ישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה
    אנה
    03/07/2012

בתי בת 10 חודשים החלה לזחול גחון לפני כשבוע. זוחלת גחון יפה מאוד.
    היא לעיתים באמצע הזחילה נשנעת על המרפק ושוכבת על הצד , להערכתי זו התחלה של נסיונות התיישבות עצמאית וידוע לי שכך זו הדרך הנכונה להתיישב, באופן טבעי ועל כן אינני מושיבה אותה לבדה על מזרן ללא תמיכה אך למשל בטיולון אני מושיבה אותה בזווית הישיבה הרגילה (כי היא סקרנית ורוצה לראות כבר הכל, משעמם לה בחצי ישיבה כי היא לא רואה כלום).. בכיסא אוכל אני גם מושיבה בזווית ישיבה ולעיתים כשאני משחקת איתה אני יושבת בפיסוק ומושיבה אותה באמצע כאשר היא נתמכת עלי.
    רציתי לדעת האם אני לא מזיקה לה בכך שאני מושיבה אותה ישיבה מלאה בטיולון, בכיסא אוכל וכשאני משחקת איתה והאם עדיף להמנע גם מאלה.
    כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר לא יודעת כיצד לנהוג נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה

הוספת תגובה

• ישיבה - תגובה

דבי גרוס דולב
    03/07/2012

הי אמא1
    באופן כללי עדיף ורצוי לא להושיב תינוק לפני שלמד לעשות זאת בעצמו על מנת לא לפגום בהתפתחות המוטורית וביכולת הישיבה העצמאית. זה טוב שאינך מושיבה את ביתך כמעט בכלל. בכסא האוכל אין הרבה ברירה ואת מציינת שגם בעגלה כבר אי אפשר אחרת
    לכן כדאי להמנע לפחות מההושבה בזמן המשחק.
    חשוב לשים לב ולראות שביתך מתחילה נסיונות עלייה על 6 בקרוב מכיוון שהיא נמצאת בגיל הטווח העליון לזחילת 6. ישיבה עצמאית מתחילה מתוך עמידת 6 והטיית הטוסיק לאחור עד לישיבה ולכן יש קשר בין התישבות ועמידת 6.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא אכן עולה על 6 מדי פעם

אנה
    03/07/2012

אך מיד יורדת למטה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא אכן עולה על 6 מדי פעם - תגובה

דבי גרוס דולב
    03/07/2012

יופי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו