מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקל ויד סגורה בזחילהלילך23/07/2012
שלום, הבת שלי בת 8 חודשים ויש לי 2 שאלות, ראשית לגבי המשקל, היא נולדה 2.6 (שבוע 37) ומאז עלתה יפה וכמצופה במשקל, לפני כחודשיים בטיפת חלב היא שקלה 6.750, והיום כששקלנו אותה היא שוקלת 7. היא אוכלת בסדר גמור, אני עדיין מניקה בשילוב עם מוצקים. האם יש מה לדאוג לגבי העלייה הקטנה הזו? האם יכול להיות שבגלל שהיא זוחלת ו"שורפת קלוריות" היא פחות עולה במשקל?
שאלה שנייה, מאז שהיא התחילה לזחול (כשבועיים באופן אינטנסיבי) היא עושה זאת עם יד שמאל קפוצה, רק יד שמאל, ובכל שאר הפעילויות עם היד היא פותחת אותה ומחזיקה בה והכל בסדר, זה קורה רק בזחילה, מקור לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל ויד סגורה בזחילה - תגובה
נירה מירון31/07/2012שלום ליאת
לגבי העלייה במשקל- אני מציעה לפנות לתזונאית לקבלת המלצות לתזונה (אפשר דרך הקופה). זה אינו תחום התמחותי.
אין ספק שהזחילה כרוכה במאמץ גופני ו"שורפת קלוריות".
לגבי קפיצת היד- פעמים רבות בתחילת הזחילה אכן האגרופים קפוצים. מהר מאד האצבעות נפרשות כי פרישתן מאפשרת זחילה יציבה יותר. תוכלי לסייע חפרישת האצבעות עם התרגיל הבא- קחי ספר, או משטח ישר וקשה אחר הצמידי את כף ידה למשטח תוך פרישת האצבעות .שחקי עם משטח כך שכף היד תנוע ביחס לשורש כף היד- בסיבוב, קדימה ואחורה. עשי זאת בעדינות רבה ובתנועות קטנות.
אפשרות נוספת- בשכיבה על הבטן- גרי את בתך להושיט ידה אל חפצים קטנים שתניחי מולה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)