יישור רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור רגליים
    נאוה
    13/05/2007

שלום!
    בתי בת חודשיים, היא נולדה עם רגליים מאוד עקומות, פונות החוצה, ושמו לה אביזר יישור על הרגליים. זה נראה לי מאוד כבד ומגביל ואני פוחדת שבגלל זה היא לא תלמד ללכת מתי שהיא צריכה, יש לכם מידע על הנושא?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור רגליים

הוספת תגובה

• תגובה

דבי גרוס דולב
    13/05/2007

היי נאווה,

התחושה שלך נכונה, זה אכן מגביל את התנועה ועלולות להווצר תבניות שיכולות אחר כך להפריע. אני מאוד ממליץ לך מעבר לרצועות להתכונן מבעוד מועד ולהתחיל לאמן את מפרקי האגן שלה ולחשוב בכיוון של טיפול וכיון מאנשי מקצוע, כבר בשלב הזה.

בהצלחה ובריאות
    עידן דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישור רגליים

שי זילברבוש
    15/05/2007

אימא יקרה,

אכן הסיטואציה שאת מתארת היא בלתי נעימה,ובמקרים מסוימים יש צורך ב"אביזרי יישור".מניסיוננו לטיפול מסוג כזה יש השפעה על אופן ההליכה של הילדה,על יציבתה ועל התפתחותה המוטורית.
    אנו ממליצים שהילדה תהיה במעקב של ליווי התפתחותי פעם בשבוע בכדי לקבל את התרגילים המתאימים שיתרמו להתפתחותה התקינה וימנעו ככל האפשר את השיבושים שעלולים להיווצר כתוצאה מהתערבות טיפולית.בכדי לקבל הכוונה יותר מדויקת יש להיפגש עם מדריך לליווי התפתחותי.

את מוזמנת לבקר באתר שלנו. www.first-step.co.il

בברכה,
    שי זילברבוש
    מנהל מכללת "צעד ראשון"
    www.first-step.co.il

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו