תינוקת בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 7 חודשים
    מיקה
    06/07/2012

התינוקת שלי יודעת להסביר את עצמה ומאוד קל להבין אותה.
    אך יש לי מספר שאלות:
    1. איך גורמים / עוזרים לה לישון לילה שלם?
    2. היא מתרגזת שלא מגיבים לה מהר, איך ניתן לגרום לה לא להתרגז?
    3. היא מתעקשת לאחוז בנו או בספה ולעמוד וכמובן יש חשש שתיפול ותקבל מכה, איך לגרום לה לא לעשות זאת?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• תינוקת בת 7 חודשים - תגובה

נירה מירון
    06/07/2012

שלום מיקה
    - בנושא השינה- מאחר ופורום זה מוקדש לנושא התפתחות סנסו מוטורית אני מציעה לך לפנות אלי באמצעות המייל.
    - לגבי הרוגז- תינוקות נולדים עם טמפרמנט מסויים. לזה נוספים הסביבה בה הם גדלים, ההורים, ותנאי החיים שלהם. לא בטוח שאפשר וצריך למנוע מתינוקות להתרגז. הרי רוגז הוא חלק מהחיים.
    אפשר ללמד אותה להתמודד עם תסכול, לדחות סיפוקים, ולהתמודד עם התחושה שאיננה מקבלת כל מה שהיא רוצה ומיד.
    - ולגבי הנפילה- זה הרי אותו עיניין. נפילות הן חלק מהחיים. איננו יכולים למנוע אותן לחלוטין אבל אנחנו חייבים לייצר עבור התינוק סביבה שהיא מאתגרת מצד אחד אך בטוחה מצד שני.
    אפשר לסדר גם על הרצפה סביבה עתירת אתגרים מוטוריים בצורת כריות, ומכשולים בטוחים אחרים. כככל שמערכת שיווי המשקל של בתך תתפתח כך תיפול פחות.
    כמו כן אני מציעה לזמן לה סביבה שאינה מאפשרת טיפוס על חפצים ( למשל מדשאה) . סביבה כזו תלמד אותה להעמד מבלי להאחז.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

מיקה
    16/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו