כזה ואם אני הופכת אותה לבטן יושנת קצת מרימה ראש/רגליים וזה יכול להמשך כל הלילה לפעמים כל חצי שעה וגם אם אני מאכילה אותה זה לא עוזר חגיגה נמשכת וזה כמובן לא נותן לי להרדם אני כל הלילה כמה הופכת אותה נותנת מוצץ זה מרגיע לפעמים לשעה שעתיים ואפילו חצי שעה. אני עייפה מאוד בבקשה עזרי לי תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)